sieradzak 19.07.05, 05:03 Jakoś forum zdechło, to może o dupie maryni ;-) Pytanie proste ;-) Zapewne za chwilę pojawi się wątek - A dlaczego mężczyznę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Dlaczego Bóg stworzył mężczyznę ? 19.07.05, 06:48 na to pytanie moge odpowiedziec :) choc w tej odpowiedzi jest tez odpowiedx na to pierwsze pytanie w sumie:P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Dlatego Bóg stworzył mężczyznę ;-) 19.07.05, 06:50 Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Według Biblii ... 19.07.05, 13:29 Według Biblii, ostatnią rzeczą jaką stworzył Bóg była kobieta. Zapewne uczynił to w sobotę, wyczuwa się zmęczenie ;-) (tekst z kibla w "Kredensie" www.virtual-kredens.com , niestety ktoś go podiwanił ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 14:19 To proste : po to, byśmy mieli kogo kochać i dla kogo żyć;-) I po to, byśmi sami mieli być przez kogo kochanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 14:44 normalnie się rozpłynąłem ;-0 Chyba pisałeś to pod presją żony ;-) innego wyjścia nie widzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 15:14 Nie ma jej w tej chwili przy mnie ( ale i tak ją bardzo kocham);-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 19.07.05, 15:22 no coments ;-) Bo co tu pisać, na taką deklarację ;-) Widać jakieś połówki się dobrały, czy coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: po to zebys sie pytal :P 20.07.05, 13:09 ;-) no fakt, to jedyne logiczne uzasadnienie tego stworzenia, bo innych nie widzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 20.07.05, 11:23 Na to w przyrodzie są inne metody, więc nie to stanowiło przyczynę stworzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dlaczego Bóg stworzył kobietę ? 24.07.05, 13:54 (no tak ;-) za szybko, ale miałem cel zbożny , który osiągnąłem ;-) Było późno, wczorajszy byłem i tak jakoś poszło ;-) Za uwagę dzięki, porawię się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:18 przeczy ewolucji ;-) Na polowania to panowie chadzali, coby baba miała co do gara włożyć ;-) teoria o wymarciu facetów z tego powodu jest wielce ryzykowna ;-) Pytanie z tym związane, kto jest najczęściej szefem kuchni czyli Kucharzem w restauracjach na światowym poziomie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:19 facet - ale to wyjatek potwierdzajacy regule. a co z tego ze samiec upoluje jak nie ma kto ugotowac:>? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:55 a co tu gotować ;-) ognisko, patyczek i dalej żarełko ;-) ot Ci ciężka filozofia ;-) ino jakby facet jeszcze miał upolować, przywlec i jeszcze w kuchni zaiwaniać, to by się tym babom we łbach poprzewracało z nudów. A tak przynajmniej zajęcie mają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 00:56 no to baby sa po to zeby facet nie musial w kuchni zaiwaniac do tego ze upolowal i przytargal. bo one zostaly przeciez (my znaczy sie:D) stworzone do gotowania a nie gotowanie, dlatego ze nie mialy(smy) co robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:04 strasznie to zagmatwane i jakoś tak bardzo głęboko filozoficzne, że boję się odpowiadać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:05 n przeciez to proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: zebyscie z glodu nie poumierali :P 29.07.05, 01:12 ta ;-) jak budowa cepa ;-) ino ze cepa na oczy nie widziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: a po co gotowac? 29.07.05, 00:57 Zamawia się pizzę na wynos i jest wyżerka;-) Nie trzeba nic gotować;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:01 w akademiku mieszkajac miałem z kolesiami z pokoju dobry zwyczaj: jeden gotowal żarcie (czy też 'zalatwial' je), drugi zmywał tego dnia po wszystkich, trzeci mial wolne - i tak dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:05 ot prosta męska filozofia ;-) i jakoś chłopaki przeżyły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: a kto pozmywa? 29.07.05, 01:02 pizza jest w ślicznym kartoniku, a je się palcyma - problem bardziej kto wyrzuci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak uwaga !!! 29.07.05, 01:07 Ebusia bedzie jadła pizzę tylko buzią ;-) Kto chce zobaczyć to w realu ;-) Może być niezła impreza ;-) Najlepiej pizza z duża ilością serka i sosiku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:17 Jak TYLKO będziesz używała aparatu gębowego - to ja stawiam pizzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:19 aparat gebowy - bysmy sie dobrze zrozumieli - bez uzycia rak itp? same usta, jezyk i zeby + przelyk? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: MNIAM!!!! a kto stawia picce? :) n/t 29.07.05, 01:28 rączki związane i nóżki też, bo może jakąś jogę trenowałaś ;-) leży pizza i tak jak stwierdziłaś, że buzią się je - jesz samą buzią, czyli aparat gębowy w ruch ;-) usta, zęby ... do czasu aż mieśnie gładkie nie zaczną pracować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak i ona jeszcze w to chce wejść ;-) 29.07.05, 01:40 ebusia ale to nie kisiel ;-) ciężko jest wejść w pizzę, że tak powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: i ona jeszcze w to chce wejść ;-) 29.07.05, 01:43 nie znasz moich mozliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:38 pewnie tylko to po wieszchu co najlepsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:43 nie, obiecuje zjesc minimum jeden kawalek piccy :) ciasto plus dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:48 eee - to za mało minimum dwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: tylko pewnie calej caluskiej nie zjem... n/t 29.07.05, 01:52 jak bede nie po obiedzie to zjem moze nawet trzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Miejsce i czas zawodów jedzenia aparatem /nt 29.07.05, 02:04 w przyszlym tygodniu - sroda? miejsce? mozemy gdzies w parku jak bedzie cieplo :) wex aparat:) zapraszamy widzow :) godzina raczej popoludniowa. moge przyjsc prosto z pracy - bede glodna;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Miejsce i czas zawodów jedzenia aparatem 29.07.05, 02:11 Ok detale techniczne dopracujemy i widzów poinformujemy ;-) Kto chętny ? Hmm może impreza biletowana ma rzecz BKS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś