Gość: robbie IP: *.toya.net.pl 23.06.03, 19:48 Mieszkam na Górnej i wyraźnie widze na południu wielkie kłęby dymu, a w powietrzu czuć zapach spalenizny. Na straży już wiele ludzi zgłosiło ze widzi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Re: Pożar na południu 23.06.03, 19:54 U mnie (z okolic dw. Kaliskiego) tez to widać... Czy ktos coś wie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matias Re: Pożar na południu IP: *.man.lodz.pl 23.06.03, 20:56 Gość portalu: robbie napisał(a): > Mieszkam na Górnej i wyraźnie widze na południu wielkie kłęby dymu, a w > powietrzu czuć zapach spalenizny. Na straży już wiele ludzi zgłosiło ze widzi > to samo. Z centrum (Manhattan) wygląda to tak, że cała łódź jest zadymiona, a najbardziej na południowym-wschodzie. Niestety nie widać ode mnie źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Pożar na południu 23.06.03, 21:00 no to co z tym pozarem??? ja mieszkam na teo i nic nie widze...czuć troche grila ale to chyba nie o ten zapach chodzi. Ktoś wie cokolwiek, bo jestem bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Pożar na południu IP: *.toya.net.pl 23.06.03, 21:10 Aktualnie gdzie nie spojrzę widać dym. Chyba cała Łódź jest zadymiona. Z mojego balkonu wygląda na to, że jara się chyba jakiś las poza miastem na południowym zachodzie. Możliwe, że ładnych parę kilometrów od Łodzi. Nie znam żadnych szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Pożar na południu 23.06.03, 21:15 Przynajmniej próbowałeś odpowiedzieć :) za poł godziny ŁWD zobaczymy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Pożar na południu IP: 80.48.116.* 23.06.03, 21:53 madko, dopiero wyjrzalam. niesamowicie zadymione. Co to sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radogoszczanka Re: Pożar na południu IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 23.06.03, 22:02 czy ktoś oglądał ŁWD? no i gdzie ten pożar??? napiszcie...bo stąd nic nie widać... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Pożar na południu IP: 80.48.116.* 23.06.03, 22:15 ja mieszkam kolo wlokniarzy/lutomierskiej i widze na calym poludnowym niebie kłęby dymu, a po otwarciu okna wkrada się do domu zapach spalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radogoszczanka Re: Pożar na południu IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 23.06.03, 22:22 u mnie nic nie czuć i nie widać... ale z tego co tu przeczytałam to chyba nie jest wesoło... piszcie jesli wiecie cos więcej,ok? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pożar na południu 24.06.03, 00:55 O! Widzę, że kolezanka z osiedla :-) z którego? Jeśli z Zachodu, to pewnie Ci te parszywe wiezowce na Pasiecznej zasłaniają, co? Ale popieram, czy może ktoś napisac co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
teo_ Re: Pożar na południu 23.06.03, 22:30 Żadna stacja telewizyjna nie ma gorącego zespołu reporterów którzy na bieżąco relacjonowali by takie historie które mają miejsce poza czasem pracy czyli miedzy 8 a 16. A przydałyby się wiadomości na żywo wchodzące na antenę odrazu bez przygotowania tylko relacjonujące na żywo to co sie dzieje. Do tego daleka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Pożar na południu 23.06.03, 22:35 Ano włąśnie....przyjdzie poczekac nam do jutra. Nie sądze także by wyborcza cokolwiek napisała-dość późno to się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Pożar na południu 23.06.03, 22:40 a na co stawiacie? dla mnie to może byc jakiś zakład przemysłowy, albo... no czy ja wiem...?? ale na pewno duża rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Pożar na południu IP: *.toya.net.pl 24.06.03, 09:26 Cóż... pewnie mi nie uwierzycie, ale z pewnych źródeł (nie ważne jakich) wiem, że na 90% to było duże ognisko (takie parumetrowe do pieczenia kiełbasek...). Straż pojechała na miejsce, nakazała ugasić ogień i pouczyła na przyszłość sprawców, aby nie robili więcej TAKICH dymów. Nic więcej nie powiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Pożar na południu 24.06.03, 09:38 To jeszcze powiedz, czy strażacy skusili się na kiełbaski? Łagodne potraktowanie kiełbaskowiczów sugeruje, że się poczęstowali, jeśli nie kiełbaskami, to może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Pożar na południu IP: *.toya.net.pl 24.06.03, 09:57 Może... kto wie ;)) Mogliby tym ugasic to ognisko, fajne opary by zostały w mieście ;D Odpowiedz Link Zgłoś