Gość: Humorzasty IP: 212.51.205.* 11.10.04, 09:40 Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka pomagamy!!!! 11.10.04, 09:56 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan mam zły rumor 11.10.04, 10:28 ekipa burząco-rurująca w klatkach obok zmienia rury, nieuchronnie zbliżając się do tego, co nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Herbata 11.10.04, 10:51 Z miodem. Napij się i natychmiast zapomnisz o innych nieprzyjemnych rzeczach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka jeju... 11.10.04, 11:05 no juz nie smuc sie tak... cały czas tylko :-( i :-( ..... zobacz ile fajnych rzeczy sie dzieje.. liście szurają, tramwaje dzwonią, wróble pod MAGdonaldem bezczelnie siadają na stole i chcą dziobać w bikmaka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humorzasty Re: jeju... IP: 212.51.205.* 11.10.04, 11:37 Wiem, że fajnie szurają, bo sam szurałem rano w parku Śledzia. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Śliski śledź szeleści szprocimi łuskami 11.10.04, 11:47 Gość portalu: Humorzasty napisał(a): > Wiem, że fajnie szurają, bo sam szurałem rano w parku Śledzia. A może świrypli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humorzasty Re: Śliski śledź szeleści szprocimi łuskami IP: 212.51.205.* 11.10.04, 12:37 a w Świrypli nie szurałem. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Śliski śledź szeleści szprocimi łuskami 11.10.04, 12:52 Gość portalu: Humorzasty napisał(a): > a w Świrypli nie szurałem. wystarczy założyć nowy wątek! np. szurrealistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humorzasty Re: Śliski śledź szeleści szprocimi łuskami IP: 212.51.205.* 11.10.04, 13:01 neoszurrealistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Śliski śledź szeleści szprocimi łuskami 11.10.04, 13:03 Gość portalu: Humorzasty napisał(a): > neoszurrealistyczny o ta, wciąż na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan zaś by wątek długi był... 11.10.04, 13:38 ...patrz w lewy, górny róg: www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=117 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Spróbuj jeszcze koniny 11.10.04, 11:08 Chyba ze cierpisz na wyzuty z sumienia. Dzierżbór występuje dopiero po fajrancie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Mam zły humor IP: *.toya.net.pl 11.10.04, 14:26 Oto, co znalazłam! Ten przepis pozwoli Ci zapomnieć o złym humorze! Jeśli jesteś w pracy, zrób go, jak tylko przyjdziesz do domu! PONCZ KRÓLEWSKI Składniki: - 1 puszka ananasów, - 6 cytryn, - 3 pomarańcze, - 1,5 kg cukru, - 1 butelka białego wina, - 1 butelka szampana, - 1/4 litra likieru Maraskino, - 1/2 litra rumu. Jak przyrządzić? Zagotować syrop z cukru i wody w stosunku 1:1 razem ze skórkami z wyciśniętych pomarańczy i cytryn, następnie dolać sok i raz zagotować. Ostudzić, wyjąć skórki, przecedzić, dolać wszystkie alkohole i włożyc ananasy pokrojone na cząstki. Mocno schłodzić. Jak podawać? Podawać w dużej szklanej wazie. Uwagi: Smak obłędny :) Sprawdza się świetnie na imprezach :) Acha, humor poprawia czekolada, bo zawiera składniki podobne do... narkotyków. Proponuję to: Kakao z jajkiem Składniki: - kakao (gorzkie!), - mleko, - 1-2 jajka, - cukier. Jak przyrządzić? Zagotowujemy tyle mleka ile osób chcemy uszczęśliwić. Sporą ilość kakao ( min. 4-5 czubatych łyżeczek) rozrabiamy w kubku z kilkoma łyżkami zagotowanego mleka i wlewamy do reszty mleka. Dodajemy trochę cukru i chwilkę gotujemy. W międzyczasie z żółtka (żółtek) ucieramy z cukrem kogel-mogel, a białko ubijamy na sztywno (bez cukru). Potrzebne przybory: Garnek, trzepaczka. Jak podawać? Każdy kubek napełniamy do połowy gorącym kakaem, na wierzch kładziemy sporą porcję piany i polewamy koglem-moglem. Można dodać cynamon lub/i imbir, jeśli ktoś lubi. Ja lubię bez przypraw. MNIAM!!! Uwagi: Kakao powinno być zdecydowanie mocne. Radzę posłodzić je tylko trochę, bo i tak dodajemy do niego słodziutki kogel-mogel. Napój cudowny na chłodne wieczory. A jeśli to nie pomoże... Zostanie Ci tylko KOKTAJL MRÓWKI! Koktajl mrówki Składniki: - polewa czekoladowa, - 20 dag posypki do ciast (takie pałeczki w rożnych kolorach), - szklanka ostudzonej czekolady, - 10 kostek lodu. Jak przyrządzić? Na wierzchu przy brzegu zewnętrznym 250 mililitrowej szklanki namoczonej wodą przylepić posypkę. W shakerze lub w robocie kuchennym wielofunkcyjnym rozdrobnić lód i i dodać ostudzoną czekolade. Następnie wewnątrze szklanki pomazać w (esy-floresy) polewą czekoladową. Potem wlać lód i czekoladę do szklanki. Jak podawać? Najlepiej w 250 mililitrowej szkalnce z długą słomką. Uwagi: Do czekolady do dać 4 łyzki cukru. Jeśli mimo wszystko to Cię nie pocieszy, pomyśl sobie, że nie jesteś sam, a najlepiej ciesz się, że masz zły humor- to lepsze niż być przygnębionym... Smutek zabija całe piękno, złość jest jak popcorn. Postrzelasz, postrzelasz i... zaśniesz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka kulinaria? 11.10.04, 14:30 Lina się tu kulinarnie udziela widzę... ale jedzenie w smutku sprzyja niestrawności a i stwarza wizję otyłości... człowiek tak się pociesza to czekoladką to cukiereczkiem... ;-) a to trzeba na zielone popatrzeć... wyjść troszke na powietrze, pooddychać pod sosnami albo zadzwonić do przyjaciela. zostaje jeszcze pół na pół i pytanie do publiczności. to ostatnie masz już za sobą, humorzasty... Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: kulinaria? 11.10.04, 14:41 evonka napisała: zostaje jeszcze pół na pół ćwiartuchna? jak ja lubię ł-feminizmy... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
aard Lino... 11.10.04, 14:31 Liności, bo nie dojdę trzeźwy do przystanku autobusowego... aA Rd PS. Ale nas zalewasz tymi przepiskami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humorzasty Re: Mam zły humor IP: 212.51.205.* 11.10.04, 14:56 Chyba sobie zapodam coś takiego na łonie natury jak sugeruje evonka. Będzie dwa w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ach, jej... 11.10.04, 15:01 no jakże się raduję, że już humor wraca... już za chwileczkę, już za momencik, wróci całkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowd31 Re: Mam zły humor IP: 217.153.198.* 11.10.04, 13:11 :P<a href="http://www.joemonster.org">:P</a> Odpowiedz Link Zgłoś
pdygdon Re: Mam zły humor 09.11.13, 15:41 Na zły humor jest tylko jedno lekarstwo pyszna Herbata Mi naprawdę pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
bartsw Re: Mam zły humor 24.10.14, 07:45 Pomóz innym - to poprawi Ci humor. Np. poklikaj w akcję Pajacyk lub tu - pomagasz.com.pl - strona, która gromadzi w jednym miejscu wiele akcji typu Pajacyk Odpowiedz Link Zgłoś