Dodaj do ulubionych

Rolety Łódź

21.11.16, 14:07
Witam,
Właśnie szykuję się do kupna rolet do całego mieszkania i znalazłam nowy salon w Łodzi z roletami: www.akant-lodz.pl/
Wybór jest ogromny i piękny! Czy ktoś z Was kupował już tam?
Obserwuj wątek
    • fryta54 Re: Rolety Łódź 18.02.17, 22:04
      Ja zdecydowanie jestem zadowolony z firmy ABEST z Pabianickiej w Łodzi. Pan na pomiarze potrafił doradzić i odpowiedzieć na każde pytanie. Ceny jak sprawdzałem w kilku firmach zdecydowanie najelpsze. Zamontowali mi rolety wewnetrze i antywłamaniowe w domu. Gorąco polecam
    • Gość: Wojtek Re: Rolety Łódź IP: *.centertel.pl 16.04.20, 19:42
      Ja zdecydowałem sie zakupić rolety w firmie Mero która mieści sie w Konstantynowie Łódzkim. Mają również atrakcyjną i bogatą oferte jeśli chodzi o rolety dzień noc i plisy. Adres do strony : www.rolety-mero.pl
    • bookmajster Re: Rolety Łódź 27.04.20, 12:16
      Generalnie najlepiej poszukać jakiejś firmy wykonującej na zlecenie/wymiar i zrobic takie jakie sie wam podobają :)
    • Gość: antola Re: Rolety Łódź IP: 95.108.8.* 14.12.20, 14:32
      Ja niedawno kupowałam rolety i żaluzje od firmy Shutter - mają też montaż. Jestem zadowolona, więc zostawiam linka do ich strony: shutter-lodz.pl/
    • patryk779 Re: Rolety Łódź 22.03.21, 14:30
      według mnie lepsza niż akant jest Impresja. rolety łódź w ofercie firmy znajdziecie bardzo szeroką ofertę rolet oraz żaluzji. Firma działa w Łodzi i województwie łódzkim. Dodatkowo firma oferuje naprawa rolet łódź.
    • marcelluter21 Re: Rolety Łódź 22.10.21, 22:22
      no właśnie patrzę na ofertę rolety łódź i przyznaję mają bardzo duży wybór rolet i żaluzji
      • Gość: Jadwiga Re: Rolety Łódź IP: *.centertel.pl 02.11.21, 13:48
        Ja natomiast korzystałam z usług firmy OdSłonka z Brzezin. Duży wybór i bardzo fajne ceny. Polecam. www.odslonka.pl
      • marcelluter21 Re: Rolety Łódź 02.12.21, 15:06
        nie polecam jednak tej firmy
    • domplis Re: Rolety Łódź 26.04.22, 10:10
      Ja polecam ofertę Rolety Łódź firmy LukasRolety Mają Sklep w Łodzi na ul. Żeligowskiego 46. Przede wszystkim fantastyczna obsługa i fachowe doradztwo. Wybór żaluzji drewnianych mają spory jak również rolet rzymskich
    • Gość: Michał Re: Rolety Łódź IP: *.toya.net.pl 05.01.23, 13:44
      Ja polecam www.lukasrolety.pl/
      Tekst linku

Najlepsze rolety w Łodzi
      • Gość: Karolina Re: Rolety Łódź IP: *.toya.net.pl 21.03.23, 07:46
        Najlepsi to są Alerolety! Polecam z czystym sumieniem tą firmę znają się na swoim fachu !
    • zlotaraczka778 Re: Rolety Łódź 29.01.23, 13:45
      Zamontujemy rolety jeśli jest taka potrzeba zapraszamy :)
    • magdaboloz79 Re: Rolety Łódź 07.08.23, 13:34
      Polecam Ci firmę Glazdekor, która robi wykończenia wnętrz łódź pod klucz.
    • kuba1984 Re: Rolety Łódź 21.01.26, 01:10
      Jestem właścicielem firmy Rolety Rolo z Łodzi.
      Wykonuje zlecenia na rolety nawet w 4 dni ponieważ sam je produkuje od 2009r. Jeśli ktoś potrzebuje to doradzę jakmpotrfię i szybko zrealizuje zlecenie. Polecam profil google maps.app.goo.gl/cNtrptUQB2oRcY448 RoletyRolo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka