Gość: Artur Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.range86-157.btcentralplus.com 31.03.10, 17:43 Mam rozumieć, że jedna z tych dziwczyn była fotografem w tym przypadku? Dodatkowo pozowała wraz z koleżanką jako modelka. Wybrała sukienkę i dodatki czyli była stylistką. Fotograf, modelka, stylistka - jeżeli sama się tak spisała no to pracę znajdzie i niech się nie przjmuje szkołą. Szkoła się skończy i zacznie się życie a ona raszej się w nim szybko odnajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Optymistyczne zakończenie artykułu 31.03.10, 17:45 To jedno zdanie: Do redakcji zgłosiło się też kilka osób oferujących bezpłatną pomoc w ewentualnym sporze prawnym rodzin uczennic ze szkołą, ... jest chyba najważniejsze nie tylko dla tej afery, ale i społecznie - trzeba umieć walczyć o swoje racje i prawa konstytucyjne, a nie każdy potrafi i mało kogo stać na to finansowo. Nie powinno być tak, że wymiar sprawiedliwości zastrzeżony jest wyłącznie dla bogatych czy polityków. Cieszy mnie, że są ludzie, którzy chcą pomóc profesjonalnie, a sądzę, że wiele organizacji społecznych mogłoby świadczyć taką pomoc innym bezpodstawnie szykanowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Optymistyczne zakończenie artykułu IP: 79.110.196.* 31.03.10, 19:23 Nie wiem czy pamiętasz, ale w przysiędze uczniowskiej i studenckiej jest wyraźnie powiedziane, że uczeń powinien godnie reprezentować swoją szkołę. Jakoś średnio to pasuje do publikowania w internecie erotycznych fotografii... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Optymistyczne zakończenie artykułu 31.03.10, 22:06 a potem pewnie powinien godnie reprezentowac zaklad pracy - czyli siusiu , paciorek i spac Odpowiedz Link Zgłoś
bena1209 Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... 31.03.10, 17:56 to bardzo ładne, artystyczne zdjęcia, dobra stylizacja, ujęcie, światło. A że dwie półnagie dziewczyny? To zdjęcia artystyczne, ja je tak postrzegam. Nie widzę tu dewiacji, tylko artyzm. Ktoś zarzucał, ze dziewczyny są młode i żeby sie zajęły czym innym. Jaki w tym cel, pytam? Zamiast rozwijać swoja pasję ma siąść przy kompie i płakać na forach, jak to nic jej sie w życiu nie udaje? Albo naćpać się w kącie, jak byc może wolałaby pani pedagog? Niech dziewczyna rozwija swoją pasję, bo dobrze jej to wychodzi. Ament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!!W szoku.. Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 18:30 Tak czytam i czytam i oczom nie wierzę! Jak łatwo wydawać oceny, nie znając faktycznej sytuacji... "Szczupla budowa ciała"???? Ludzie?!!Czy wy widzieliscie kogoś szczupłego? Maja była szczupła...i owszem, w zeszłym roku. w tym roku, po "szczupłości" ślad żaden nie został...wybaczcie, ale waga ponizej 40 kg, czyli waga jaką osiągnęła stosując swoją diete cud, dla mnie nie jest "szczupłą budowa"! Zdjęcia artystyczne...i owszem...ale te żebra!! Brrr... Pewnie łatwiej napisać artykuł o homofobii...na pewno chwyci..i na pewno będzie wiele komentarzy...od ludzi, którzy opierają się na słowie, które nijak wiąże się z prawdą. Nie jestem specjalistą w sprawie anoreksji, ale jak dla mnie, wspieranie osoby chorej mówieniem, że jest tylko szczupła, to igranie z czyimś życiem... No ale...przecież rozmawiamy tu tylko o homofobii...nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CS Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 18:33 powinni je wyrzucić za publiczne obnażalstwo, a dyrektorkę za homofobię. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... 31.03.10, 18:47 Pozostawienie na stanowisku ludzi tego pokroju co Obrebska i jej przelozony, jest ze szkoda dla dzieci i reputacji szkoly. Na zachodzie tacy nauczyciele po takim wybryku nie uchowali by sie na stanowiskach nawet dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.10.rev.vline.pl 31.03.10, 19:02 wyborcza.pl/1,76842,5826831,Nie_chodza_na_religie___wybor_I__d_.html Pani Konarzewska ma chyba duży wpływ na uczennice, ale czy pozytywny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: 79.110.196.* 31.03.10, 19:24 > Na zachodzie tacy nauczyciele po > takim wybryku nie uchowali by sie na stanowiskach nawet dwa dni. Za to za podanie pigułki aborcyjnej dostaliby awans. Zachód rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:35 Ale my NIE zachód. My CIEMNOGRÓD. