Gość: ChrisBTO IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 11:36 Szkoda. Lubiłem go. ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Ciechowski nie doczekał IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 12:33 Ja tez...Bardzo przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafgeo Re: Ciechowski nie doczekał IP: 172.16.117.* 22.12.01, 12:59 Aż nie mogę uwierzyć. To napawdę wstrząsająca wiadomość. Nie wiem co napisać. Nic mi nie przychodzi do głowy. Odszedł wspaniały artysta. Bóg chciał mieć Obywatela GC u siebie. Wielka szkoda, że Grzegorz już nic więcej nigdy nie skomponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Ciechowski nie doczekał 22.12.01, 13:06 Tak. Ostatnie arydzieło to OST Wiedźmin. Ale "serce nie sługa", szczególnie przy takim trybie życia. Jednak jest mi bardzo zal, w gruncie rzeczy był artysta duzego formatu, bardzo różnorodnym i zdolnym. ... Niech Mu Świeci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ciechowski nie doczekał IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 22.12.01, 13:04 Też go lubiłem.Szkoda,że już go nie ma wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Ciechowski nie doczekał 22.12.01, 13:09 Musze to napisac. Nie wiem, moze to swieta tak na mnie dzialaja. Slabo mi się zrobilo i uswiadomilem sobie (po raz kolejny zreszta), ze zycie jest bardzo niesprawiedliwe i ze trzeba dbac o nie dbać. Uwazajcie na siebie! ...Zapytaj mnie, zapytaj czy Cie kocham ... Na szczęscie zostanie nam jego wspaniała muzyka i swietne teksty. Ale Grzesia już nie ma ... :( Obywatel B. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Ciechowski nie doczekał 22.12.01, 13:13 Ale zawsze pozostanie nam właśnie pamięć o nim i jego świetna muzyka, i moze nadzieja, że jest w tym Lepszym Miejscu! I teraz moze grac na chwałę Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafgeo Re: Ciechowski nie doczekał IP: 172.16.19.* 22.12.01, 13:19 Ja wierzę, oni tańczą wciąż Oni żyją swoim życiem I dopłyną tam gdzie chcą I wierzę w ich podwodny świat A orkiestra, która grała Do tej chwili gra ()Nieprawda, że już nie ma ich Oni płyną, tylko wolniej Tak jak wolno płyną sny I nieprawda, nie znajdziecie ich Tyle mil już przepłynęli Tyle przetańczyli dni Nie tak dawno temu odszedł Staszek Zybowski, teraz Obywatel GC. Grzegorz napisał kiedyś tekst do "Zostawcie Titanica" dla Lady Pank. Orkiestra Grzegorza, która grała, do tej chwili gra. Zostawił nam swoją muzykę. I dzięki mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwazzz Re: Ciechowski nie doczekał IP: 106.22.0.* 22.12.01, 18:11 Caly czas mam w pamieci ostatni lodzki koncert Republiki w Lodzi Kaliskiej. Jeden z lepszych wystepow jaki widzialem. Tak zywiolowy i tak wspanialy. Trzymaj sie Grzegorz. Nie zapomnimy Ciebie i Twoich dokonan. Nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Ciechowski nie doczekał 22.12.01, 19:37 moze nie powinienem tego pisac ale po prostu takie jest zycie... i wszystkich nas to kiedys czeka jednych szybciej innych pozniej...normalka pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś