Dodaj do ulubionych

Jesienne róże - :))

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:27
dzien byle jaki dzisiaj a nasz kolega sympatyczny starszy pan zrobil nam
niespodzianke.dostalysmy kazda po pieknej zoltej rozy i od razu pojasnialo i
poprawily sie humory i praca lepiej idzie i kawa jakas smaczniejsza - ile
potrafia zdzialac jesienne roze :)))))
ficjalnie chwale pana Janusza G.(czynie to po znajomosci-zasluzyl):))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Jesienne róże - :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:02
      wczoraj kupilam sobie bukiet takich malutkich chryzantem sa fioletowe i
      piekne,patrze na nie i od razu samopoczucie lepsze,ech narzekalam w innym watku
      na pogode , ale wcalle nie jest tak zle.kwiatki pozwalaja cieszyc sie nawet
      takim dniem jak dzisiejszy . pozdrawiam - mysza jakas refleksyjna dzisiaj.....
      • derwisz1 Re: Jesienne róże - :)) 04.10.02, 12:47
        Hej!
        Jestem - przepraszam, że zniknąłem tak bez słowa, ale siła wyższa /a właściwie
        służbowa :)
        www.justourpictures.com/roses/championoftheworld.html
        Mam nadzieję, że wieczorem nadrobię zaległości. Na razie pozdrawiam.

Zgubiony-znaleziony
        • Gość: mysza Re: Jesienne róże - :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 14:59
          witaj derwiszu strasznie sie ciesze ze jestes,brakowalo ciebie,ale rozumiem
          sila wyzsza.dzieki za przepiekne roze :)))mam nadzieje ze zostaniesz z nami na
          dluzej.pozdrawiam mysza z roza na monitorze :)))
    • Gość: mysza Re: Jesienne róże - :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:01
      kupilam dzisiaj donice pieknych bordowych niesmiertelnikow,patrze na nie sa tak
      piekne , ze dech zapiera.takie zykle drobne kwiatki a ile radosci w pochmurnym
      dniu.pozdrawiam - mysza kwietna :))
      • Gość: mian Re: Jesienne róże - :)) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 17:07
        U mnei niestety tylko kaktusy , reszta jakoś nie chce się utrzymać , ale nieraz
        kwitną i to podtrzymuje we mnie wiarę w moje ogrodnicze zdolności ;-))))

mian

• Gość: mysza Re: Jesienne róże - :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 18:26
          ja lubie wszystkie kwiatki i kaktusy rowniez.teraz jest w kwiaciarniach tyle
          zadziwiajacych odmian,ze wszystko przed toba:))moze wychodujesz cos unikalno-
          dziwnego.pozdrawiam ogrodnika :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka