Dodaj do ulubionych

Grzesiu Rasiak

24.05.06, 21:52
Tylko Chuck Norris potrafi strzelić bramkę Grzesiem Rasiakiem w Fife 2006!!
Naszym naceniejszym drzewkiem hehehe
Obserwuj wątek
    • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 21:58
      wszyscy się śmieją i wyzywają grzesia rasiaka,on będzie najlepszy na
      mistrzostach!!!strzeli 5 bramek!!!
      rasiak ole...
      • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:11
        daj mu bóg Chuck niech strzeli, ale realnie patrząc to on moze tymbarka
        strzelic przed meczem
      • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:13
        Ta strzeli pięć bramek chyba jak Jepetto będzie pociągał za snurki umocowanych
        do jego drewnianych nóg hehehe
        • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:33
          cały czas mówicie o bramkach samobójczych??? a moze o rozgrzewce??? bo jzu sie
          pogubiłem
    • zychlin2006 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:02
      uchachachachachacha! W Manchesterze Rasiak! W Totenhamie Rasiak! W Liverpool'u
      Rasiak! W naszej kadrze Rasiak! I to jest nasz joker na mundial. Zapewne Janas
      kazał mu ukrywać swoje zdolności, żeby wykorzystać je właśnie w mechach
      grupowych. Wszyscy myślą o nim Drewniany i Syn Jepetta, a na mundialu pokaże co
      potrafi.
      Dobra, wszyscy nabijamy się z Grzesia R. a dopiero nam szczeny opadną. Stawiam
      tak: w grupie strzeli Ekwadorowi pięta na 3 do 0, Niemcom w banki na 1 do 1 w
      ostatniej minucie meczu, a Kostaryce na 1 do 0 w pierwszej połowie. Jak trafię
      to jestem gość! ;) Nie za czapke gruszek gra w Anglii, ojczyźnie futbolu.
      Pamiętacie Warzychę! Strzelał na zawołanie w klubach, a w reprezentacji nigdy w
      życiu!!!! Czy to jest fatum polskiego futbolu???
      • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:12
        to nie fatum to tylko Bracia K. tak kieruja światem
      • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:18
        hahahaha człowieku, jak on jest jokerem w kadrze to ja jestem Królikiem w tym
        mieście!! za czapkę gruszek napewno nie, bo nikt by tyle za niego nie dał!!
        pokaże chyba jak można się zabić o swoje własne nogi, no w jego przepadku
        wystrugane z drewna!!
    • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:07
      Widze że został poruszony temat Grzegorza R. i Chucka N.
      Chcialbym zabrac głos w tej sprawie, czytałem ostatnio publikacje naukowa na
      ich temat. Naukowcy bo długich badaniach, doszli do wniosku że jedynym drewnem
      którego Chuck N. nie jest w stanie złamać kopniakiem z półobrotu jest Grzegorz
      R. Więc Grzesiu jest najcenniejszym drewnem na świecie.
      • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:32
        jeszcze będziecie chcieli mieć autograf grzesia rasiaka,a po mistrzostwach
        będziecie nosić koszulki polski z nr 11!!!on wam pokaże jak się gra w piłke...
        rasiak ole!!!
        • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:35
          z tego co oglądam mecze to on nie gra w pilke on znajduje sie na boisku
          • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:39
            żeby grać w piłkę to trzeba być na boisku,nie wiesz o tym?
            on wam jeszcze pokaże........!!!!!!!!!
            • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 22:52
              tak zgadzam sie że żeby grac trzeba być na boisku, ale Ty masz problemy z
              czytaniem ze zrozumieniem, ja nie mówiłęm ze on gra i go na boisku nie ma.
              Tylko że jest na boisku i nie gra, a chyba sie zgodzisz ze nie trzeba
              przebywajac na boisku grać w piłke.
            • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 23:17
              ta pokaże, może jak w meczu z Anglią, kiedy to kurcze graliśmy w dziesięciu a
              Twój boski Grzesiu Rasiak piłki Anglikom podawał?! to będzie totalna porażka
              jak wyjdzie w pierwszej "11"
        • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 24.05.06, 23:13
          człowieku jeszcze mam czy tyłek podcierać, jak nie będę miał wtedy zgłosze się
          do Grzesia po autograf
          • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 06:31
            jeszcze będziecie zdziwineni formą grześka na mś!!!
            tyłek podcieraj palcem- zaoszczędzisz papieru!
            • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 07:00
              myślisz ze może być lepszy w tym co robi niż jest teraz???
              bedzie jeszcze lepiej stał na tym boisku???
              ja szczerze to bym wolał aby przyszła mu forma na siedzenie na ławce oczywiscie
              • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 07:23
                dla mnie to on może stać na boisku 89 minut,byleby w 90 strzelil bramke!
                swoim głupim pisaniem rasiakowi krzywdy nie zrobicie,on ma was w dupie,w anglii
                gra,strzela bramki i zarabia kase!
                lavidacantare grałeś lub grasz w piłke?
                • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 12:39
                  słyszałem,że Jepetto wystrugał Rasiakowi nowe (podobno lepsze) nóżki,
                  specjalnie na Mistrzostwa Świata hhihihiehehe p.s nie bój, nie bój papier jest,
                  strzela bramki chyba na Play Station, eeee co tam oewnie i tego nie potrafi
                  • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 13:06
                    jepetto będzie dumny z grzesia rasiaka!!!
                    a dla was jepetto powinien wystrugać rozumy!
                    hej rasiak gol,rasiak gol,rasiak gol gol gol gol ................jak tak dalej
                    będziesz grał króla strzelców będziesz miał!!!na mś oczywiście!!!!
                    • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 25.05.06, 22:54
                      człowieku przestań!! o nasze rozumy się nie bój, martw się lepiej o swój!!
                      Twoje komentarze normalnie rozmywają mi tatuaże!! zobaczymy po mś kto miał
                      racje, szkoda że to będzie przegrana całej polskiej drużyny!! no chyba, że
                      Janas każe mu czyścić buciki calej drużynie (zresztą razem z Milą i Kosowskim),
                      to wtedy będzie dobrze, bo tylko do tego się nadają!!
                      • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 29.05.06, 06:08
                        słyszeliście o sparingu polskiej reprezentacji w szwajcarii,wynik 10:0 dla
                        polaków,a kto strzelił bramki,otóż:4 grzesio rasiak,po 3 mila i smolarek.
                        a co z tą naszą gwiazdą żurawskim,co zaciął się,a może zablokował!!!
                        śmiejecie się z rasiaka,a on będzie najlepszy na mistrzostwach!!!
                        rasiak ole....
                        • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 31.05.06, 15:58
                          oglądaliscie mecz Polska - Kolumbia??
                          x minuta meczu Żurwaski zagrywa do Rasiaka ten w sytuacji sam na sam z
                          bramkarzem nie trafia w czysto w piłke...
                          czemu nie trafia w piłke bo mu sie konary pomylily, znaczy te nogi, chłopak
                          zamiast prawą nóżką pyknąc w rożek bramki, strzela lewym konarem(nogą). No cóż
                          Grzesiu jest ambitny i lubi sobie życie utrudniac.
                          • mordor81 Re: Grzesiu Rasiak 31.05.06, 17:28
                            nie cierpię piłki nożnej ale jak sie dowiedziałem co za porażkę zrobili na tym
                            meczu ostatnim co bramkarz naszemu strzelił bramkę to specjalnie obejrzałem
                            wszystkie powtórki i relacje w internecie:))) BOKI ZRYWAĆ!!!! co wy sie tak
                            podniecacie tą denną polską reprezentacją?? przecież to gówno a nie drużyna!!
                            jak dochodzi do takich rzeczy?? wygląda to tak jakby grały małe dzieci, które
                            jeszcze nie potrafią dobrze łapać piłeczki! I na to badziewie wydaje się Polsce
                            tyle kasy!!!????? na domy dziecka, szkoły, szpitale by dali!!! tam te pieniądze
                            są bardziej potrzebne.... sorry ale za przeproszeniem rzygać mi się chce jak
                            czytam tu komentarze jaka ta nasza piłka nozna jest wspaniała a piłkarze
                            niesamowici- może jeszcze inteligentni mi powiecie! heh boki zrywać drodzy Państwo.
                            • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 04.06.06, 20:05
                              człowieku co ty gadasz!!! morda 81 czy jak tam masz, jak nie masz pojęcia o
                              piłce to się nie odzywAJ BO GADASZ GŁUPOTY!!!
