madziaaaa 25.10.06, 18:36 czy zna ktoś z Was firmę Komalux zajmującą sie produkcją i wymianą okien? Polecilibyście? Jak sprawdzili się monterzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda Re: Komalux! 26.10.06, 18:22 Firma godna polecenia. Monterzy byli sprawni, szybcy i - co istotne - posprzątali po sobie. A okna OK. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Komalux! 27.10.06, 08:30 Dzięki! Mam tylko nadzieję, że nie jesteś pracownikiem Komaluxu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kornik240 Re: Komalux! 27.10.06, 17:38 Ja kupiłem mieszkanie, w którym są zamontowane okna Komalux. Dużo błędów montazowych. Niestaranność. Słaba obsługa serwisowa (długi czas oczekiwania na ekipę). Odpowiedz Link Zgłoś
kornik240 Re: Komalux! 03.11.06, 14:11 Okno typu "panorama" zle osadzone była 5mm szczelina miedzy oscieża a oscieznicą. Przy wietrze wiatr scigał się po mieszkaniu (a może to była mikrowentylacja made in komalux) po 1 miesiącu naprawili. sruby mosujące okna krzywo wkrecone, "łby" śrub wystają (przy myciu okien mozna sonie pokaleczyć dłonie). Zle wyregulowane okna (cięzkie zamykanie). na ekipę czekałem ok. 3 tygodni bo pani raz "zapomniała" o mnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Komalux! 03.11.06, 18:31 dzięki, no właśnie też mnie olali. Już u nich nie zamawiam. Przesa\tawiam się na Izoplast. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-martus Polecam Komalux 11.09.13, 20:04 Mam okna z Komaluxu ponad 14 lat i nie mam żadnych uwag. Nic nie wieje, okna są dobrze zamontowane i nigdy nie wymagały serwisu. Moja rodzina i znajomi również zakładali okna w Komaluxie i też są zadowoleni. W tym roku będziemy zakładali okna w nowo wybudowanym domu i już jestem po wizycie w Komaluxie - przemiła, fachowa obsługa. Przyjechali na pomiary, doradzili jakie okna wybrać, to mi się podoba, a najważniejsze że jak na okna Veka dali bardzo dobrą cenę. Polecam wszystkim. Ps. Na śrubach mocujących okna mam takie białe zaślepki więc dziwi mnie że ktoś pisał o problemach z myciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Komalux! IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.18, 15:11 firma niekompetentna, bardzo droga, drzwi o lepszych rzeczywistych parametrach można kupić znacznie taniej. wszelkie ustalenia ciągną się w nieskończoność. Niestety dochodzenie praw klienta tylko przez UOKiK lub sąd. Radzę omijać firmę z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś