Gość: grzesiek z Łodzi Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:51 raz jeszcze dzięki za remont dąbrowskiego. poprzednia ekipa tylko mówiła że się nie da, a Pan wziął i zrobił. w listopadzie głosuje na Jońskiego z całą rodziną i znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołębia Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:53 Panie Darku, nie ma lepszego :) serdecznie się cieszę, że będę miała okazję na Pana zagłosować. skoordynowane remonty i uprzywilejowanie MPK to główne powody mojej sympatii do Pana. i niech Pan nie słucha tych zacietrzewionych prawicowców, którym się nudzi w domu- da Pan radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz A jaki on ma pomysl na miasto? IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:54 Zostac Prezydentam- ustawic na stanowiskach w miejskich spolkach partyjnych kolegow Skwarkow,Niewiadomskich,markowskich i innych nieudacznikow i przepekac 5 lat na cieplej posadce. Podlug :) mnie to juz za dlugo ten czlowiek obsadza miejskie stanowiska, dyr Urzedu Pracy,teraz v-ce prezydent, a miasto i ludie tu zyjacy nic z jago pracy nie maja.Remont Limanowskiego i Rudzkiej zaplanowano juz dawno, ale co tam dobrze jest przypisywac sobie nieswoje dzialania. A co zrobil Kropiwnicki, ktorego dzialan w drogiej polowie rzadow nie popieralem: 1.zmodernizowal rozpiepszone tory na trasie Helenowek-Chocianowice. 2. Przebudowal Al.Wlokniarzy-maxymalnie zmasakrowana 3. Wszystko co jest na lotnisku wlacznie z budowa III terminala to zasluga jego rzadow. 4. Zmiana wizerunku Lodzi-miasta antysemickiego i nieprzyjaznego inwestorom zagr. 5. Stworzenie wydzialu wspierajacego zagranicznych przedsiebiorcow, dzieki czemu przez 7 lat troche firm zainwestowalo w region. Nie da sie przyciagnac zagranicznego kapitalu nie jezdzac po swiecie, wie to prezydent Wroclawia Dudkiewicz wiedzial Kropiwnicki. Tylko tepaki z rynkow tego nie sa w stanie pojac, nie chce zeby Lodz stala sie rynkiem baluckim wiec jonski moze zapomniec o moim glosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:54 nie chce już oszołaoma z prawicy który tylko myśli jak wzbogacic kościuł katolicki albo wybudować park ocalałych ku pamięci żydom. Ch cę nowoczesnego polityka który pomyśli o mieszkańcach tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha popieram jońskiego za budowę spalarni dla łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:56 A ja poprę Pana Jońskiego bo w końcu myśli ktoś o spalarnii na nasze odpady. Wiem ,że nasz łódzki wniosek przeszedł pozytywną opinie w ministerstwie. To krok milowy w przyszłość, za to tego Pana po prostu popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: popieram jońskiego za budowę spalarni dla łod IP: *.toya.net.pl 30.08.10, 01:09 Buhaha! Powiedz to mieszkańcom Widzewa! To pod ich oknami będą jeździły samochody z tym gnojem i oni będą wdychać rakotwórczy smród ze spalarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna skoordynował remonty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:59 Nowe zasady mają zagwarantować to, że prace remontowe będą przebiegały sprawnie. Od września więc nie powinna powtórzyć się absurdalna sytuacja w związku z remontem Kilińskiego - niedawno zakończyły się tam roboty podziemne, a wkrótce mają zacząć się te prowadzone na powierzchni. - Nie rozumiem jak mogło do tego dojść - dziwi się Dariusz Joński, wiceprezydent Łodzi. - Dzięki nowym przepisom taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy - zapewnia. Skoordynowane remonty Teraz wszystkie prace remontowe mają być zaplanowane "z głową". - Jeśli będziemy planować remont, to będzie on od razu podziemny i nadziemny - mówi Joński. - Nie będzie trzeba dwa razy rozkopywać drogi - dodaje. Takie rozwiązanie nie tylko będzie tańsze, ale i usprawni komunikację miejską. A żeby korków w mieście było jak najmniej, od 10 września dla wszystkich łodzian dostępna będzie platforma informacyjna. - Do platformy mają dostęp inwestorzy, którzy umieszczają tam plany swoich działań - tłumaczy Joński. - Już teraz wpisanych jest 2500 inwestycji - zaznacza. - Chcemy informować mieszkańców o planowanych remontach tak, by niwelować utrudnienia - dodaje Jarosław Berger, prezes Łódzkiej Spółki Infrastrukturalnej. Dodatkowo 12 września ŁSI spotka się z łodzianami w parku na Zdrowiu. - Chcemy, żeby mieszkańcy wiedzieli jak pracujemy i co robimy - tłumaczy prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy ryptes duptes propagandes IP: *.lodz.mm.pl 29.08.10, 22:00 nie bedę głosowała na tego durnia i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Ludzie..przeciez tu kazdy chwali Jońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:01 zastanówcie się kto to pisze.... Czerwoni zawsze byli dobrzy w manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zydowicz Re: Ludzie..przeciez tu kazdy chwali Jońskiego 29.08.10, 22:03 > zastanówcie się kto to pisze.... > Czerwoni zawsze byli dobrzy w manipulacji. kazdy widzi i sie smieje, zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Joński śmieją się z camerimage IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:13 a nie z Jońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:04 Też zagłosuje na Pana Jońskiego i będę go prosiła aby wyremontował ulicę Rojną, bo poprzednicy tylko obiecywali. Widzę że w innych dzielnicach remonty idą pełną parą i wiem że teofilów też trzeba wyremontować. Życzę Panu Jońskiemu samych sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz Dziekuje za skasowanie mojego posta-niech zyje IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 22:05 komuch moderator!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryja joński na prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:41 jaki komuch w 89 miał 16 lat człowieku o czym ty piszesz. Wole kogoś o poglądach lewicowych niż prawicowych obrońców krzyża w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek ma mój głos! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:06 więcej komentować nie trzeba wystarczy przejechać się dąbrowskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurka Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:07 za remont sienkiewicza na niego oddam głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyK Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:08 typowy aparatczyk, oszołom, niewiele zrobi dużo mówi, z dupereli potrafi zrobić propagandowo wielką rzecz,typowe dla komuchów kumoterstwo do n-tej potęgi,obstawia się byłymi SB-kami milicjantami ( a ci maja dojścia do wielu informacji), nie zapomina o starych działacza dla mnie typowy karierowicz. ale niech próbuje. do odważnych świat należy może coś zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 188.33.7.* 29.08.10, 22:09 Dla mnie jesyny najlepszy kandydat, rozmawia ze wszytskimi nie odwraca sie na piecie i wyjeżdza do Izraela, zajmuje sie naszym miastaem czego nam wiecej trzeba.Nie wiem kto wystartuje z Po i Pis, ale ten pn mnie przekonał swoja praca i na niego musimy postawic, bo to jedyna sznasa dla naszej Łodzi. Zmienia wizerunek naszego miasta na lepsze. mozemy pisac sobie wiele i obrzucac(bez sensu blotem)ale nie ma innego polityka, któremu chcialoby sie zajac tym miastem i cos wreszcie dla niego zrobic dlatego ma pan moj głos i całej mojej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neck Joński realizuje obietnice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:09 Zakupiona w formie przetargu maszyna do czyszczenia miasta, od września ma zacząć porządkowanie łódzkich ulic. Nowy pojazd ma czyści8ć miasto od wrześn... Autor: Konrad Ciężki Ulica Piotrkowska ma być czyszczona w pierwszej kolejności, zapowiedział Dariusz Joński, wiceprezydent Łodzi. Po niej czyszczone będzie centrum miasta. - Wiemy dobrze, że ulice prostopadłe do Piotrkowskiej również powinny być czyszczone, tak aby faktycznie było czysto na łódzkich ulicach - przekonuje Joński. - Koniec czyszczenia ulicy Piotrkowskiej szczotkami ryżowymi. Od tego mamy teraz specjalistyczny sprzęt - dodaje. Takimi maszynami czyszczone są ulice w Austrii i Szwajcarii. Według Jońskiego, zakupiona maszyna ma starczyć na długie lata. Przez najbliższy tydzień czterech operatorów będzie uczyło się obsługi pojazdu. Od dzisiaj (24 sierpnia) maszyna będzie testowana i sprawdzana technicznie. Po pozytywnie zakończonych próbach, czyli od początku września, pojazd ma rozpocząć pracę na łódzkich ulicach. Nowa maszyna do czyszczenia Łodzi Pojazd został zbudowany przez niemiecką firmę ICT. Łódzka maszyna będzie jeździć po mieście w barwach komunalnych, czyli kolorze pomarańczowym. Całkowita masa maszyny to 5 ton, a jej silnik wytwarza moc 100 koni mechanicznych. Kabina kierowcy mieści dwie osoby. Umieszczona na przedzie pojazdu płyta do mocowania osprzętu czyszczącego miasto, podnoszona jest hydraulicznie z kabiny. Pojazd posiada też kamerę cofania, co ma ułatwić poruszania się w mieście. - Maszyna ta przystosowana jest do usuwania zabrudzeń z utwardzonych powierzchni - tłumaczy Gerald Weiss, kierownik projektu maszyny. Firma ICT. - Chodzi o zabrudzenia takie, których nie dało się dotychczasowymi technikami zamiatania wyczyścić. Mam na myśli wszystkie substancje klejące się, oleje i lakiery - dodaje. Zakupiony pojazd wyposażony jest m.in w dozownik środków chemicznych, bezpośrednio na mytą powierzchnię. System ogrzewania instalacji, ma umożliwić pojazdowi pracę w ujemnych temperaturach, zaś ręczna głowica myjąca z funkcją odsysania brudnej wody, umożliwia pracę w odległości co najmniej 10 m. od maszyny. Pojazd posiada też ręczną głowicę do osuwania graffiti i gum do żucia. Łódzkie ulice myte będą pod ciśnieniem, wodą o temperaturze 85 st.C. Przetarg na maszynę do czyszczenia ulic został ogłoszony przez Łódzki Zakład Usług Komunalnych pod koniec marca 2010r. Wybrano ofertę niemieckiej firmy Hako. Umowa na dostawę maszyny została podpisana 18 czerwca br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żongler Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 22:11 A już się bałem że Makowski wystartuje..może być Joński,czemu nie,jeszcze się nie zepsuł za mocno..Zagłosuje na niego,niech się chłopak wykaże...a może się to miastu z nawiązka zwróci..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:14 też na niego zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Kropiwnicki na Prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:17 Ja chodzę do kościoła jestem wierzący i tylko taki człowiek jak ja powinien być prezydentem(czyli wierzący), a joński pewnie nie wierzy w nic, może w diabłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Łodzi Ja głosuje na Jońskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:19 Byłem na referendum odwołać Kropę i nie będę na niego głosował, zagłsuje na Jońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec chyba żartujesz!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:19 dobrze żeś się podpisał- KATOL statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1282723412_by_kemp_500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: chyba żartujesz!! IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:45 napisałeś wierzy w diabła domyślam się że jestes zagorzałym katolikiem i dopiero co wróciłeś z Warszawy z obrony krzyża. Chyba zaczynam mieć poglądy lewicowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze słuszna decyzja IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:21 sld dobrze wybrało, w listopadzie łodzianie też dobrze wybiorą. Joński będzie świetnym włodarzem Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: słuszna decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:37 Panie Joński niech Pan opowie coś o swojej karierze, gdzie Pan pracował, co Pan osiągnął. Ale zaraz, przecież nie pracowałby Pan nigdzie gdyby nie legitymacja SLD i byłby Pan nikim gdyby nie Makowski którego dźgnął Pan nożem w plecy. NIE dla takiej podłej szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: słuszna decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:40 Pocieszające jest to że to zaledwie kilka osób leje tą wazelinę pokazując jakie naprawdę Joński ma poparcie. A patrząc na jego zaplecze to już w ogóle jestem spokojny o wynik wyborów, nikt rozsądny nie zagłosuje na tego aparatczyka post PZPRowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin dobrze poinformowany IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:47 popieram kolegę myślę że część z nich pracuje dla Kropiwnickiego i po cichu przygotowuje dla niego kampanie wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: słuszna decyzja IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 23:39 taa najwiecje wspolnego z PZPR ma 31 letni facet, ty chyba jesteś mgr. chemi i wykladasz ja w tesco na pułkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychosasza Re: słuszna decyzja IP: 109.243.182.* 30.08.10, 00:17 Masz całkowitą rację. Przecież polska (?) lewica powstała z kurzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: słuszna decyzja IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:46 widziałem pana maka i nie miał dziry w plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 22:46 zarąbiście! masz pan mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 23:02 Wszyscy, którym bliskie jest dobro Łodzi głosują przeciwko temu kacykowi z SLD. Mówimy NIE kolesiostwu i zatrudnianiu kolesi w spółkach miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszne byłoby gd Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 23:37 śmieszne byłoby gdyby prezydent wywodzący sie z danej partii zatrudniał kolesi z innej partii niż swoja, rozumiem że ty fuchy nie dostałeś skoro tak cie to boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:58 Jak przyglądam się Jońskiemu to wydaje mi się że on zmienił wizerunek SLD i to bardzo miłe bo ja z chęcia zagłosuje na postępową nowoczesną lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola TYLKO JOŃSKI IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 23:53 Patrząc, co dzieje się na Łódzkiej scenie politycznej zdecydowanie wybieram Dariusza Jońskiego!! Patrząc na ciągłą walkę w strukturach Platformy Obywatelskiej w łodzi o to, kto będzie kandydatem na prezydenta to aż się odechciewa, jedyna przejrzystą osobą jest Pan Sadzyński, ale on na szczęście nie jest członkiem PO. Panu Darkowi nie ma się nic do zarzucenia, jest wykształcony zna języki, od młodych lat angażował się w różnych organizacjach społecznych, studenckich czy też politycznych, po jego czynach przez te kilka miesięcy widać, że ma plan i wizje na nasze miasto, bo to one chyba jest tu najważniejsze a nie czy zatrudni swoich wykształconych kolegów czy nie!! Zresztą każdy z nas woli pracować w otoczeniu, które zna i może mu zaufać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny łodzianin Re: TYLKO JOŃSKI IP: *.toya.net.pl 30.08.10, 00:36 Czy wy - kolesie Darka,naprawdę myślicie, że ten rodzaj marketingu politycznego ma sens? Jak dla mnie, wygląda to dosyć nieudolnie. Paru kolesi z jednego IP wypisuje listy pochwalne jak z wypracowania piątoklasisty. I żeby jeszcze ten koleś miał się czym pochwalić. Kwiatki na paru rondach,nieudolne kończenie remontu dróg zaczętego przez Kropę i kupienie enerdowskiej maszyny, która jest za ciężka, żeby wjechać na Piotrkowską. A PiS robi was na szaro za pomocą koszyka wędlin wartego 600 zł. Trochę to,co robicie, pachnie amatorszczyzną. Ja zamierzam głosować na PO i zdania raczej nie zmienię. Z tego,co słyszę na mieście - większość ludzi też. Ale oczywiście,zawsze możecie próbować. W końcu mamy demokrację. W przypadku SLD 10 - 15% głosów też piechotą nie chodzi. W pierwszej turze oczywiście. Bo w drugiej to jakoś was nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
