Gość: student IP: *.lodz.mm.pl 08.03.06, 13:02 w gimnazjum panowała miła bardzo mila atmosfera do zmiany drektorki 6 lat temu teraz gimnazjum zamienia się w twierdze (kamery ochrona przy dźwiach itp) było bardzo miło ale się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juz studentka Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:42 Zgadzam się z Tobą. Przed zmianą dyrektorki była to świetna szkoła z doskonałą atmosferą. Potem z każdym rokiem było gorzej. A teraz, wiem to z opowieści, jest strasznie. Chciałam zwrócić jeszcze uwagę jak traktowani są absolwenci - nie mają wstępu do szkoły...a szkoda, bo w 17 gimnazjum są nauczyciele do których chce się i warto wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:50 Nie zgadzam się z Wami. Chyba dawno skończyliście tę szkołę! Teraz jest porządek i spokój. Nauczyciele sympatyczni, można z nimi pogadać, pośmiać się.Z przyjemnością tam chodzę. A jeszcze parę lat temu szkoła nie cieszyła się dobrą opinią, szli do niej najgorsi rozrabiacy z osiedla.To już przeszłość. Poza tym gimnazjum powstał w 1999r. To kiedy ta atmosfera tak się zmieniła? Coś plączecie! Może szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już studentka Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:07 Janku, ja gimnazjum zaczęłam w 1999 roku i skończyłam je w 2002, potem 3 lata liceum, no i w tym roku zaczęłam studia. Widzisz jakieś kręcenie jeszcze? Myślę,że "rozrabiaki" były zarówno 6 lat, 3 lata temu i są teraz. A nauczyciele, oprócz kilku wyjątków, zawsze było sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Aga Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:11 W tym roku kończymy tę szkołę, co do Dyrektorki to zbyt sympatyczna to nie jest, ale rzadko się z nią spotykamy wiec nie jest źle. Nauczyciele są świetni , moze nie wszyscy potrafią nauczyć , ale bardzo się starają. Atmosfera jest super, ludzie jeszcze fajniejsi ... Po prostu najlepsza szkoła , uczyc się trzeba, ale bez przesady... w I i II klasach są częste wyjsćia , ale w III jest juz tylko nauka do egzaminu. Polecamy serdecznie nie pożałujecie jesli wybierzecie to gimnazjum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziób Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:16 17 GIMNAZJUM wymiata !!!!!!! Super szkoła "ciekawi nauczyciele"szczególnie pan od historii :P i od plastyki , ale jak wytłumacza to wszystko jest "proste jak konstrukcja cepa"- jak mawia pan Zbigniew K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPERniczanka Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.eranet.pl 07.05.06, 16:58 zaraz zaraz do ten człowiek jeszcze uczy??? w zyciu bym nie pomysla:) mialam z nim historie w 4 klasie podstawowki i to byla zalama- lekcje to bylo czytanie na glos z podrecznika;) ale moze i uczy bo mi na konkursie historyczn6ym dla gimnazjalistow mignal ostatnio... ale sie schowalam za mojego histeryka z gimnazjum bo najlepsze to by nie bylo spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Gimnazjum nr 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 00:05 Szkoda, że absolwenci nie są wpuszczani na teren szkoły, że nie można dlatego porozmawiać z byłymi nauczycielami. Szkoda, że dyrektorka nigdy nie wyraziła zgody na bal gimnazjalny.Nauczycieli w większości wspominam bardzo mile. Odpowiedz Link Zgłoś