Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w łodzi???

IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 00:11
Czy możecie mi polecic dobrego dentyste w Łodzi???
Obserwuj wątek
    • Gość: blurka Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 00:28
      Dr Danuta Zabielska - ul.Papiernicza 7 ( to jest jakos kolo Urzedu Skarbowego).
      Bardzo mila pani doktor, leczymy sie u niej calą rodziną! :D
      • carolla27 Re: Dobry dentysta w łodzi??? 11.09.16, 10:59
        dr Krzysztof Bąkała lekarz stomatolog, chirurgia szczękowa z Przybyszewskiego 12. Bardzo rzeczowy i miły pan doktor.
    • pan.agrafek Taki dentysta.... 12.07.05, 01:05
      Taki dentysta na przykład jak nie walnie młotem w zegar, to od pierwszej po
      południu już się rozsiewają.
      • Gość: XXX DR JASKÓLSKA IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 12:48
        DR JASKÓLSKA. PRYWATNA PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA ZGRYZ NA RZGOWSKIEJ. 80 ZŁ
        ZA ZĘBA, ALE MASZ DŁUGA GWARANCJĘ I JAK COŚ CI SIĘ BĘDZIE Z LECZONYM ZĘBEM
        DZIAŁO TO POPRAWI ZA FREE. CAŁA NASZA RODZINA DO NIEJ CHODZI.PRZYJMUJE W CZW.
    • hermina5 Re: Dobry dentysta w łodzi??? 12.07.05, 15:31
      A zna ktoś dobrego dentystę na Olechowie, Janowie albo Widzewie- czyli
      generalnie w tych okolicach? Tylko blagam, nie polcecajcie mi tej kobiety za
      Ketlinga, na parterze bloku - ona nie widzi!!!!!!!!!!!
      • Gość: fleurette Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 15:35
        Anna Gałczyńska na kmicica
      • carolla27 Re: Dobry dentysta w łodzi??? 04.07.16, 22:38
        na Przybyszewskiego jest najlepszy w Łodzi gabinet stomatologiczny Ortoprotex. Polecam! W szczególności ortodonte Joannę Ślusiewicz.
        ortoprotex.pl/
    • Gość: Maciejkji Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:38
      Dr Elzbieta Sałata przyjmuje w budynku przedszkola na Stefana Okolice przejazdu
      kolejowego na Przedzalnianej
    • Gość: kama Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: 193.238.66.* 08.08.14, 13:12
      Doktor Justyna Tronczyńska na ul. Anny Jagiellonki (Olechow) super, jest delikatna , plomby robi takie , że nie widać , że to wypełnienia i jest bardzo dokładna a ceny moim zdaniem ma niskie.
    • ej-za Re: Dobry dentysta w łodzi??? 18.09.14, 11:35
      Z czym mas z konkretnie problem jeśli chodzi o zęby? Ja sama chodzę do sanacji na zamenhofa 18, ostatnio zabrałam ze sobą córkę i mogę Ci śmiało polecić ten gabinet:) Panuje tam bardzo dobra atmosfera, a personel no i pracują tam sami profesjonaliści.
      • busia100 Re: Dobry dentysta w łodzi??? 18.12.14, 19:25
        Ja gorąco polecam NS ZOZ SUper-Dent na ul. WOdnej 35
        www.facebook.com/pages/NS-ZOZ-Super-Dent-s-c/300858903439387

Sprawdź a nie pożałujesz.
        Szybko, tanio, solidnie, mają punkty NFZ.
        Można umówić się telefonicznie albo przez fb
        Szybkie terminy.
        I co najważniejsze mają świetną kadrę specjalistów, gabinet przyjazny dzieciom oraz osobom niepełnosprawnym
    • Gość: Marek Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: *.net-partner.pl 18.12.14, 20:42
      Polecam Sanację na Zamenhofa. Pani Karina Berkowska. Robi porządnie swoja robotę. Jak trzeba to ząb odbuduje, zaleczy itd. Koszty są takie same jak u innych stomatologów.
    • carolla27 Re: Dobry dentysta w łodzi??? 01.04.15, 16:58
      wszystko zależy czego kto potrzebuje na obecna chwilę. Jeśli chodzi o leczenie kanałowe i specjalistyczne to polecam Przychodnię Ortoprotex. Stomatolog pełna profesk moim zdaniem. Pierwszy raz u nich spotkałam się z tym, że za pomocą mikroskopu, stomatolog zagląda do wnętrza korzenia i precyzyjnie lokalizuje przyczynę. Dla mnie wszystko przebiegło bezbólowo i myślę, że szybciej. Genaralnie polecam w szczególności Panią Doktor Ewa Białas zajmująca się endodoncją mikroskopowa oraz protetyką. Ortoprotex ul. Przybyszewskiego 12, telefon 042 640-22-10
      • Gość: tokyo Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: *.play-internet.pl 08.04.15, 17:37
        ja od jakiegoś czasu chodzę do Bamedu i bardzo jestem zadowolona z tego, jaką mam opiekę i z tego, że panuje tam bardzo miła i przyjazna atmosfera, dzięki temu znacznie lepiej znoszę te wizyty. Bo ja niestety jestem z tych co się bardzo dentysty boją.
    • Gość: alka Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.17, 19:22
      Zobaczyłam pozytywną opinię o dr. stomatologu Krzysztofie Bąkała, który przyjmuje także przy ul. Wigury 13 i zdecydowanie odradzam. Brak higieny. Dr nie zmieniał rękawiczek, gdy wykonywał jakieś inne czynności, chyba oszczędzał. Miałam bardo chore gardło po tej wizycie. Nie dobrana kolorem i kształtem korona, a o zakładaniu jej za pomocą mocnego uderzenia młotkiem nie wspomnę.
    • Gość: liliana Re: Dobry dentysta w łodzi??? IP: *.play-internet.pl 13.02.17, 18:20
      Jeśli chodzi o moje doświaczenia, to ja bardzo cenię sobie Bamed, mam tam naprawdę super opiekę.
    • paulaap Re: Dobry dentysta w łodzi??? 13.07.18, 11:59
      Wybierz się do JMC w Łodzi. Miałam w tej klinice leczone kanałowo zęby i robiony most. Wszystko odbyło się z pełnym profesjonalizmem i w fajnej atmosferze przez co czułam się bardzo komfortowo. Uzyskiwałam odpowiedzi na każde moje pytanie a jak zwykle zadawałam ich dużo. Moja siostra wybielała sobie u nich zęby laserowo i jest bardzo zadowolona z efektu. Jej uśmiech wygląda świetnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka