ania24 01.05.05, 11:58 Czy ktos wybiera sie poopalac? oczywiscie jesli dopisze pogoda:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aktywista Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 01.05.05, 11:59 a gdzie Aniu. Wyjeżdzasz na Hawaje? Przecież nie w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 01.05.05, 12:16 Gość portalu: aktywista napisał(a): > a gdzie Aniu. Wyjeżdzasz na Hawaje? Przecież nie w Łodzi pod Lodzia. do Bronislawowa nad Zal. Sulejowskim (chyba ze ktos zna inna plaze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:55 Wybiera się, wybiera. Tylko gdzie? Lublinek jest OK - można znaleźć spokojne, odludne miesce. A w sierpniu do Chorwacji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 01.05.05, 15:09 Gość portalu: Jaco napisał(a): > Wybiera się, wybiera. Tylko gdzie? Lublinek jest OK - można znaleźć spokojne, > odludne miesce. A w sierpniu do Chorwacji! :) Na Lublinku juz mniej miejsca:( Na koncu pasa juz sie nie da... trwa budowa. No chyba ze znajdziemy inne miejsce... tylko Ci podgladacze, a szczegolnie pan na rowerze;) Moze zorganizujemy sie i zrobimy "prawdziwa" plaze? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 01.05.05, 15:16 Chętnie się z Tobą poopalam. Przyniosę chipsy i colę. Będzie miło. Puścimy disco-polo. to żart. jeżeli lubisz opalac sie w towarzystwie jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:58 Fakt, pas startowy... :( Ale inne miejsca też dobre ;) Na "oficjalną" to raczej nie ma co liczyć. Póki co ja jeszcze saunuję. We wtorki ok. 17.00 w hali jest puściutko - jest super. Ale fakt, zrobi się ciepło to trzeba bladziutkie ciałko "podpiec" ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Fotki porobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:36 Bede mogl porobic zdjecia opalajacym sie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 05.05.05, 19:50 ania24 napisała: Tak malo naturystow na tym forum? :( Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: plaza naturystyczna 05.05.05, 21:58 my z moja ukochana i ze znajoma para lubimy w wakacje wybierac sie na nagie plaze, ale troche z nas zboczency, a ideologie naturystow sa nam obce ;) Ale na plazy nic nie robimy, zeby nie bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: plaza naturystyczna IP: 80.51.227.* 05.05.05, 23:14 Mnie się ideologia podoba, ale na plaży dla golasów nigdy nie byłem :) Jakoś nie mam okazji... i odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: plaza naturystyczna IP: *.lze.lodz.pl 06.05.05, 10:02 Naturyści są ale nie opowiadają na forum gdzie się opalają by wycieczek nie było! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarulek Re: plaza naturystyczna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.18, 16:36 Nie tak malo,bo i ja jestem chętny.pozdr.jarulek Odpowiedz Link Zgłoś
kacper_ezg Re: plaza naturystyczna 14.08.25, 18:46 Ja z chęcią poszedłbym się opalać.Chcę się przelamac,ale nie wiem jak.po prostu wstydzę się rozebrać w większym gronie.wiec chciałbym zrobić to pierwszy raz z kimś,komu nie przeszkadza w jaki sposób ktoś wygląda,dla którego rozmiar nie ma znaczenia,I moze nawet ktoś,kto by zrozumiał zechciałbym zacząć nawet w samych bokserkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parowóz Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:11 ja się poopalam nago na pewnej polance - adresu nie zdradzę bo mi leśniczy przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 06.05.05, 19:02 Gość portalu: parowóz napisał(a): > ja się poopalam nago na pewnej polance - adresu nie zdradzę bo mi leśniczy > przyjdzie podobnie i ja;) ale ogolnie powiem ze... Zalew Sulejowski;) a co powiecie o zorganizowanie sie w jakis spodob? Wszak kiedys Lodz byla niemal centrum polskiego naturyzmu;) Tu mialo swa siedzibe np. stowarzyszenie, jako jedyni mielismy plaze w centrum milasta. Moze nalezaloby podtrzymac ta tradycje? Ania (i przyjaciele). