pepperoni78 28.12.03, 11:37 ...będzie coś?? Nikt nic nie wie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Sylwester na Litewskim... 28.12.03, 12:30 pepperoni78 napisał: > ...będzie coś?? Nikt nic nie wie... ;) nawet jakbym wiedziała to i tak Ci nie powiem:))) pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Sylwester na Litewskim... 28.12.03, 12:31 Podobno ma byc koncert. Cos słyszałam o zespole Vox ale nie wiem czy wiadomości te nie są mocno przesadzone. A co, wybierasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Sylwester na Litewskim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:31 Bede ja z dobrym szampanem jak co roku........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad3 Re: Sylwester na Litewskim... IP: *.lublin.mm.pl 28.12.03, 14:20 ma być Perfect a po 1:00 jakiś DJ ;-) Pozdro mad Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sylwester na Litewskim... 28.12.03, 16:31 W przerwie między koncertami Józef Ż odprawi mszę?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sylwester na Litewskim... 28.12.03, 17:00 Bedzie pewnie ten jak to sie nazywa hmmm, o juz wiem zimno hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryza_malpa1 Re: Sylwester na Litewskim... IP: *.lublin.mm.pl 29.12.03, 17:01 za www.koziolek.pl Na planach się skończyło. Miasto, wspólnie z redakcjami dwóch lubelskich dzienników, chciało w tym roku, na wzór takich metropolii jak Warszawa czy Kraków, zorganizować wielki koncert sylwestrowy na Placu Litewskim.Ale jak powiedział Twojemu Radiu PULS Złote Przeboje Mirosław Kalinowski z Urzędu Miasta:"Nie będzie jednak koncertu organizowanego przez miasto. Taką decyzję podjęto ze względu na obowiązek zapewnienia bezpieczeństwa". Co roku w Sylwestra na Placu Litewskim w Lublinie całe rzesze mieszkańców składają sobie życzenia. Tak pewnie będzie i teraz, mimo, że nie będzie sylwestrowego koncertu Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Sylwester na Litewskim... 29.12.03, 17:59 Jasne, wszak tu trzeba zapewnić bezpieczeństwo, a przecież forsa "na bezpieczeństwo" wydana, może nawet na wrocławskich ochroniarzy dla szopki? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sylwester na Litewskim... 29.12.03, 18:17 Pozamykajmy sie najlepiej w domach i uwaznie sledzmy czy za oknem nie czai sie terrorysta o!I zadnych zabaw i radosci bo po cholere to wogole potrzebne, przeciez i tak mamy tak WIELE radosci cholera jasna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gen.franco Re: Sylwester na Litewskim... 29.12.03, 20:43 Podobno Miłosz będzie robił striptiz na rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 08/15 a może mały flash mob??? IP: *.it-net.pl 29.12.03, 21:00 w sylwestra o 23.55 zbieramy się pod szopką z butelkami z benzyną. O 23.57 wypuszczamy zwierzęta na deptak, o ile ich nie wywiozą. Na dziesięć sekund przed północą podpalamy szmaty przy butelkach i zaczynamy odliczać. Na "zero" rzucamy koktajle mołotowa dop szopki. Tych dwóch strażaków z dwoma gaśnicami wiele nie zdziała nieee... głupi pomysł! Jak spalimy szopkę to w przyszłym roku znowu artysci będą się musieli "charytaywnie" produkować żeby tę stodołę na nowo postawić... i znowu nie bedzie koncertu bo budżet na zabezpieczenie imprez pochłonie zatrudnienie tłumu ochraniarzy i strażaków dla zabezpieczenia przed flash mobem... Odpowiedz Link Zgłoś