    • ktosbardzomadry Re: Grzesiu Rasiak 01.06.06, 10:02
      pozdrowienia dla Janasa i Rasiaka
      video.google.com/videoplay?docid=-2641032525617189763&q=rasiak
    • dinozaurka naszym kibicom na poprawę nastroju :))) 01.06.06, 15:18
      supergigant.blox.pl/2006/05/Przed-nami-bylo-wielu.html
      filmiki, do których linki są "pod ekranikiem" także warto obejrzec :))))
      • zychlin2006 Re: naszym kibicom na poprawę nastroju :))) 01.06.06, 18:42
        Jest ok. Dinozaurko, naprawdę dobrze mi to zrobiło. Kuszczak jest dobrym
        bramkarzem a takie wpadki zdarzają się, czasem ot tak po prostu. Zaliczył w tym
        roku najlepszą paradę w lidze angielskiej i najgłupszą wpadkę, na szczęście w
        meczu towarzystkim. Pierwsze reakcje są napewno bardzo emocjonalne, ale dajmy im
        szansę. Pozdro dla wszystkich kibiców, którzy sercem są z reprezentacją.
        Pozdrowienia dla ciebie Dinozaurko. Czy ty naprawde lubisz piłkę nożną? Dziwna z
        ciebie kobieta. No ale podobno w każdym z nas drzemie pierswiastek przeciwnej
        płci. ;P
        • dinozaurka Re: naszym kibicom na poprawę nastroju :))) 02.06.06, 07:44
          Piłkę nożną lubiłam , nawet bardzo i na dodatek sporo o niej wiedziałam w
          czasie, gdy cała Polska śpiewała "po zielonej trawie pika goni" albo "polska
          gola" i gdy jasno na naszym sportowym niebie świeciła gwiazda nieodżałowanego
          Pana Ś.P. Kazimierza Górskiego. Teraz nazwiska zawodników znam z ........
          czytania tego forum. Lubie natomiast wędrować po różnych stronach www i gdy coś
          ciekawego / fajnego znajdę czasem się tym dzielę - chociaż nie wszystkim na tym
          forum to się podoba. A podczas MŚ na pewno będę z uwagą śledziła..... WYNIKI
          meczy :) i czym bliżej będziemy finału tym z większą uwagą, a mecz finałowy MŚ,
          w którym będzie grała nasza druzyna (optymistka ze mnie, prawda? ) obejrzę w
          całości :))))

A czy pamiętacie, mili nasi kibice, że polska reprezentacja także miła
          bramkarza, który strzelał gole? :)
          ---
          Nie należy rozpaczać, że coś się skończyło, a cieszyć się, że w ogóle nas
          spotkało...
    • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 01.06.06, 20:17
      a ja będę bronił rasiaka i kuszczaka!
      te cantare rasiak powinien w tym przypadku uderzyć prawą nogą,to się
      zgadza,ale...po pierwsze-żurawski za późno mu podał,po drugie-za bardzo na
      niego,a po trzecie to rasiak miał już obrońce na karku co wynikało ze zbyt
      późnego zagrania żurawia!wy tylko widzicie złe zagrania rasiaka,ale prawde
      mówiąc cała nasza reprezentacja zagrała bardzo słabo!
      a kuszczak no cóż,źle obliczył lot piłki,a później myślał,że ona przejdzie nad
      poprzeczką,a tu.....brama,jakiej nigdy nie widziałem!!!
      kibole mnie zawiedli na całej lini!!
      a ty mordor jak się nie znasz i nie lubisz piłki nożnej to nie zabieraj głosu
      • mordor81 Re: Grzesiu Rasiak 01.06.06, 21:57
        źle obliczył lot piłki??? nie rozśmieszajcie mnie...z wywiadu z nim-a w zasadzie
        ze sposobu wysławiania tegoż człowieka wywnioskowałem, że zapewne nie ukończył
        on nawet podstawówki więc nie ośmieszajcie się tym stwierdzeniem " źle obliczył
        lot piłki" heheheheheh boki zrywać:) człowieku on pewnie nie zna podsawowych
        pojęć matematycznych:) jak większość piłkarzy prawdopodobnie...
        • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 02.06.06, 07:15
          Jesteś w wielkim błedzię myśląc że każdy piłkarz musi byc idiotą. Nie każdy
          urodził sie Einsteinem, ale każdy pilkarz ma swoją mądrość boiskową. To nie
          jest gra dla kretynów, kopnij i biegnij, tam jest tyle czynników, trzeba to
          wszystko przewidywac składać w całość, zachowanie przeciwnika, partnera...ale
          Ty tego nie pojmiesz co Ci będe tłumaczył.
        • jwn83 Re: Grzesiu Rasiak 06.06.06, 15:38
          człowieku odpowiem Ci tak, może i skończył tylko podstawówke, może i nie zna
          podstawowych pojęć matematycznych jak większość piłkarzy!! ale jest jedna
          zasadnicza różnica między wami!! on jak również większość piłkarzy o których
          piszesz zarabia taką kase o której Ty możesz tylko pomażyć!!
      • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 02.06.06, 07:21
        chciałbym zauważyć że ja nie stwierdziłem iż ktokolwiek w tym meczu zasłużył na
        wyróżnienie, pokazalam tylko jeden błąd Grzegorza. Wiesz moze podanie nie bylo
        idealne, ale napastnik powinien strzelac bramki z różnych sytuacji i
        podań,zarówno z tych idealnych jak i tych troche gorszych. Jak takich sytuacji
        sie nie wykorzystuje to nie ma po co jechać do Niemiec.
        • zainteresowany761 Re: Grzesiu Rasiak 02.06.06, 09:17
          teraz się z tobą zgadzam cantare,ale taraz wyśmiewanie się z rasiaka nic nikomu
          nie da,tym bardziej jemu! prawdziwi kibice powinni mu teraz pomóc,powinniśmy
          pomóc całej naszej reprezentacji!!! kto powinien jechać,a kto nie to jest już
          sprawa zamknięta,mamy taką kadre jaką mamy i z nią powinniśmy być na dobre i na
          złe!!!!!
          mordor nie wymądrzaj się,już cię prosiłem jak się nie znasz na piłce to nie
          pieprz bzdur,twoje wywody o wykształceniu piłkarzy są śmieszne!
          • lavidacantare Re: Grzesiu Rasiak 02.06.06, 14:43
            Ja jestem przeciwko niemu teraz, bo uważam że jego miejsce nie w kadrze, ale
            gdy już wyjdzie na boisko i bedzie mam nadzieje chociaż biegał z tym orłem na
            piersi, to bede happy jak bedzie strzelał bramki.
            • zychlin2006 Re: Grzesiu Rasiak 03.06.06, 09:09
              Polskie media i działacze często mocno biją pianę przed różnymi zawodami, nie
              tylko w kopaną, i potem my, kibice spodziewamy się różnych cudów i dziwów i
              nawet medali. Potem jest jak jest i wracają chłopaki i dziewczyny na tarczy i
              mówi się trudno, a zawiedzeni kibice popadają w coraz większe doły. Dlatego
              nastawiłem się psychicznie, żeby nie spodziewać się po nich dobrej gry i
              sukcesu. Będę z nimi sercem, ale rozsądek podpowiada mi, że powtórzy się
              poprzedni mundial. Chyba na więcej niż awans to jeszcze naszej piłki nie jest
              stać. Chociaż grupa jest najsłabsza ze wszystkich. Obym się zawiódł ;)
              • dinozaur.57 Re: Grzesiu Rasiak 10.06.06, 20:29
                zychlin2006 napisał:

> Polskie media i działacze często mocno biją pianę przed różnymi zawodami, nie
                > tylko w kopaną, i potem my, kibice spodziewamy się różnych cudów i dziwów i
                > nawet medali. Potem jest jak jest i wracają chłopaki i dziewczyny na tarczy i
                > mówi się trudno, a zawiedzeni kibice popadają w coraz większe doły. Dlatego
                > nastawiłem się psychicznie, żeby nie spodziewać się po nich dobrej gry i
                > sukcesu. Będę z nimi sercem, ale rozsądek podpowiada mi, że powtórzy się
                > poprzedni mundial. Chyba na więcej niż awans to jeszcze naszej piłki nie jest
                > stać. Chociaż grupa jest najsłabsza ze wszystkich. Obym się zawiódł ;)

No i się sprawdza !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka