Gość: micin BARTUCH!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:01 Niestety- wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że nie przyjedziemy ze Srootem. I to z bardzo przyziemnego powodu, jakim jest transport;-/ A szkoda, bo FC KFL miałoby naprawdę spore wsparcie;-((( A i ja chętnie bym się z Wami spotkała...Ech...... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: BARTUCH!!!!!! 03.09.03, 20:06 Gość portalu: micin napisał(a): > A i ja chętnie bym się z Wami spotkała...Ech...... Naprawiaj autko, jak coś wyślemy jakiegoś mechanika... A na poważnie nie macie w żaden sposób jak dojechać? Przecież Ty musisz być- mieliśmy coś degustować, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:10 ixtlilto napisała: > A na poważnie nie macie w żaden sposób jak dojechać? Przecież Ty musisz być- > mieliśmy coś degustować, pamietasz? Pamiętam, pamiętam, dlatego ból mój jest tym większy;-/// Za mechanika robi mój tata, który aktualnie nie ma czasu i nie wyrobi się do piątku. Z innym transportem będzie gorzej- o ile jeszcze dojechalibyśmy może autobusem (jeśli jest jakiś w tych godzinach), to nie będziemy mieli jak wrócić. A ja muszę niestety wrócić do domciu tego samego dnia, zresztą ziomal też, bo gra jakiś mecz- zdaje się na wyjeździe;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Dodam jeszcze IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:17 że tym bardziej szkoda, bo Sroot mógłby bez problemu załatwić jednakowe stroje dla naszej drużyny.... Aha- a w przyszłości zapraszamy na mecz z redakcją do Zelowa- załatwi się calusieńkie boisko;-)))) A i na browarek będzie gdzie później się udać;-))) Tylko załatwić jakiegoś przewoźnika i heja;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: BARTUCH!!!!!! 05.09.03, 12:29 Gość portalu: micin napisał(a): > Niestety- wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że nie > przyjedziemy ze Srootem. I to z bardzo przyziemnego powodu, jakim jest > transport;-/ > A szkoda, bo FC KFL miałoby naprawdę spore wsparcie;-((( > A i ja chętnie bym się z Wami spotkała...Ech...... ja mogę tu tylko dodać, ze Bartuszysko płacze strasznie z tego powodu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Graliśmy... 05.09.03, 13:14 A ja mam pytanie: jakie były wyniki poprzednich spotkań? Są jakieś znaczące zmiany w składach? Pytam bo nie wiem czy dzisiaj gramy o zwycięstwo czy tylko o honor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 i zgramy... 05.09.03, 13:17 Przegralismy rok temu.:) 5:1 Zmiany są całkiem pokaźne. Skład wzocnimy my, ty, ja i alki:) hihihi No trochę roszad bedzie i mam tez nadzieje, że nie zrobimy ppopeliny zmieniając się co 5 minut, najgłupsza rzecz jaką robiliśmy rok temu.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Graliśmy... IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 05.09.03, 13:24 Dziś bedzie 5:1 dla nas i w trzeim meczu 11:0 dla nas:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Graliśmy... IP: *.toya.net.pl 05.09.03, 14:02 musimy dzisiaj gryźć trawęi biegać za 3...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Gramy? 05.09.03, 16:33 UFFFF...Powoli koncze prace i zapieprzma do domciu. Cos przekasze i na SMS!!!!!PILKARZE, SZYKUJCIE SIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Gramy! 05.09.03, 17:31 Od godziny czuję, że gramy. W żołądku... ;-) Znak, ze nie jest to mecz o nic. KFL!!! KFL!!! KFL!!! Odpowiedz Link Zgłoś