25.10.06, 18:36
czy zna ktoś z Was firmę Komalux zajmującą sie produkcją i wymianą okien?
Polecilibyście? Jak sprawdzili się monterzy?
Obserwuj wątek
    • madziaaaa Re: Komalux! 26.10.06, 14:27
      up.
      • yavorius Re: Komalux! 26.10.06, 14:31
        upup!
    • maruda Re: Komalux! 26.10.06, 18:22
      Firma godna polecenia. Monterzy byli sprawni, szybcy i - co istotne - posprzątali po sobie. A okna OK.
      • madziaaaa Re: Komalux! 27.10.06, 08:30
        Dzięki! Mam tylko nadzieję, że nie jesteś pracownikiem Komaluxu :)
        • maruda Re: Komalux! 27.10.06, 16:46
          Nie jestem :) Jestem zadowolnym klientem :)
    • kornik240 Re: Komalux! 27.10.06, 17:38
      Ja kupiłem mieszkanie, w którym są zamontowane okna Komalux. Dużo błędów montazowych. Niestaranność. Słaba obsługa serwisowa (długi czas oczekiwania na ekipę).
      • madziaaaa Re: Komalux! 30.10.06, 11:23
        Oj! jakieś szczegóły?
        • madziaaaa Re: Komalux! 31.10.06, 09:46
          up!
          • kornik240 Re: Komalux! 03.11.06, 14:11
            Okno typu "panorama" zle osadzone była 5mm szczelina miedzy oscieża a oscieznicą. Przy wietrze wiatr scigał się po mieszkaniu (a może to była mikrowentylacja made in komalux) po 1 miesiącu naprawili. sruby mosujące okna krzywo wkrecone, "łby" śrub wystają (przy myciu okien mozna sonie pokaleczyć dłonie). Zle wyregulowane okna (cięzkie zamykanie). na ekipę czekałem ok. 3 tygodni bo pani raz "zapomniała" o mnie.
            pozdrawiam
            • madziaaaa Re: Komalux! 03.11.06, 18:31
              dzięki, no właśnie też mnie olali. Już u nich nie zamawiam. Przesa\tawiam się na
              Izoplast.
    • marta-martus Polecam Komalux 11.09.13, 20:04
      Mam okna z Komaluxu ponad 14 lat i nie mam żadnych uwag. Nic nie wieje, okna są dobrze zamontowane i nigdy nie wymagały serwisu. Moja rodzina i znajomi również zakładali okna w Komaluxie i też są zadowoleni. W tym roku będziemy zakładali okna w nowo wybudowanym domu i już jestem po wizycie w Komaluxie - przemiła, fachowa obsługa. Przyjechali na pomiary, doradzili jakie okna wybrać, to mi się podoba, a najważniejsze że jak na okna Veka dali bardzo dobrą cenę. Polecam wszystkim.
      Ps. Na śrubach mocujących okna mam takie białe zaślepki więc dziwi mnie że ktoś pisał o problemach z myciem.
    • Gość: marek Re: Komalux! IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.18, 15:11
      firma niekompetentna, bardzo droga, drzwi o lepszych rzeczywistych parametrach można kupić znacznie taniej.
      wszelkie ustalenia ciągną się w nieskończoność. Niestety dochodzenie praw klienta tylko przez UOKiK lub sąd.
      Radzę omijać firmę z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka