kasikxo 14.07.09, 21:02 hej mam pytanko jakie są tam ceny u fryzjera?? Rozchodzi mi się o strzyzenie, układanie, farbowanie. Z góry dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mritula Re: plaza fryzjer 15.07.09, 01:44 A ja mam pytanie czemu plaza? bo PLAZA? Idź do fryzjera którego promują twoi znajomi, to najlepszy wybór ... niekiedy salon mieszczący się w zakamarkach ulicznych jest o niebo lepszy niż te w centrum, bo w salonach w centrum może, pracować każdy po kursie ( po roku zmiana), a na osiedlu pracują dobre fryzjerki, bo inaczej salony padły by na twarz ... ja polecam salonik na koncertowej 19. wejdź na mm-kę tam masz wiele pozytywnych komentarzy :) Życzę realnego podejścia do sytuacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_penso_a_te Re: plaza fryzjer 15.07.09, 20:47 Hej Ceny (przynajmniej jakiś czas temu) to było ok. 70 zł za strzyżenie, chyba ze 140 za za farbowanie, zresztą cennik zawsze był tam tak wystawiony i widać go było bez wchodzenia do środka. Jednak zdecydowanie odradzam ten salon. Kiedyś, na samym początku, pracowali tam dobrzy fryzjerzy, ale potem dużo osób odeszło i teraz w większości pracują tam ludzie bez doświadczenia (powiedziała mi o tym fryzjerka do której chodzę teraz, która stamtąd odeszła, bo warunki były takie sobie). Niestety, kilka miesięcy temu padłam tam ofiarą takiego niedoświadczonego fryzjera i włosy układały mi się fatalnie, a teraz, po pół roku, jeszcze w niektórych miejscach mam nienormalnie wystrzępione, tak jakby ktoś na ślepo ciął (a fryzura wcale nie miała być ekstrawagancka, ot, zwykłe włosy do ramion i grzywka). Kolor tez nie trzymał się jakoś rewelacyjnie. Teraz chodzę do Laurenta na ul. Hipotecznej i powiem szczerze, że jestem naprawdę zadowolona. Ceny mniej-więcej takie same, a satysfakcja dużo większa. I pierwszy raz w życiu nie boję się, że wyjdę z nie wiadomo czym na głowie. Chyba, że lubisz ryzyko... wtedy plaza będzie strzałem w 10 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walka Re: plaza fryzjer IP: *.ffm.pl 07.10.09, 13:38 Witam! Chciałabym przyłączyć się do opinii e_penso_a_te , nie znam powodów i przyczyn ale usługi proponują marne (więcej-tragiczny efekt!!!!) i nieco drogawo... Byłam dwa razy, dałam tę druga szansę ale do bani. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś