p8 04.07.02, 19:22 Czy ktoś miałby ochotę zwiedzić Moskwę i Sankt Petersburg??? W moim przypadku to tylko bariera finansowa, ale ja bym jeszcze Ural i Syberię zahaczył:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saperka Re: MOCKBA IP: 80.48.116.* 04.07.02, 19:24 a ja bym ciała pojeździć koleją transsyberyjską... ech... podobno piękne przeżycie... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MOCKBA 04.07.02, 19:27 Te dwa pierwsze z wielką przyjemnością, zwłaszcza że tam mnie jeszcze nie było :-) Dwa pozostałe miejsca już tak mnie nie pociągają, szczególnie jak na pierwszą wycieczkę. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: MOCKBA 04.07.02, 20:11 Moskwa?? Tak:) Zwłaszcza, ze ktoś mi mówił, ze tam dwupoziomowe przystnaki metra są... Ural?? Podobno zniszczony strasznie Syberia?? TAK :) Zwłaszcza jezioro Bajkał... ale szczerze móiąc to tam ni w ząb mnie ciągnie...może to rpzez brak "reklamy" tego kraju ?? Naprawdę nie wiem co tam zwiedziać, a wiem, ze jest tego sporo (chociażby Kazań).... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MOCKBA 04.07.02, 20:20 geograf napisał(a): > Moskwa?? > Tak:) > Zwłaszcza, ze ktoś mi mówił, ze tam dwupoziomowe przystnaki metra są... Nie wystarczą Ci przystanki w LONDONie? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: MOCKBA 04.07.02, 20:38 W Londynie nie ma takich stacji metra:) poza tym- nie zgłębiłem dokładnie tajemnic metra stolicy brytyjskiego ymperium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MOCKBA 04.07.02, 21:18 Żałuj!!!! Bo takich faktycznie nie ma, są kilku poziomowe stacje z połączeniem jeszcze z koleją :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: MOCKBA 04.07.02, 21:30 nie no, jedną satację to zwiedizłem- połączenie metra i Light Dockland Railway, jak sie to nazywało...chyba Town Hill (nie mam mapy- Light Docklands Railwaj ma dwie stacje w centrum: przy Tower i jeszcze jedną bardziej na zachód...to chyba Town Hill....) chyba cos mi się pomieszało...:/ ale stacja była fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: MOCKBA IP: 80.48.116.* 04.07.02, 21:40 a budapesztańskie metro widzieliście?? Suuuuuper. Szczególnie część zabytkowa. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: MOCKBA 04.07.02, 21:12 O tak, bardzo bym chciał. I Moskwę i Sankt Petersburg i Ural i zwłaszcza Syberię. Może kiedyś... Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: MOCKBA IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.07.02, 21:38 Moskwę z grubsza widzialam, ale bardzo z grubsza... A Petersburg - bardzo bym chciala, oj, bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: MOCKBA IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.07.02, 15:36 A mnie ciagnie do Lwowa. Moze w przyszle wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek dla Yaa z dedykacją... 09.07.02, 16:44 ...od współ-fana: syberia.progman.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: MOCKBA 05.07.02, 15:41 Ja chcę! Ja chcę! A najchętniej z Rosji to zobaczyłbym dalekowschodnie pasma górskie - Góry Czerskiego, Góry Wierchojańskie... No i oczywiście przejechałbym się transsyberyjką i BAM-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: MOCKBA IP: *.p.lodz.pl 05.07.02, 18:54 A moja nie chec. Chyba zeby do Peterburka na chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: MOCKBA IP: *.p.lodz.pl 07.07.02, 23:23 Eee, widzielismy. Szczesliwie na obrazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: MOCKBA 07.07.02, 23:27 W tej trumience wyglada jak żywy! I oby taki pozostał! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: MOCKBA 07.07.02, 23:44 eee tam, w tej trumience to tylko silikon- nie wiesz, że Lenin jest wiecznie żywy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: MOCKBA IP: 195.117.14.* 08.07.02, 09:56 Boziu, czy to propozycja? Ja się wstępnie piszę!! aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: MOCKBA IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 08.07.02, 10:03 Do Moskwy powinienem moją Panną pojechać za jakiś rok, dwa lata, gdyż mam koleżankę, Rosjankę, która mieszka w Moskwie, pracuje w belgijskiej firmie i zaprosiła mnie na zwiedzanie jej stolicy. W taki sposób zwiedziłem 1/3 powierzchni Anglii, też mnie koleżanka, Angielka zaprosiła. Wychodzi taniej, a później ja zaproszę cudzoziemkę do siebie. Mam jeszcze zaproszenie do Botswany, na Okinawę, do Finlandii, ale na to nie mam kasy na dziś dzień. Odpowiedz Link Zgłoś