Dodaj do ulubionych

Skandal, błąd, strata

IP: *.Astral.Lodz.PL 02.08.03, 09:46
Sami sobie takiego "prezydenta" wybralismy. A wiec mamy co
chcielismy. I dobrze nam tak.

Ps.
Podobno kolejnym posunieciem "prezydenta" ma byc likwidacja
kin, bo gomadzi sie pod nimi mlodziez i halasuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: lodzianin Re: Skandal, bl/ad, strata IP: *.arbornet.org 02.08.03, 16:59
      czy ktos zacznie zbierac podpisy za odwolaniem kropiwnickiego ??
      chociaz nie lubie techno to i tak ma juz dosc kretynskich decyzji tego buca
      pozdrawiam
      • szpilkaaa Re: Skandal, bl/ad, strata 02.08.03, 17:05
        kropa jest idiota i tyle.ja ide 5 wrzesnia pod urzad miasta i chetnie
        zobaczylabym na jego mordce paskudnej jakiegos pomidorka rzuconego przeze
        mmnie.przylaczacie sie?/
        • Gość: kezz Re: Skandal, bl/ad, strata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 17:15
          A ja bym go tak jajeczkiem...I włosy przefarbować na blond. Niech ma!!!
        • barracuda7110 Re: Skandal, bl/ad, strata 02.08.03, 18:59
          szpilkaaa napisała:

> kropa jest idiota i tyle.ja ide 5 wrzesnia pod urzad miasta i chetnie
          > zobaczylabym na jego mordce paskudnej jakiegos pomidorka rzuconego przeze
          > mmnie.przylaczacie sie?/

wolalbym jakas porzadna cegle...
    • motloh Re: Skandal, błąd, strata 02.08.03, 17:22
      Nie lubie techno, ale prezydent katolik prawicowiec, co to wolnosc i milosc dla
      wybranych uwaza, to troche nie fair. A rzucajac czymkolwiek, tylko znizylbym
      sie do jego poziomu. Tfu! Ja go nie wybieralem, ale chetnie go zdymisjonuje.
      Jak wolnosc, to dla wszystkich!
      • lugal Re: Skandal, błąd, strata 02.08.03, 21:12
        Szpilkaaa już Cię uwielbiam!!! Ja już "hoduję" jajeczka na słoneczku - 5
        września będę nimi ciskał w odpowiednie osoby. Myślę jednak że tego dnia tego
        buca kropaszenki nie będzie w UMŁ - po prostu "wyjedzie" w "bardzo ważnej
        sprawie". Jest to tchórz i tego dnia nie pojawi się na Pietrynie aby z nami
        porozmawiać. Myślę że trzeba przygotować petycję do władz miasta w sprawie nie
        odbytej Parady. Najbardziej mnie wkurza to, że zaprzepaszczone zostało 6 lat
        ciężkiej pracy ludzi którzy wierzyli w swoje idee. Składam im hołd za to!!!
        Jesteście moimi bohaterami! Chrzanię kropę za jego debilne posunięcia!
    • Gość: hmmm Re: Skandal, błąd, strata IP: 217.98.54.* 03.08.03, 00:47
      Skandal wstyd oszustwo hańba i kto tu mówi o promocji
      miasta !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka