Dodaj do ulubionych

Dlaczego Bóg stworzył kobietę ?

19.07.05, 05:03
Jakoś forum zdechło, to może o dupie maryni ;-)
Pytanie proste ;-)

Zapewne za chwilę pojawi się wątek - A dlaczego mężczyznę ;-)
Obserwuj wątek
    • ebusia_fam_fatal Re: Dlaczego Bóg stworzył mężczyznę ? 19.07.05, 06:48
      na to pytanie moge odpowiedziec :) choc w tej odpowiedzi jest tez odpowiedx na
      to pierwsze pytanie w sumie:P
      • ebusia_fam_fatal Dlatego Bóg stworzył mężczyznę ;-) 19.07.05, 06:50
        Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga:
        - Mam problem.
        - O co chodzi Ewo?
        - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie
        zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa.
        - Dlaczego Ewo?
        - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami.
        - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę.
        - Co to jest "mężczyzna"?
        - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do
        słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie
        kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale...
        będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie
        wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go
        w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko:
        będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc
        będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka.
        - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi
        pułapka?
        - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem.
        - Jakim?
        - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został
        stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami...
        • sieradzak Według Biblii ... 19.07.05, 13:29
          Według Biblii, ostatnią rzeczą jaką stworzył Bóg była kobieta.
          Zapewne uczynił to w sobotę, wyczuwa się zmęczenie ;-)

(tekst z kibla w "Kredensie" www.virtual-kredens.com , niestety ktoś go
          podiwanił ;-) )
    • sieradzak na złość mężczyźnie ;-) /bt 19.07.05, 13:26

• zodiak72 Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 14:19
      To proste : po to, byśmy mieli kogo kochać i dla kogo żyć;-) I po to, byśmi sami mieli być przez kogo kochanymi.
      • sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 14:44
        normalnie się rozpłynąłem ;-0
        Chyba pisałeś to pod presją żony ;-) innego wyjścia nie widzę ;-)
        • zodiak72 Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 15:14
          Nie ma jej w tej chwili przy mnie ( ale i tak ją bardzo kocham);-)
          • sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 15:22
            no coments ;-)
            Bo co tu pisać, na taką deklarację ;-)
            Widać jakieś połówki się dobrały, czy coś ;-)
    • sieradzak ...Przez pomyłkę ;-) /bt 19.07.05, 17:05

• sieradzak ... żeby podawał piwo ;-) /bt 19.07.05, 18:56

• sieradzak żeby się facet umęczył i zasłużył na Raj ;-) /bt 19.07.05, 23:40

• ebusia_fam_fatal po to zebys sie pytal :P 19.07.05, 23:59

• sieradzak Re: po to zebys sie pytal :P 20.07.05, 13:09
        ;-) no fakt, to jedyne logiczne uzasadnienie tego stworzenia, bo innych nie
        widzę ;-)
    • paenka Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 20.07.05, 10:43
      zeby bylo was wiecej
      • zodiak72 Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 20.07.05, 10:52
        no i Was ;-))
        • sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 20.07.05, 11:23
          Na to w przyrodzie są inne metody, więc nie to stanowiło przyczynę stworzenia ;-)
    • sieradzak To nie Bóg stworzył kobietę ;-) /bt 21.07.05, 15:33

• sieradzak żeby podawał piwo ? ;-) /bt 23.07.05, 23:18

• ebusia_fam_fatal powtarzasz sie n/t 24.07.05, 00:08

• sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 24.07.05, 13:54
      (no tak ;-) za szybko, ale miałem cel zbożny , który osiągnąłem ;-)
      Było późno, wczorajszy byłem i tak jakoś poszło ;-)

Za uwagę dzięki, porawię się ;-)
    • sieradzak ..widać nawet Bóg ma prawo do pomyłek ;-) /nt 25.07.05, 22:57

• ebusia_fam_fatal zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:06

• sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:18
        przeczy ewolucji ;-) Na polowania to panowie chadzali, coby baba miała co do
        gara włożyć ;-)

teoria o wymarciu facetów z tego powodu jest wielce ryzykowna ;-)