loberod Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 30.08.10, 00:10 Panu Jońskiemu już dziękujemy. Czekamy na prezydenta, który na prawde coś zrobi. Joński to pozer i karierowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotus2008 IP: ssp.dialog.net.pl - nicki: mania, lilia, IP: 89.100.63.* 30.08.10, 00:35 prawdziwa Lodz, lisica, klekot, rysio, doktor, oto co zrobil, michal, girka, mieszko, Anulka, Anna, Anka, jurek, lodziak, Grzesiek z Lodzi, golebia, brawo Jonski, krzysiek, rurka, lewicowiec, dobrze. 23 nicki. IP: retsat1.com.pl -nicki: mati, urel, mata teresa, pogodny, ksiadz, ini, zakonnica, mieszkaniec, terko23, leciwy, re, ra, baletnik, sdf, mark, radek, krzys, maryjek, irek, marta(piszaca juz jako rodzaj meski). 20 nickow. IP. 188.33. ... - nicki: mieszkaniec, wrona, sert, virgin, julek, maro. 6 nickow. IP> 109.243.4.. - nicki: fredzia, fifka, serta (ktory w swej wypowiedzi nawet nie kryje ze jest dzialaczem partii), celin, tuti, qwerty, fotut, wetui, rot (ktory bredzi o ilosci komentarzy - ile ich jest w dalszej czesci tego posta). 9 nickow. IP: dynamic.gprs.plus.pl - nicki: kira, gora, gort, marian, hirek, matrix, wenexa, him, marianna zakrzewsk, student, lonia, julia, mea, asnyk (ktory wierzy w to, ze jest INFORMATYKIEM), pracus, arnolt, lodziak, erhol, wiara, kacha, anna, marka, neck, warszawiak, mieszkaniec lodzi. 25 nickow. Procz tego kilka z toya'i. REASUMUJAC: ok 90 wpisow ze 162(na ta chwile) wykonalo kilka osob. To wybitnie swiadczy o tym jakim "poparciem" moze pochwalic sie pan Jonski. Napewno poparciem dzialaczy Federacji Mlodych Socjaldemokratow. A teraz drodzy panowie kilka cennych rad i uwag. Cieszcie sie gdyz daje je Wam za darmo, ale tylko ten jeden raz. Gdy juz macie zamiar spamowac jakies forum to rozpoznajcie teren dzialania. Na forum lodzkim niezmiernie rzadko zdarzaja sie tematy pod ktorymi ilosc wpisow przekracza 120. Zatem kazdy staly uzytkownik latwo wyczuje, ze cos za duzo nam sie namnozylo "uzytkownikow". No chyba, ze to cudowne rozmnozenie to cud pana Jonskiego. Po drugie: nie naduzywajcie zenskich nickname'ow. Ten zwyczaj przyjety od prawicowych kalkierow prowadzi donikad, gdyz jest latwo zauwazalny. A gdy juz to robicie to -do licha! - uwazajcie aby nie pisac posta w rodzaju zenskim! Dzieki temu od razu jestescie wykrywalni. Po trzecie: nie stosujecie spamowania "dywanowego" !!! Pisanie co 2 minuty postow z jednego IP jest rozpoznawalne nawet dla 13 letniego adepta internetu... Po czwarte: nie naduzywajcie zbyt wielu faktow, o ktorych zwykli ludzie nie maja zielonego pojecia. Operowaniem nazwami firm, wiedza o planach, pomyslach etc. od razy Was ujawnia. Szeregowy mieszkaniec Lodzi nie jest w stanie zapaamietac kolejnosci remontowanych ulic, firm ktore beda wykonywaly prace, dat itd. Nawet ktos kto czyta prase lokalna nie jest w stanie zapamietac, ze odcinek jakiejs ulicy bedzie remontowala firma X. Po piate: odbierzcie komputer temu chlopcu, ktory przyznal sie w poscie ze jest czlonkiem partii. Na GW nie ma edycji postow, wiec wpadka pozostaje. To tyle. Mam nadzieje, ze juz sie nie bedziecie wyglupiac. A teraz ode mnie: moim marzeniem jest to aby kiedys mozna bylo wykopac wszelkie partie z wladz miasta, i zastapic je czlonkami stowarzyszen, fundacji i organizacji, ktorym rzeczywiscie dobro Lodzi lezy na sercu. Najwyzsze stanowiska powinni piastowac wykladowcy z lodzkich uczelni, lub menadzerowie z dobrym wyksztalceniem, wspomagani przez ludzi z organizacji pozarzadowych. Dopoki tak sie nie stanie, dopoty Lodz bedzie miastem "przeciagania liny" przez rozne partie, obsadzaniem stolkow "przez swoich", tworzeniem dziwnych tworow tylko po to aby bylo wiecej stolkow (vide: LPOgrod.) W tych wyborach juz sie nie da, ale licze ze ludzie dla ktorych Lodz naprawde jest wazna skonsoliduja swe sily i przygotuja sie do wyborow za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: IP: ssp.dialog.net.pl - nicki: mania, lilia, 30.08.10, 08:44 Dobry post. Nie od dziś wiadomo, ze młodzieżówki partyjne skupiają nie najmądrzejszych ludzi, którzy w inny sposób nie znaleźli by sobie pracy w której nie trzeba trzymać miotły lub łopaty. Odpowiedz Link Zgłoś