Gość: mch IP: *.pai.net.pl 12.05.02, 17:03 Wszystko mnie dzisiaj wkurza. Najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p8 Re: Cholerny dzień 12.05.02, 17:04 Gość portalu: mch napisał(a): > Wszystko mnie dzisiaj wkurza. Najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego. Olej to - miałem to samo w piątek. Olałem to i dobrze na tym wyszedłem:) I to o dziwo także finansowo:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Cholerny dzień IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 17:04 Matury sie jeszcze dla ciebie nie skonczyly. No i oczywiscie czekasz na wynik pisemnych..... To moze wkurzac. Pozdrowienia Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Cholerny dzień IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:55 Masz okres? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Cholerny dzień IP: *.pai.net.pl 12.05.02, 19:57 No, nie sądzę. U mnie to niemożliwe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Cholerny dzień IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 21:33 No nie wiem, nie wiem.... Objawy typowe... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Cholerny dzień 13.05.02, 23:26 Co ma "okres do wiatraka"??? Ja jestem w zlym chumorze trzy dni przed okresem. Gdy go juz dostaje, to jestem obolala, ale za to w dobrym chumorze. Wszyscy przeciez wiedza, ze PMS jest w tydzien przed miesiaczka a nie w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Cholerny dzień IP: *.bluewin.ch 12.05.02, 18:45 Czasem sie trafia taki cholerny dzien i lepiej wtedy nic waznego nie robic, zeby nie go jeszcze nie pogorszyc... Pozdrawiam. Do. Odpowiedz Link Zgłoś