Gość: Roksana Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:00 Jesy naprawde fajnie nauczyciele super!!!!!! Przychodzcie do nas. drzwi otwarte 03.03.2006r. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:01 Obecnie chodzę do 3 klasy, uważam że nasze gimnazjum jest świetne, wspaniali nauczyciele gotowi zawsze pomóc. Odbywa się u nas wiele świetnych imprez. Poprostu jest świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:01 Jestem w trzeciej klasie. Myśle, że nasze gimnazjum jest ok.Mimo, że jest dość wysoki poziom to nauczyciele nie są upierdliwi.Jeżeli ktoś byłby zainteresowany moją szkołą i chce sam sprawdzić jak wyglądanto zapraszam na drzwi otwarte, które będą 3 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:02 Jestem uczennicą kl.3.Szkoła jest super,nauczyciele pomocni.Panuje tu dobra,swobodna atmosfera.Goraco zapraszam nowych uczniów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar@ =) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:04 Obecnie chodzę do 3 klasy.Sądzę,że nasze gimnazjum jest świetne.Ma wysoki poziom i super armosferę.Ludzie są sympatyczni,a nauczyciele wyrozumiali.3 marca drzwi otwarte o godz.15.00-17.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:05 Nasza szkoła jest ok.Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć przyjdżcie na dzrzwi otwarte 3.03 o godz.15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina s 15 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 10:05 Kończę gimnazjum 31 w łodzi. Jest tu calkiem dobrze co prawda jak każda szkola ma swoje wady. Ale atmosfera i nauczyciele tworzą w tej szkole wspanialy klimat. Grono pedagogów zawsze wytłumaczy i pomoże w nauce.Uczniowie mają na swoim koncie dużo sukcesów na polu naukowym, jak i sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 11:18 W naszej skole jest bardzo fajnie. Jest tu dużo fajnych ludzi i nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 11:25 Jestem uczniem gimnazjum nr.31 i jestem z tego bardzo dumny. W szkole jest miła atmosfera. Poziom nauki jest średni. Odpowiedz Link Zgłoś
uri90 Re: Gimnazjum nr 31 02.03.06, 13:39 Hmm... Co by tu powiedzieć o tym gimnazjum...? Jestem w 3 klasie i przez te 3 lata nigdy nie narzekałam na tą szkołę. Fakt- zdażało się, że nauczyciel zadał za dużo, albo jedna kartkówka za drugą... Ale jak się teraz na to patrzy to nigdy nie było tak, że byliśmy do kartkówki nie przygotowani lub nauczyciel zadał nam pracę, która przerastała nasze umiejętności, a nawet jeżeli była nieco *trudniejsza* zawsze przed końcem lekcji była ona wyjasniana, a co najważniejsze w przypadku złego jej rozwiązania nie spotykała nas żadna kara, próbowaliśmy. Serdecznie polecam Gimnazjium Szarysz Szeregów ;) ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS:) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.03.06, 15:38 Bardzo fajna szkoła, nauczyciele świetnie rozumieją się z uczniami, wysoki poziom nauczania...Co jeszcze? Dla mnie super:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Gimnazjum nr 31 IP: *.60.rev.vline.pl 02.03.06, 16:58 Super szkoła, super nauczyciele, super poziom (nie za wysoki nie za niski), świetnie dobrany i super atmosfera. Zapraszamy do tej szkoły !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzykant666 Re: Gimnazjum nr 31 03.03.06, 08:45 Ave! drodzy radiosłuchoacze chce wam zaprezentowac gimnazjum nr.31 jest to wpaniała szkoła gdzie moherowe erety tworzą warstwe elitarną a MOJE radio jest słuchane na każdej przerwie! Zapraszam was moi drodzy do tej szkoły, Mamy tu cudownego nauczyciela religii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl 2f Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.170.rev.vline.pl 02.03.06, 17:48 do tej szkoly chodze 2 lata, nauczyciele ktorzy mnie ucza przewaznie sa fajni ale zdazaja sie wyjatki tak jak zawsze. najfajniejsza jest pani buchman od hisorii i wos i dla niej warto tam isc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilstanczykowski Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 02.03.06, 21:01 jestem absolwentem tej szkoly chodzilem do niej jak jeszcze byla podstawowka to swietna szkola i ma bardzo dobrze wykfalifikowane grono pedagogiczne szkola jest wyjatkowa!!!!!!!!! POLECAM WSZYSTKIM BO JEST SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan drzwi otwarte 3 marca od 15.00 IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:13 o 17 koncert charytatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia od Danielka Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:36 to gim jest zajefajne niektórzy nauczyciele nie są tacy jak bysmy chcieli ale luzacko ludzie sa zajebi..... uwielbiamy ich 3 klasy sa podniecajace szczególnie chlopcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyl_:) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:39 Moja szkoła jest spoko. Bardzo się ciesze że tu przyszedłem. To gim. jest najlepsze :) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha gandziarz Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:40 nasza szkolajest spoko a nauczyciele jeszcze bardziej - chociaż najlepszy jest gościu od informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:41 nasza szkoła jest na luzie ludzie sa spoko nauczyciele nie wszyscy sa wyjatki ogólnie ta szkoła jest zajeb...... a ludzie jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielu Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:42 hmm...chodze do tego gim i jestem zadowolony w 96% ze wybralem ta szkole :D bardzo super ludzie tu chodza i najchetniej nie opuszczal bym tej szkoly. Mysje ze 31 jest najlepszym gim w lodzi !! i do tego wszyscy za WIDZEWEM !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yecky1910 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:43 Gimnazjum nr.31 w Łodzi jest naprawde bardzo dobrą szkołą posiadajacom miłe i wyrozumiałe grono pedagogiczne.Często są organizowane różnego rodzaju imprezy i konkursy...Zapraszam WARTO nas odwiedzić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:43 lepiej trafić nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka 2 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:45 szkoła spoko ale najbardziej podobają nam sie koledzy z klas 3 ( Justyna Jaros zakochała sie w Przybyłku):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:45 Gimnazjum 31 w Łodzi jest dobrą szkołą z wysokim poziomem nauczania. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K 16 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 08:45 Nasza szkola jest cool.Nauczyciele zawsze slużą pomocą.Są imprezy i fajne konkursy. Odpowiedz Link Zgłoś