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" 31.03.10, 19:53 klosowski333 napisał: Na zachodzie tacy nauczyciele po > takim wybryku nie uchowali by sie na stanowiskach nawet dwa dni. raczej uczennice by zostały wydalone ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.10, 18:55 I słusznie, na miano czlowieka z maturą trzeba mieć odpowiednie wychowanie i zasady etyczno-moralne.Aby potem w śejmie nie było"prostytutek" i zboczonych Piesiewiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Pozdrawiam znawców sztuki i obrońców Konstytucji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.10, 19:04 Hmmm ciekawe, czy takie poparcie mialyby te koleżanki, gdybyby zażądały zdjęcia krzyży w klasach, bo naruszają one konstytucję mówiącą że Polska jest krajem demokratycznym i równo traktujacym wszyskich-bez względu na wyznanie bądź jego brak. A co do zdjęcia - warsztatowo ładne, modelki za chude (faktycznie) ale artystycznie? takich zdjęć jest setki w necie- brak głebszej myśli i kompozycja jakaś taka bez wyrazu..... Gratuluję zmysłu marketingowego - pewnie na anonimowym dotąd blogu gwałtownie wzrosła ogladalność:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin super.. oby wiecej takich dziel IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 31.03.10, 19:15 super.. jesli szukacie dziwczyny wsparcia finansowego.. chetnie dorzucee.. i zycze samych sukcesow, poniewaz zdjecia pierwsza klasa;)pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 31.03.10, 19:16 Szkoła i kilka innych "instytucji", funkcjonują/egzystują tak, jak w czasach feudalnych. I..już, Nie da się tego zmienić bez - WOJNY, np. = terapia szokowa. Tak naprawdę, temat postu, jest tematem zastępczym, bo...... Dziewczyny piękne, a szkoła: też. Nie ma sporu. Jest - hi hi hi - rywalizacja. Cóż z tego, że n-ciele zachowali się żle? A, jak mieli się zachować? !! Istota problemu leży w innym miejscu: w POLSCE nie ma inżynierów (to taka przenośnia- pp. nauczyciele), ale - za to - mamy wiele, multum, more, mnóstwo ... tzw. wartości. Nie mierzalnych, wydumanych, uznaniowych .. dyrdymałków. Tak, jak w PIŚMIE napisane: po owocach sądzić będziecie. WW. fotka, i .. inne takie tam, mają się nijak do tzw. owoców. K. p.s. Nauczycielom, a zwłąazcza p. dyrektor - należą się przeprosiny i...""pluton egzekucyjny"". AMEN :)) K. Nauczyciel..ze skazą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klulewna z dlewna Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.238.64.18.ip.abpl.pl 31.03.10, 19:26 Yyyyy SUPER ZDJECIA!! NIE PRZEJMUJCIE SIĘ ZŁYMI OPINIAMI ZDJĘCIA NICZYM Z REKLAMY CZEGOŚ JAK PRAWDZIWE PROFESJONALNE !! SUPER SUPER TAK DALEJ DZIEWCZYNy Odpowiedz Link Zgłoś
polipoler2 [...] 31.03.10, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:58 A po forach szwendają się wielbiciele pedofili w czarnych sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.u.itsa.pl 31.03.10, 20:28 Tak się rodzi chory, skrzywiony umysł... spadaj z tym debilnym komentarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:36 ''Kośći zostały rzucone'' powiedział maż rzucając chudą żonę xD To że lezbijki to spoko każdy ma prawo do odmiennej orientacji , ale ta Maja to jednak powinna przejsć nad dięte i przybrać na masie bo wygląda jak szkielet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:44 Takie stare babska jak ta wice powinno sie wieszac albo strzelac w tyl glowy. Myslisz ze cos soba starucho reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Airakia Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.03.10, 20:09 Ludzie, wy to macie problemy... Zdjęcia są naprawdę piękne, i to nie dlatego, ze są na nim ładne dziewczyny. Macie problemy z akceptacją czyjeś odmienności - geje albo lesbijki i biseksualiści to wciąż ludzie i trzeba ich szanować! Dziewczynom ze zdjęć gratuluję odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:20 zwykłe galerianki i oco tyle szumu pełno takich po 20 zeta dla starych dziadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:31 Ależ jesteś chamem i prymitywem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechMeduzy Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: 213.25.9.* 31.03.10, 20:13 Gdyby nie Marta Konarzewska zapewne nikt by o sprawie nie usłyszał. No ale na szczęście ich polonistką jest działaczka - lesbijka i feministka. Brawo Marta! Do zobaczenia na Dniu Milczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 a kto kablowal... czytaj uwaznie 31.03.10, 20:48 jest napisane ze same sie pochwalily w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srebro Re: a kto kablowal... czytaj uwaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:56 Nie. Jest napisane, że wstawiły zdjęcia na prywatny fotoblog i na nim się pochwaliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srebro Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:54 Znalazłem adres tego fotobloga na wykopie. www.photoblog.pl/elyssa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.. Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:36 To niezupełnie TEN blog;-) Ten i owszem...bardzo artystyczny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Mi się podobają IP: *.zone2.bethere.co.uk 31.03.10, 21:13 Co prawda jedna z tych dziewczyn okropnie chuda i płaska ale zdjęcia i stylistyka rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klonk Odwrotny efekt IP: 62.233.167.* 31.03.10, 21:16 Dyrektorka wykazała się wyczuciem godnym cepa - nieświadoma tego w jakich czasach żyjemy osiągnęła efekt odwrotny od zamierzonego, to już nie te czasy kiedy "bo ponieważ" ucinało dyskusję. Niemniej, te zdjęcia to żadna rewelacja, to raz, a dwa: ta dziewczyna faktycznie jest przeraźliwie chuda. Co prawda nic nam do tego, ale to jest właśnie pole do popisu dla organizacji pozarządowych, wokół tego należy robić kampanie społeczne. Uświadamiać dziewczynom że: a)wystające żebra nie są fajne b)modelki to konstrukty medialne c)normalnemu, zdrowemu, elementarnie wrażliwemu facetowi wieszaki się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... 31.03.10, 21:20 I bardzo dobrze! Wreszcie ludzie Michnika dopinaja swego. Laizacja Polski jako kraju typowo katolickiego wciaz trwa. Dziekujemy wszystkim biskupom, ktorzy wspolpracuja z tym antypolskim medium, szczegolnie Zycinskiemu i Pieronkowi (biskupi dyzurni tego POczydla). Kardynala nie tykam bo jest po wylewie, ale tez nie jest bez grzechu. To antypolskie i proubeckie medium powinno byc eliminowane z zycia politycznego, spolecznego i gospodarczego Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 21:27 A ty kochasz resztę - zwłaszcza pedofili z twojego kościółka? Gratuluję wyboru obiektu miłości: za mordę i na kolana (ssać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 21:31 A twoje ulubione piśmidło to Gość niedzielny czy Nasz Dziennik? "Nasz" - bo popularnej ciemnoty polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Prusiński Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.p3.InterArena.pl 31.03.10, 21:32 Wiele dziś kobiet nie chce facetów. One umieją pomiędzy sobą tworzyć duchową i cielesną przyjaźń. Zobaczcie na innych Portalach i w Naszej Klasie także, jak się te panienki reklamują. Często czytam: "Mężczyzną Wstęp Wzbroniony"! Jeśli tak dalej pójdzie to nie znajdę dla siebie żony... Trzeba będzie ruszyć na Stepy Mongolskie i tam sobie autostopiczkę poszukać w gęstej trawie na szlaku ku Cielesnych Uciech. A jeśli jest taka w Polsce która ze mną pójdzie nawet za horyzont to podaję tel. 669 444 906 Akurat potrzebuję kobietę. Nawet dzisiaj rano napisałem wiersz: ___***___ Zygmunt Jan Prusiński WIERSZ W OSTATNIM DNIU MARCA Niepokoje są zawsze wierne. Wierniejsze od kobiety. Dzisiaj miałem z rana ubogi sen. To moja intymna tajemnica. - Sypiam tylko ze swoimi wierszami. Kobieta jak horyzont oddalona od niebezpiecznej strefy. Podminowany teren, kruszy się jak stara kora drzewa zapomniana przez ptaki. To samotne drzewo jest mi bliższe od nurtu rzeki, od kwiecistych parków i zakochanych tam w głębi. Umiera mój świat dawnej młodości, jakieś skrawki wyplutej aprobacji. - Nie ruszam nutek poukładanych, choć powinien z tego wyjść biały blues wędrowca. Sypiam w moim świecie który czerń wybrał z kolorów. Uczę się samotności która przędzi pajęczynę zamknięcia następnego rozdziału minionego miesiąca bez kobiety. - Czy dlatego że jestem zimną skałą ? We mnie krzyk sokoła i oddalające się echo w dolinie. Jest kałuża, leniwa i nic nie mówi. Wtapiam w nią wzrok i piszę w ostatnim dniu marca erotyk z plamą na niebie. 31.03.2010 - Ustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Prusiński Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.p3.InterArena.pl 31.03.10, 21:35 "Mężczyznom Wstęp Wzbroniony" - zrobiłem byka nieświadomie. Może ze zmęczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 21:43 "Mężczyzną Wstęp Wzbroniony"! Chyba chciałes powiedzieć/napisać " mężczyznom Odpowiedz Link Zgłoś
panzlanowina Myślę sobie, że... 31.03.10, 22:01 ...Polak musi coś skrytykować i potępić nim przemyśli sprawę. Cóż by się stało, gdyby nie potępił tych zdjęć jeden z drugim? Jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że sam jest "homo", więc nie walczy z "plugastwem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: 109.243.228.* 31.03.10, 22:12 dla mnie to jest jakies nieporozumienie. przeciez na tych zdjeciach nic nie ma. co innego jakby pozowały do zdjec toples. uwarzam to za gezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geb Uczennice nie wylecą ze szkoły za "niegodne" zd... IP: *.akademiki.uni.torun.pl 31.03.10, 22:14 jaracie się dziewczynami z anoreksją... jest w tym pewien.. " artyzm"... Odpowiedz Link Zgłoś