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b57 Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:40 eee.....plaża w mieście? ale fakt, że możnaby coś pomyśleć w jakiejś niedalekiej okolicy, chyba trzeba by to meilowo załatwić, bo w tym otwartym oknie to faktycznie sensacja, zgorszenie i Partia mocherowych Beretów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturystkA Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:35 coś kilka prób organizowania sie naturystów z Łodzi juz było, moze wreszcie się uda :) Zalew Sul. ok. a moze sie znajdzie coś bliżej? tak żeby rowerkiem - bo to przy okazji ruch to zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: plaza naturystyczna 08.05.05, 17:12 Witam! Gość portalu: naturystkA napisał(a): > coś kilka prób organizowania sie naturystów z Łodzi juz było Bylo. I prawie kazda zakonczyla sie niepowodzeniem. Mamy pewnien pomysl, wiec moze uda sie. Niebawem szczegoly w serwisie - www.naturyzm.friko.pl (aktualizacja juz w tym tygodniu. Szukamy wspoltworcow, jest ktos chetny?) Druga sprawa. Przygotowujemy artykul o naturystach w Lodzi. Czy ktos z Was chcialby opowiedziec w kilku slowach o swoich poczatkach, co Was sklonilo do opalania nago, kiedy sie zarazilioscie, dlaczego lubicie opalac sie w taki sposob? Bedziemy wdzieczni za pomoc. Szczegoly w korespondencji prywatnej. Szczegolnie interesuja nas opinie naturystek i mlodszych osob :) Prosimy o kontakt: naturai@gazeta.pl Pozdrwawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
marc33 Re: plaza naturystyczna 30.05.06, 12:17 Witaj przypadkowo natknołem się na twoje spostrzeżenie co do bliższego miejsca poza zalewem sulejowskim tez duzo jeżdze na rowerku i chetnie bym poznał kogoś do takich wypadów połączonych z opalaniem lub sauna basen.jeżeli jest to aktualne to daj znać.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: plaza naturystyczna IP: *.saint / 195.117.38.* 10.05.05, 09:58 Czy zrzeszyliście sie już? Jestem chętny do uczestnictwa w grupie jeśli taka będzie choćby dwuosobowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam racje? Zapalmy świeczkę [ * ] IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 10:52 Uważaj , bo teraz geje na świeczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b57 Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:26 w całym "normalnym" świecie funkcjonuja zamknięte plaże - kluby naturystyczne, w Łodzi nie funkcjonuje nawet kąpielisko FALA ( pamiętacie jeszcze?). wydaje mi się że gdyby istniał rzeczywiście w miare przyzwoity teren z kawałkiem czystej wody - stawu czy basenu, to nikt by nie zastanawiał się nad biletem za 5 - 6 zł. A może przekonac właściecieli któregoś z basenów? sa ze trzy chyba....ale zadupie! teraz skontatowałem :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
parawisienki Re: plaza naturystyczna 04.08.15, 07:55 znamy fajne miejsce tylko chetnych brak w okolicy kutna nad rzeka bzura wiecej info. wisienkii@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 17:46 Bywam na takowej plaży w Mielcu, gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 17:47 Mielno, Mielno naturalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 09.05.05, 16:30 Czy ktoś wie może, czy na nowej Fali, jak kiedyś będzie część naturystyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Łódź - plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 16:46 Hej! Gdzie w Łodzi jest miejsce odpowiednie do opalania się bez skrępowania? Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: Łódź - plaza naturystyczna 10.05.05, 21:46 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Gdzie w Łodzi jest miejsce odpowiednie do opalania się bez skrępowania? nie ma! ale mozemy postarac sie, zeby bylo :) Poczatki juz sa... ale nalezaloby zorganizowac jakas grupe, ktora wezmie sie do roboty, a nie tylko gadania. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierający Re: Łódź - plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 00:01 Chyba trzeba poczekać na zmiane władzy w mieście, przy obecnej w tym temacie nic nikt nie zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Łódź - plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 18:24 Początki już są, powiadasz? A możesz zdradzić coś więcej, jakie to początki, co robicie, ile osób, gdzie co i jak? Spotykacie się gdzieś, kontaktujecie? Dążycie do powstania plaży lub innego miejsca spotkań? Czy może chodzi tylko o wspólne wypady gdzieś dalej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYAnin Re: Łódź - plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 04:33 Owszem, jest kilka całkiem fajnych, ustronnych, na swój sposób dzikich miejsc... Ale jak podam lokalizację, to przestaną być takie, eeech! Odpowiedz Link Zgłoś
boards_of_warsaw Re: Łódź - plaza naturystyczna 11.05.05, 05:28 ja kilka razy w okresie letnim jadę sobie na tzw Błota w Wawce. Jest sympatycznie, bez gawiedzi i jakoś tak klubowo. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Sauny IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 17:21 Gdzie w Łodzi polecicie tradycyjne, dobre sauny, nadające się do przebywania we dwoje, jak i w większej grupie? Odpowiedz Link Zgłoś
yasec Re: Sauny 11.05.05, 21:47 W hali sportowej jest najfajniejsza sauna. Czynna od 16.00 do 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
selden2 Re: plaza naturystyczna 11.05.05, 22:53 a basen sla naturystow ? moze chociaz godzina dziennie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 12.05.05, 00:00 Dobry pomysł, trzeba tylko grupą zgadać się i zrzucić na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
yasec Re: plaza naturystyczna 12.05.05, 09:48 Dobrze się gada - trudniej robi. Basen musiał by byc odpowiedni bo godzina "dla naturystów" budziła by niezłe "emocje" wśród podglądaczy, zboków, dewotów, zakompleksionych itp. Niby basenów jest dużo... ale pewnie znaleźć coś było by trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manieQ Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 21.05.05, 21:35 No i mamy wreszcie siuperr-pogode! Sie opalam jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.05.05, 08:30 A ja się wczoraj opalalam z moim chlopakiem w lasku na lublinku przed wysypiskiem wizawi bialego budynku. Bardzo fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: plaza naturystyczna 27.05.05, 23:44 Gość portalu: kayah napisał(a): > A ja się wczoraj opalalam z moim chlopakiem w lasku na lublinku przed > wysypiskiem wizawi bialego budynku. > Bardzo fajne miejsce Bylo fajne;) Jutro podgladaczy 100:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 27.06.05, 08:02 Otóż wcale nie! :) Z nielicznymi podgladaczami poradzilismy sobie wlasnymi silami. Jest spokojnie choc czasami fetorek z wysypiska daje sie odczuc niestety :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 01.07.05, 14:26 Gość portalu: kayah napisał(a): > Otóż wcale nie! :) > Z nielicznymi podgladaczami poradzilismy sobie wlasnymi silami. > Jest spokojnie choc czasami fetorek z wysypiska daje sie odczuc niestety :((( Opalac sie wsrod smieci!?! bleee... Byalam dzis na rowerku wokol lotniska. Miejsca moze i fajne... ale... ciekawa jak poradzilas sobie z podgladaczami? Miejsce to jednak uwazam za straszne... i uwazajcie na ZBOCZKOW takich jak jakis lysy mlody pan... jesli ktos jechal rowerem, autem i przystanal... zaraz pokazywal FUJARE... koszmar! Wspolczuje opalac sie w takich warunkach... wole swoja dzialke gdzue mam spokoj i nikogo wokol:) Pozdrwiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 03.07.05, 08:31 Chyba masz racje, wczoraj tam bylo nieciekawie :((( Szukamy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 11.07.05, 21:01 To miejsce na Lublinku już nieaktualne: wycinają kawał lasu pod budowę "Centralnego Składowiska Balastu", z funduszy unijnych. Jutro wybieramy się przeszukać wschodnie rejony - widzew, stoki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 26.07.05, 08:26 Gość portalu: kayah napisał(a): > To miejsce na Lublinku już nieaktualne: (...) > Jutro wybieramy się przeszukać wschodnie rejony - widzew, stoki itp. I jak poszukiwania?? Macie swoje miejsce? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: plaza naturystyczna 28.05.05, 16:21 Czy ktos wybiera sie jutro poopalac? Prosze o konakt na e-mail naturai@gazeta.pl Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaski Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:14 W długi weekend byliśmy w Dąbkach - było świetnie - moze w ten weekend coś bliżej - co proponujecie? Jeziorsko? Sulejów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: plaza naturystyczna IP: 212.180.161.* 03.06.05, 17:05 ja tradycyjnie stawiam na Świder nad Wisłą w Wawce. Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: plaza naturystyczna 03.06.05, 18:53 Moze nie do konca powinienem, ale w dzisiejszym Ekspresie pisza o lodzkich naturystach... a ten serwis o ktorym mowa to moj:) To co... orgaznizujemy plaze? czekam na listy od zainteresowanych osob... ( naturai@gazeta.pl ) Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 20:38 A może najpierw propozycje dla umiejscowienia takiej? Masz może? Odpowiedz Link Zgłoś
naturai Re: plaza naturystyczna 04.06.05, 22:48 Gość portalu: Aśka napisał(a): > A może najpierw propozycje dla umiejscowienia takiej? Masz może? Mam... ale nie moge tego podac na tym forum, wiesz pewnie czemu. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 16:31 Pisałem niedawno maila do Was i nie dostałem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: plaza naturystyczna IP: *.toya.net.pl 15.07.05, 22:58 ten link nie działa: Serwis Naturystyczny Natura &... www.naturyzm.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 16.07.05, 22:25 Gość portalu: magda napisał(a): > ten link nie działa: Serwis Naturystyczny Natura &... > www.naturyzm.friko.pl niebawem bedzie dostepny pod www.naturystyka.friko.pl srona zostala skazowana bez uprzedenia! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinley Mam pomysł! IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 18:37 A może zorganizujemy orgię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasec Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:22 A może rozbiegnij się i walnij z barana w ścianę! Poprawi ci się zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Mam pomysł! IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 17:29 Tempadło z ciebie, baran i kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interes Re: plaza naturystyczna IP: *.piotrkow.net.pl 02.07.05, 15:50 a gdzie jest najbliższa taka plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 02.07.05, 17:14 Gość portalu: interes napisał(a): > a gdzie jest najbliższa taka plaża? jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Re: plaza naturystyczna IP: *.arcor-ip.net 02.07.05, 21:48 No jedyna mi znana to dopiero Debki/Baltyk - ale oficjalna z tradycja i reklama w calej Europie i poza. Bede bywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKORPION Re: plaza naturystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:39 no i gdzie w ten weekend wybierają się łodzkie golasy? Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 10.09.05, 18:07 > Czy ktos wybiera sie poopalac? I gdzie podzialy sie "golasy" z Łodzi? Jak urlopy? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: plaza naturystyczna IP: *.lze.lodz.pl 15.09.05, 12:30 Niedawno wróciłem z Valalty - było fajnie aczkolwiek czegoś więcej się spodziewałem. Pora wracać do sauny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania24 Re: plaza naturystyczna 06.12.05, 22:55 Co porabiaja naturysci z Lodzi? Sa tutaj? Moze jakas sauna:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: plaza naturystyczna 06.12.05, 22:56 właśnie wróciłem z godzinnego spaceru. polecam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Fotki porobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:38 Bede mogl porobic zdjecia opalajacym sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Fotki porobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:44 Oczywiscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Fotki porobić??? 22.06.06, 09:43 Proponuję przeczytać cały wątek przed dopisaniem się doń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: plaza naturystyczna IP: *.246.143.202.rev.vline.pl 26.02.14, 18:09 Ja jutro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry84111 Re: plaza naturystyczna IP: *.centertel.pl 04.08.14, 14:37 506717545 ja man czas kotku przystojny brunet Odpowiedz Link Zgłoś
parawisienki Re: plaza naturystyczna 04.08.15, 08:09 WITAMY znamy piekne miejsce na załozenie plazy dla nudystow nad rzeka BZURA SUPER MIEJSCE zdala od drogi i gapiow bardzo duzo miejsca latwy dojazd A TO ADRES ; WOLA KAŁKOWA gm.BEDLNO za mostem gdzie stał elektrownia na rzece Bzura wiecej info. wisienkii@op,pl Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna87 Re: plaza naturystyczna 30.12.15, 00:03 na Piotrkowskiej (chyba 224) przy Brzeźnej jest salon floatingu , niesamowite doświadczenie! bardzo zdrowe i wyzwalające Odpowiedz Link Zgłoś