Dodaj do ulubionych

Skandaliczne zachowanie lekarza

IP: *.tkdami.net 09.07.03, 18:33
Ale u was w Łodzi są lekarze jajcarze. Cha,cha,cha.
Pozdrawiam. Radomiak
Obserwuj wątek
    • Gość: lk Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.ipt.aol.com 09.07.03, 19:53
      Groteska!!
    • igrek_oficjalny Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 09.07.03, 20:08
      To już przestaje być śmieszne. Jak zwykle jedna z osób, która płaci m.in. na
      pensje lekarzy, musiała stracić czas, nerwy i pieniądze jeżdżąc od poradni do
      szpitala. Lekarz powinien być świadomy, że za takie zachowanie grozi mu utrata
      pracy, ale to niestety nie w tym kraju...
      • Gość: Adam Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.mirtel.net 09.07.03, 21:45
        A posłuchajcie tego... Idziemy 2 tygodnie temu do ginekologa w szpitalu
        poniewaz podejrzewamy z żonką ciążę (pozytywny test, wymioty) itp. Sprawa ważna
        bo planujemy pobyt w gorach, pobujac się trohe pociagami itp. Lekarz stwierdza,
        ze ciąży nie ma... Objawy nie ustepują, wiec idziemy do lekarza prywatnie... I
        mam od wczoraj zdjęcie 3 centymetrowego potomka!!! To już początek 3
        miesiąca... Okazało się, że są mini problemy i żaden wyjazd nie wchodzi w
        rachube... Pytanie: A jesli bysmy pojechali i doszło by do poronienia itp. to
        co pan doktor by powoedział? Przeprrosiłby? Powiedziałby, ze miał mało czasu?
        Pytanie 2: rocznie płacę ponad 3000 składki zdrowotnej. Dlaczego do gineologa
        musze chodzic prywatnie, by cos bylo zrobione porzadnie? Zreszta podobnie jest
        z dentysta... Pieprzyć publiczna słuzbe zdrowia! Sprywatyzowac i rozgonic
        towarzysto cwaniaczków!
    • keltoi Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 10.07.03, 11:17
      To ja już wiem na kogo on trafił! Jest taki jeden cham na ortopedii - miał
      chłopak pecha... Ja mogę szczerze zareklamowć przynajmniej czterech lekarzy z
      tego szpitala. I kilka sióstr ;)
    • Gość: olo Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.tkdami.net 11.07.03, 19:20
      Szczerze? To jest tak jak się studiuje za pieniądze.
      • keltoi Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 11.07.03, 20:12
        Gość portalu: olo napisał(a):

> Szczerze? To jest tak jak się studiuje za pieniądze.
        ???
        Jeśli to było do mnie, to nie rozumiem - studiuję dziennie, na UŁ, a tam jak
        wiadomo się nie płaci....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka