Gość: totik IP: 213.17.183.* 02.08.09, 22:03 Witam mam pytanie gdzie w Lublinie jutro mogę szybko zrobić przegląd techniczny samochodu osobowego?? Najchętniej coś w centrum by mi odpowiadało bo od razu blisko do urzędu. Z góry dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: januszek77 Re: przegląd samochodu pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 03:03 Witam, Przegląd samochodu możesz zrobić na stacjach: - Speed Car ul. Lubartowska; Kraśnicka (Statoil) - I Armi W.P. - Przemysłowa (b. Zamojskiej) - PZMot. ul. Prusa Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: przegląd samochodu pilne IP: *.chello.pl 11.02.10, 16:57 a gdzie w Lublinie najbardziej opłaca sie robic przeglad? chodzi mi oczywiście o bonusy ktore dostane za wykonanie przegladu w konkretnej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftr Re: przegląd samochodu pilne IP: 109.243.187.* 01.05.10, 11:16 chyba najlepiej opłaca się w dakro na nałęczowskiej -talon na 30 zł mpwik na zemborzyckiej darmowe mycie drugie za 5 zł w PZmot -dają zapach,szmpon ,wszystko mało warte. Co do szybkości to może być mpk lub warsztaty na popiełuszki Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: przegląd samochodu pilne 13.02.10, 22:01 my robiliśmy przy Statoil na Jana Pawła II, bez kolejek, bez umawiania się, od ręki. wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś