Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 29

IP: 217.153.157.* 21.02.06, 21:18
Uczeszczalam do tego gimnazjum 3 lata temu na poczatku jego działalności.Jest
to mała,bardzo sympatyczna i ciepła szkółka.Kiedys panowala tam calkiem
rodzinna atmosfera,poniewaz bylo malo klas i wszyscy sie znali.Starsi pomagali
mlodszym.Z tego co wiem niewiele sie tam zmienilo.Nuczyciele sa bardzo
sympatyczni choc potrafia byc surowy.Gimnazjum ogolnie repzerentuje wysoki
poziom.W skali od 1do 10 dalabym 7(zle wspomnienia nauczycieli;),zbyt duzo
lekcji dziennie:P)typowa szkola dla kujonkow:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Basieńka Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:22
      Moja córka chodziła do tego gimnazjum. Było super. mało oddziałów, nie było
      dzieci anonimowych,co sprzyjało działaniom wychowawczym. Pod wzgledem
      dydaktycznym równie dobrze. Wspaniała kadra pedagogiczna. Na każdym kroku
      wyczuwalne ciepło. Polecam to gimnazjum.
    • Gość: jasiooo Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:29
      Anita ja tam teraz chodzę i atmosfera jest taka sama :) W tym momencie jestem w
      drugiej klasie. Jeśli chodzi o nauczycieli to są surowi, ale taka ich praca. Da
      się wytrzymać :) Całkiem przyjazne gimnazjum. Pozdro
      • Gość: były uczen Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:38
        jak kończyłem to gimnazjum 1,5 roku temu to atmosfera byla bardzo dobra mimo
        tego ze nie bylem jakims specjalnym kujonem dawalem sobie rade :) bardzo milo
        wspominam to gimnazjum
        eh.. gdyby w liceum byli ci sami nauczyciele.. :)

P O L E C A M
    • Gość: k-2 Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.02.06, 13:45
      całkiem spoko szkółka
      Warto
    • Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 01.03.06, 08:44
      polecam! miła, kameralna szkoła, wszyscy się znamy i nikt nie pozostaje
      anonimowy; chodzę tutaj od trzech lat i tylko utwierdzam sie w przekonaniu, że
      warto
    • Gość: abak2 Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.devs.futuro.pl 01.03.06, 11:13
      Uważam,że te wszystkie zachwyty są mocno przesadzone.
    • Gość: wiktor Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 01.03.06, 19:30
      jeżeli chcesz naprawdę się czegoś nauczyć, to szkoła dla ciebie,
      nauczyciele - czasami surowi, ale to kiedyś zaowocuje,
      mała szkoła zapewnia kameralność, miłą atmosferę i brak anonimowości
    • Gość: absolwent Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.devs.futuro.pl 21.03.06, 09:52
      szkoła przeciętna i poziom przeciętny.Klasy przeludnione.
      W liceum mam kłopoty z matematyką gdyż w gimnazjum nie przerobiliśmy niektórych
      tematów.
      ODRADZAM.
      • Gość: Miska =* Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:05
        Ja tam teraz chodze do gim. Owszem jest baaaardzo małe ale miłe i sympatyczne.
        Wszystkich sie zna i wszyscy znaja ciebie co niekiedy jest bardzo uciązliwe.
        Nauczyciele mili ale bardzo wymagający.Klasy są bardzo różnorodne ponieważ roi
        się tam od kujonów którzy maja wysokie srednie ale takze nie brakuje ludzi z
        niziutką średnia i złym zachowaniem. Jak w kazdej szkole. Ale ogólnie to
        polecam nio chyba ze ktos sie nie lubi za bardzo uczyc=)
    • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.14, 19:34
      Uczęszczałam do tego gimnazjum (2010-2013) i z całego serca polecam. Świetna szkoła! Przede wszystkim niesamowici nauczyciele, którzy pomimo że są wymagający, utrzymują miłą, przyjacielską atmosferę w klasie. Wielu z nich robi naprawdę przykłada się żeby czegoś nauczyć np pan od historii i pani od biologii zostawali wiele godz po lekcjach żeby prowadzić kółka ;) Dzięki temu wiele rzeczy się pamięta z lekcji. Szkoła zajmuje tylko jeden korytarz wiec bywa ciasno ale dzięki temu wszyscy się znają. Ogólnie uważam ze sporo wyniosłam z tego gim, poziom nauczania jest wysoki. Polecam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka