lesteer 21.12.03, 22:24 ...Żywot rozpoczął lesteer..:)) Niestety mój brejdak pozbawił mnie mojego kilkuletniego konta na gazecie...muszę się przyzwyczaić do nowego nicka. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: faciu out... 22.12.03, 14:01 jak to pozbawil?? ukradl ci go i on bedzie teraz faciem?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: faciu out... 22.12.03, 18:19 stoi nad nim z młotkiem za każdym razem, gdy faciu korzysta z kompa i ilekroć faciu próbuje się zalogować, to mu grozi tym młotkiem:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: faciu out... 23.12.03, 09:36 Noo nie tak dokładnie..Po prostu byłem zalogowany - a on mi zmienił hasło i nicka..A potem gdy chciałem już z jego konta to odkręcić, wyskakiwał mi kounikat że mój nick jest zająty...haha oczywiście że tak przecież ja go wcześniej zająłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: faciu out... 27.12.03, 16:42 Chcia; założyc sobie konto na gazecie..A ja zapomniałem się wylogować.. ehhh gupim :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: faciu out... 29.12.03, 21:39 Prosze cżłowiek się moze dowiedzieć, jak stracić nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: faciu out... 30.12.03, 04:38 ronja napisała: > Prosze cżłowiek się moze dowiedzieć, jak stracić nicka... Tak, tak, czlowiek uczy sie cale zycie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś