Gość: Romcio IP: *.tkdami.net 09.07.03, 18:33 Ale u was w Łodzi są lekarze jajcarze. Cha,cha,cha. Pozdrawiam. Radomiak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lk Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.ipt.aol.com 09.07.03, 19:53 Groteska!! Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 09.07.03, 20:08 To już przestaje być śmieszne. Jak zwykle jedna z osób, która płaci m.in. na pensje lekarzy, musiała stracić czas, nerwy i pieniądze jeżdżąc od poradni do szpitala. Lekarz powinien być świadomy, że za takie zachowanie grozi mu utrata pracy, ale to niestety nie w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.mirtel.net 09.07.03, 21:45 A posłuchajcie tego... Idziemy 2 tygodnie temu do ginekologa w szpitalu poniewaz podejrzewamy z żonką ciążę (pozytywny test, wymioty) itp. Sprawa ważna bo planujemy pobyt w gorach, pobujac się trohe pociagami itp. Lekarz stwierdza, ze ciąży nie ma... Objawy nie ustepują, wiec idziemy do lekarza prywatnie... I mam od wczoraj zdjęcie 3 centymetrowego potomka!!! To już początek 3 miesiąca... Okazało się, że są mini problemy i żaden wyjazd nie wchodzi w rachube... Pytanie: A jesli bysmy pojechali i doszło by do poronienia itp. to co pan doktor by powoedział? Przeprrosiłby? Powiedziałby, ze miał mało czasu? Pytanie 2: rocznie płacę ponad 3000 składki zdrowotnej. Dlaczego do gineologa musze chodzic prywatnie, by cos bylo zrobione porzadnie? Zreszta podobnie jest z dentysta... Pieprzyć publiczna słuzbe zdrowia! Sprywatyzowac i rozgonic towarzysto cwaniaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 10.07.03, 11:17 To ja już wiem na kogo on trafił! Jest taki jeden cham na ortopedii - miał chłopak pecha... Ja mogę szczerze zareklamowć przynajmniej czterech lekarzy z tego szpitala. I kilka sióstr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Skandaliczne zachowanie lekarza IP: *.tkdami.net 11.07.03, 19:20 Szczerze? To jest tak jak się studiuje za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Skandaliczne zachowanie lekarza 11.07.03, 20:12 Gość portalu: olo napisał(a): > Szczerze? To jest tak jak się studiuje za pieniądze. ??? Jeśli to było do mnie, to nie rozumiem - studiuję dziennie, na UŁ, a tam jak wiadomo się nie płaci.... Odpowiedz Link Zgłoś