Dodaj do ulubionych

Gdzie na obiad?

05.01.04, 10:48
Gdzie na obiad?
Mam pytanie /raczej prośbę/ może ktoś wie jaka firma w Lublinie
serwuje /smaczne/ obiady z dostawą.
Temat wydaje się banalny gdyby nie fakt,
że nie udało mi się znaleźć takich informacji.
A mój obecny dostawca hmm /nie wymienię nazwy/ ciągle się spóźnia i co z tym
się wiąże posiłki są zimne!
Pomocy!!! /TO BYŁEM JA WYGŁODNIAŁY OBYWATEL/
Obserwuj wątek
    • ryza_malpa1 Re: Gdzie na obiad? 05.01.04, 12:21
      Niestety do tej pory spotkałam sie tylko z pizzą na telefon. Ale żeby taki
      obiad z dwóch dań z kotletem to nie widzialam....
      • pulawiak13 Re: Gdzie na obiad? 14.01.04, 20:46
        Niestey nie jestem z Lublina, więc w temacie nie za bardzo pomogę. Ale w
        weekend polecam wyprawę pod Garbów do Bidy. Na pewno nie będziecie żałować.
      • pulawiak13 Re: Gdzie na obiad? 14.01.04, 20:47
        Niestety nie jestem z Lublina, więc w temacie nie za bardzo pomogę. Ale w
        weekend polecam wyprawę pod Garbów do Bidy. Na pewno nie będziecie żałować.
        • a-ndrzej Re: Gdzie na obiad? 16.01.04, 08:59
          Zawsze jak przejezdzalem tamtedy, widzialem nieprzebrane ilosci samochodow na
          parkingu. Kiedys pomyslalem ze wstapie i.....to byl blad. Porcje faktycznie
          wielkie, za wielkie nawet jak dla mnie, ale jedzenie bardzo takie sobie.
          Smazone ziemniaki jak wszedzie, kotlet nie rozbity i usmazona taka galka z
          miesa, buraczki zasmazane-powiem prosto z mostu- wstretne. I jeszcze te numerki
          na stolikach, jakos Miś mi sie natychmiast przypomnial. Ludzi kreci ze ta
          knajpka jest taka, no...inna niz pozostale, ale to jakos za malo. Mnie troche
          smieszy kazde zadecie, czy to na knajpe chinska bez chinczykow, czy bardzo
          wiejska ze wzgledu na postawienie pluga w rogu. Te dziewczyny w ludowych
          strojach dla mnie wygladaja infantylnie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka