Dodaj do ulubionych

Siedem fajowskich watków

02.04.03, 14:34
Jak rzekłem tak tez zrobiłem, bo już wiem, gdzie teledysk nakręcono.:)
A teraz piszcie co chcecie.:)
Choć wiedziałałem się na sekund kilka przed Dziadem to jednak słowa dotrzym.
Watek ten zakładam w nawiązaniu do tego postu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=3952887&a=5462722
Obserwuj wątek
    • aric Siedem fajowskich watków - interpretacja 02.04.03, 14:40
      Spotkałem kiedys siedem watków. Każdy watek był inny, ale każdy jeden fajowski.
      Watki uwielbiały bowiem faje. Paliły je i paliły, aż wypaliły cały dzienny
      przydział, a wtedy szły spać. Spedziłem z nimi, tymi watkami, dwa dni i powiem
      wam, że naprawde był fajowsko.:)
    • dziad_borowy siódemka pik 02.04.03, 14:42
      O kurcze! O rany! Jakie fajoskie siedem watkow!! A od zawsze wiadomo, ze gdzie
      watkow siedem tam "Frytki poprosze!!!".
      A w kwestii formalnej to nie mogles wiedziec tego przede mna, bo ja sie
      dowiedzialem 23 marca 1943 r. A ty? ;-)
      dzierżbór
      • Gość: Neochułan szóstka dam IP: 212.191.74.* 02.04.03, 14:45
        dziad_borowy napisał:

gdzie
        > watkow siedem tam "Frytki poprosze!!!".
        A gdzie kucharek 6, tam "Życie na gorąco"...

> Masz bór?
        • aric Re: szóstka dam 02.04.03, 14:47
          Prosze nie zmieniac tresci wątku, bo tu chodzi o dyskusje na temat siedmiu
          watkó, a nie jakichś tam rzydź na gorąco.
      • aric Re: siódemka pik 02.04.03, 14:45
        O siedmiu watkach to ja wiedziałem jeszcze za Franciszka Józefa, ale o tym
        drugim to dowiedziałem sie wcześniej niz dowiedziałem się od ciebie, a wcześnie
        nie wiedziałem, bo nie mogłem wiedzieć skoro pytałem, a jak bym pytał o cos
        wiedząc to bym był raczej dziwny.
        • dziad_borowy hłe, hłe - dziwny Aric:-))))))) 02.04.03, 14:51
          Panie Kazimierzu, czy przygotowal juz pan zestaw PYTAN NA SRODE??????? :-))))))
          dzierż, co masz dzierżyć, bór na przyklad
    • aard Dzierż 04.04.03, 13:51
      Siedem wątków dla siedmiu braci
      • Gość: eyemakk gość 7 wątków 7 syna IP: *.visp.energis.pl 05.04.03, 00:27
        był sobie Dziad (borowy) który miał siedmiu synów. a siódmy syn jego miał
        również siedmiu synów. i ostatni z jego synów, czyli ostatni wnuk (bynajmniej
        nie robert, z Mediamarktu) miał zdolności magiczne. potrafił pisać wątki.
        pierwszy stworzył w wieku lat 4 i dotyczył jedzenia zupek. drugi jak miał lat
        9 - o niebycie sw. Mikołaja. Trzeci - jak miał 11 lat, dotyczył Trójki. Liceum
        takiego, do którego zresztą poszedł jak miał lat 16, czyli całkiem niedawno. W
        międzyczasie stworzył wątki czwarty i piąty, o ochronie środowiska i o ataku na
        WTC.

szósty wątek był o jego koleżance, którą zostawił Kamil.

Wątek siódmy będzie o końcu Wszechświata.

• Gość: Neochułan To były mollendosy! IP: 212.191.74.* 05.04.03, 11:55
          Gość portalu: eyemakk gość napisał(a):

> był sobie Dziad (borowy) który miał siedmiu synów. a siódmy syn jego miał
          > również siedmiu synów. i ostatni z jego synów, czyli ostatni wnuk (bynajmniej
          > nie robert, z Mediamarktu) miał zdolności magiczne. potrafił pisać wątki.
          > pierwszy stworzył w wieku lat 4 i dotyczył jedzenia zupek. drugi jak miał lat
          > 9 - o niebycie sw. Mikołaja. Trzeci - jak miał 11 lat, dotyczył Trójki.
          Liceum
          > takiego, do którego zresztą poszedł jak miał lat 16, czyli całkiem niedawno.
          W
          > międzyczasie stworzył wątki czwarty i piąty, o ochronie środowiska i o ataku
          na
          >
          > WTC.
          >
          > szósty wątek był o jego koleżance, którą zostawił Kamil.
          >
          > Wątek siódmy będzie o końcu Wszechświata.
          >
          To zupełnie jak ze wszystkimi dziesięcioma dwoma mollendosami!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka