Gość: Lennon IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 30.03.03, 19:54 Wybór pana Makowskiego to kolejny krok w szarość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Brawo SLD 31.03.03, 18:30 Gość portalu: Lennon napisał(a): > Wybór pana Makowskiego to kolejny krok w szarość. Ciekawy jestem, jaki wybór by Cię ucieszył, Prawdziwy Polaku. Tobie odpowiadałby rozpad tej formacji. Ale do tego nie dojdzie i dobrze. Miłego wieczorku. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Brawo SLD 31.03.03, 18:37 lea napisała: > nie jestem za rozpadem SLD. ale Makowski????? Poczytaj posty Lennona, zrozumiesz, o co mi chodzi. Nie jestem fanem wojewody, ale zdecydowanie wolę go od Pęczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Brawo SLD 31.03.03, 18:42 bartuch napisał: > lea napisała: > > > nie jestem za rozpadem SLD. ale Makowski????? > > Poczytaj posty Lennona, zrozumiesz, o co mi chodzi. Nie jestem fanem wojewody, > ale zdecydowanie wolę go od Pęczaka. w sumie, masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano A ja bym ich wszystkich wysłał IP: *.kappa.com.pl 31.03.03, 18:49 na Marsa razem z tymi wszystkimi innymi palantami. W każdym razie SLD to gangrena szczególnego rozwoju. Nie miałeś Bartuch okazji przeżycia kawałka dorosłego życia w komunie, to nie wiesz co piszesz. Czym się różni Makowski od Pęczaka - wiekiem - taka sama kanalia z niego w końcu wyrośnie. Żeby nie było wątpliwości, obecnie rządzący Miastem Łodzią, to to samo gówno tylko od innego świniaka. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A ja bym ich wszystkich wysłał ANO 31.03.03, 18:55 Nie ucz mnie, Ano, czym była komuna. Ani nie ucz mnie dystansu do polityki. A raczej do polityków. Kawałek życia przeżyłem i pamiętam, zapewniam. PS. mam swoje poglądy, ale nigdy nie byłem i nie będę w zadnej partii. I doskonale wiem, jak to się wszystko w tym kraju odbywa. Pozdrawiam, Kibicu. Odpowiedz Link Zgłoś