Pytanie z tym związane, kto jest najczęściej szefem kuchni czyli Kucharzem w
        restauracjach na światowym poziomie ;-)
        • ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:19
          facet - ale to wyjatek potwierdzajacy regule.
          a co z tego ze samiec upoluje jak nie ma kto ugotowac:>?
          • sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:55
            a co tu gotować ;-) ognisko, patyczek i dalej żarełko ;-)
            ot Ci ciężka filozofia ;-)

ino jakby facet jeszcze miał upolować, przywlec i jeszcze w kuchni zaiwaniać, to
            by się tym babom we łbach poprzewracało z nudów. A tak przynajmniej zajęcie mają ;-)
            • ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:56
              no to baby sa po to zeby facet nie musial w kuchni zaiwaniac do tego ze upolowal
              i przytargal. bo one zostaly przeciez (my znaczy sie:D) stworzone do gotowania a
              nie gotowanie, dlatego ze nie mialy(smy) co robic:)
              • sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:04
                strasznie to zagmatwane i jakoś tak bardzo głęboko filozoficzne, że boję się
                odpowiadać ;-)
                • ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:05
                  n przeciez to proste:)
                  • sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:12
                    ta ;-) jak budowa cepa ;-) ino ze cepa na oczy nie widziałem ;-)
          • zodiak72 Re: a po co gotowac? 29.07.05, 00:57
            Zamawia się pizzę na wynos i jest wyżerka;-) Nie trzeba nic gotować;-))
            • ebusia_fam_fatal a kto pozmywa? 29.07.05, 00:59

• zodiak72 Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:01
                w akademiku mieszkajac miałem z kolesiami z pokoju dobry zwyczaj:
                jeden gotowal żarcie (czy też 'zalatwial' je), drugi zmywał tego dnia po wszystkich, trzeci mial wolne - i tak dalej ;-)
                • sieradzak Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:05
                  ot prosta męska filozofia ;-)
                  i jakoś chłopaki przeżyły ;-)
              • sieradzak Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:02
                pizza jest w ślicznym kartoniku, a je się palcyma - problem bardziej kto wyrzuci ;-)
                • ebusia_fam_fatal Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:02
                  je sie buzia:)
                  • sieradzak uwaga !!! 29.07.05, 01:07
                    Ebusia bedzie jadła pizzę tylko buzią ;-)
                    Kto chce zobaczyć to w realu ;-)
                    Może być niezła impreza ;-)

Najlepiej pizza z duża ilością serka i sosiku ;-)
                    • ebusia_fam_fatal MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:13

• sieradzak Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:17
                        Jak TYLKO będziesz używała aparatu gębowego - to ja stawiam pizzę ;-)
                        • ebusia_fam_fatal Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:19
                          aparat gebowy - bysmy sie dobrze zrozumieli - bez uzycia rak itp? same usta,
                          jezyk i zeby + przelyk? ;)
                          • sieradzak Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:28
                            rączki związane i nóżki też, bo może jakąś jogę trenowałaś ;-)

leży pizza i tak jak stwierdziłaś, że buzią się je - jesz samą buzią, czyli
                            aparat gębowy w ruch ;-) usta, zęby ... do czasu aż mieśnie gładkie nie zaczną
                            pracować ;-)
                            • ebusia_fam_fatal wchodze w to :) n/t 29.07.05, 01:29

• sieradzak i ona jeszcze w to chce wejść ;-) 29.07.05, 01:40
                                ebusia ale to nie kisiel ;-) ciężko jest wejść w pizzę, że tak powiem ;-)
                                • ebusia_fam_fatal Re: i ona jeszcze w to chce wejść ;-) 29.07.05, 01:43
                                  nie znasz moich mozliwosci :)
                            • ebusia_fam_fatal tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:30

• sieradzak Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:38
                                pewnie tylko to po wieszchu co najlepsze ;-)
                                • ebusia_fam_fatal Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:43
                                  nie, obiecuje zjesc minimum jeden kawalek piccy :) ciasto plus dodatki
                                  • sieradzak Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:48
                                    eee - to za mało minimum dwa ;-)
                                    • ebusia_fam_fatal Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:52
                                      jak bede nie po obiedzie to zjem moze nawet trzy :)
                                      • sieradzak Miejsce i czas zawodów jedzenia aparatem /nt 29.07.05, 01:57

• ebusia_fam_fatal Re: Miejsce i czas zawodów jedzenia aparatem /nt 29.07.05, 02:04
                                          w przyszlym tygodniu - sroda? miejsce? mozemy gdzies w parku jak bedzie cieplo
                                          :) wex aparat:) zapraszamy widzow :)
                                          godzina raczej popoludniowa. moge przyjsc prosto z pracy - bede glodna;)
                                          • sieradzak Re: Miejsce i czas zawodów jedzenia aparatem 29.07.05, 02:11
                                            Ok detale techniczne dopracujemy i widzów poinformujemy ;-)

Kto chętny ? Hmm może impreza biletowana ma rzecz BKS ;-)
    • sieradzak Bóg, do tej pory, zadaje sobie to pytanie ;-) /nt 30.07.05, 12:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka