Dodaj do ulubionych

Wałęsa pokłoni się Owsiakowi

31.07.09, 12:13
- Dawno nie byłem wygwizdany, nie dostałem jajem czy pomidorem, czas
i na to - żartuje Lech Wałęsa, który jest w drodze na XV Przystanek
Woodstock. Były prezydent z uczestnikami festiwalu spotka się w
ramach Akademii Sztuk Przepięknych.
- Chcę im wszystkim powiedzieć, że nie dawałem im większych szans.
Myślałem, że w kilka lat festiwal rozbije się na jakimś zakręcie, a
okazali się wytrwali. Jadę pokłonić się Jurkowi Owsiakowi - dodaje
Wałęsa. Spotkanie byłego prezydenta z młodzieżą potrwa około dwóch
godzin - czytam w TVN 24. Nie wiem, czy to ma cieszyc czy smucić,ale
ten swiat naprawde jest dziwny...
Obserwuj wątek
    • Gość: jBarska Re: Wałęsa pokłoni się Owsiakowi IP: *.lublin.mm.pl 31.07.09, 13:06
      Godz.13.06 - TVN 24 zapowiedziala transmisje ze spotkania z
      Walesa.Chyba cos leci...
      • zubelz Re: Wałęsa pokłoni się Owsiakowi 31.07.09, 16:22
        Powinni go tam odpowiednio przyjąć. To dzięki niemu mają "wolność".Nie wiem czy
        Owsiak poda mu rękę.
        • Gość: Ursus Spokojna Twoja rozczochrana :) IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 01.08.09, 19:15
          Przyjęli, przyjęli... Co prawda niektórzy twierdzą, że skandując imię pana
          prezydenta większość sądziła, że ma do czynienia z przedstawicielem handlowym
          pewnego, znanego browaru... Ale to zapewne zwykłe "karły moralne", "chore z
          nienawiści oszołomy" itp. itd. J. Owsiak z całą pewnością serdecznie wyściskał
          się z Bolesławem Wałęsą, może nawet flaszka pękła... Znany jest jego sentyment
          do pana prezydenta od czasu słynnej choć bardzo mało eksponowanej w mediach
          wypowiedzi: "...Jakby co mogę przyłożyć z baśki, czyli trzy razy mocno po
          pysku
          ..."
          http://www.tvn24.pl/12690,1595130,,,dosc-tego-szmaciarstwa--moge-przywalic-z-baski,wiadomosc.html
          Więcej takich pacyfistów, miłośników pokoju... tolerancji...:)
          A propos...:
          "...W nocy, o godzinie 3.45 na wystawę napadło około 10-12 osób z twarzami
          zamaskowanymi tzw. arafatkami (...) Mieli noże, pałki i gaz. Podeszli szybkim
          marszem, każdy wiedział, co ma robić. Wystawa liczyła 10 banerów - wiedzieli co
          jest najważniejsze i jak ciąć. O godzinie 3.45 jest jeszcze dość ciemno,
          wszystkie koncerty są już zakończone i ludzie śpią. Można to było szybko
          załatwić i tak też się stało. Akcja niszczenia wystawy trwała może dwie minuty.
          Potraktowano gazem jednego z wartowników. Oprócz krzyków, nie udało nam się
          jednak nic zrobić, zwłaszcza, że na warcie stały prawie same dziewczyny..."

http://www.fronda.pl/news/czytaj/wystawa_wybierz_zycie_zdemolowana_na_woodstock

Świetnie zorganizowane komando, uzbrojona, lewacka bojówka, zapewne z inspiracji
          Owsiaka... Media naturalnie nie eksponują zdarzenia... Szybko to wszystko
          idzie... Historia zatacza koło i oto w Polsce XXI wieku mamy Niemcy sprzed 90 lat...

Pozdrawiam.
          • zubelz Re: Spokojna Twoja rozczochrana :) 01.08.09, 19:34
            Z tym imieniem Wałęsy to pomyłka?
            • Gość: Ursus Re: Spokojna Twoja rozczochrana :) IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 01.08.09, 19:44
              "...Z tym imieniem Wałęsy to pomyłka?..."
              Eeee... A jak myślisz? :)
              Powiedzmy, że celowe przejęzyczenie...
              Pozdrawiam.
              • zubelz Re: Spokojna Twoja rozczochrana :) 01.08.09, 20:11
                Poczytałem trochę o tym przystanku Jezus i dziwię się że osoba duchowna w ten
                sposób się zachowuje. Świadomie i za każdą cenę dąży do konfrontacji. W Polsce
                już mu brakło miejsca? Owsiak jakoś w Lednicy nie robi żadnej imprezy.Nie bawi
                się w misjonarza i nikogo nie nawraca. Nie robi akcji w kościołach, nie namawia
                do przyjazdu na przystanek.
                • Gość: bosman przecież to normalna praktyka czarnych.... IP: *.lublin.mm.pl 02.08.09, 21:36
                  wciskać się jak koszula w rzyć czy proszą czy nie.
          • zubelz Re: Spokojna Twoja rozczochrana :) 02.08.09, 00:07
            Ciekawe czym? czemu? jest poświęcony bo z tego co tu
            wiadomosci.onet.pl/2019050,11,item.html można poczytać to chyba
            poświęcony KŁAMSTWU
            • lech.niedzielski Jednak na Libertasie lepiej wyszedł. 02.08.09, 08:37
              Kasę od razu dostał, a tu profity mogą przyjść dopiero za jakiś czas.
              O ile przyjdą ... .
              • Gość: jBarska Re: Jednak na Libertasie lepiej wyszedł. IP: *.lublin.mm.pl 02.08.09, 21:51
                Pchaja się nawet z pseudonaukowymi wystawami!Katoland!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka