Gość: wykidajlo2 Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:53 Zacny Panie Eksministrze! Pora odpocząć, po tylu latach pracy w szkolnictwie czeka Pana spokój, pogoda ducha i godziwa emerytura, którą sobie Pan wypracował. A awantury zostawmy młodszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 21:08 Polska dla Polaków szanujących symbole narodowe a wojewódzki do Izraela pobierać nauki o tym co może być naruszeniem uczuć innych. Brawo Panie Orzechowski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Piszą to Polacy? IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:19 Smutne, że tak wielu z niechęci do pana Orzechowskiego, nie jest w stanie pojąć, że uczynek pana Wojewódzkiego i jego gości, był haniebny. Czytając większość wypowiedzi, żałowałem, że były napisane w języku polskim. Szkoda go dla was, czciciele głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Piszą to Polacy? 05.04.08, 15:49 Gość portalu: ferment napisał(a): > Smutne, że tak wielu z niechęci do pana Orzechowskiego, do tego którego wuymieniłeś i do wielu innch głupkowatych frajerów, którzy nie widzą na codzień gówna na ulicy bo im łby mohery zasłoniły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Piszą to Polacy? IP: *.chello.pl 05.04.08, 22:29 >którzy nie > widzą na codzień gówna na ulicy bo im łby mohery zasłoniły< Nie zasłoniły, bo oni w tych czapkach te k..pki roznoszą nie co dzień, bo nocą. Nie pod płaszczykiem, a w beretach, moherowych, rzecz jasna. Nie słyszałeś? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: obrona flagi IP: *.chello.pl 05.04.08, 22:59 www.w-obronie-flagi.polonews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:12 Zachowanie Kuby Wojewódzkiego, rysownika Marka Raczkowskiego i aktora Krzysztofa Stelmaszyka było po prostu głupie. Podobnie jak swego czasu D. Nieznalskiej. Ale takie jest dziennikarstwo i aktorstwo - niezależne ..... od rozumu. Nie mówiąc o przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerawi Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.aster.pl 22.04.08, 23:02 Zacowanie Wojewodzkiego i innych nie ma nic wspolnego z dziennikarstwem cz aktorstwem a wiele z chamstwem i "pomrocznoscia myslenia". Moja propozycja niech wystapia z takim spektaklem w Izraelu lub USA. W Polsce jestes odwazny? zawsze mozna powiedziec o mocherach.A tam sprobuj Wojewodzki tylko uzyj do kup flagi Izraela lub Stanow ...wysle Ci paczki zywnosciowe jesli przezyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czego się spodziewać po stacji b. agentów SB ? 04.04.08, 21:12 Razwietka prowadzi w TVN, swoistym organie PO wojnę na kilka frontów. Główny atak od dwóch lat idzie oczywiście na PiS, ale przy okazji atakuje Kościół Katolicki i ogólnie zochydza się wszystko co polskie. Żałosny wybryk, wyglądającego na Gudłaja, obleśnego i niedomytego Raczkowskiego powinien oczywiście skończyć się w kryminale, ale on jest tylko pionkiem w tej grze, tak jak "pożyteczny idiota" Stelmaszczyk, najwyższy czas przywołać do porządku panów W. W., szkoda tylko że ich akta ma chyba wyłącznie STASI. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:15 Orzechowski juz niejednokrotnie obrazil godnosc czlowieka, i nic. Wojewodzki "obrazil" kawalek szmaty i jest skandal. Glupota ludzka juz zatracila wszelkie granice. Czlowiek czlowieka, nieustannie obraza, i nazywacie to wolnosc, a jesli ktos "obraza" forme, jest wielki skandal. Dla przypomnienia: zycie to tresc, a szmata bialo czerwona, to tylko forma. Ciemnogrod w calej okazalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:27 >> Wojewodzki "obrazil" kawalek szmaty i jest skandal. > Glupota ludzka juz zatracila wszelkie granice.< Niewiele rozumiesz, ale rzeczywiście masz rację z ta głupotą. Piszesz o sobie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:42 Gość portalu: ferment napisał(a): > >> Wojewodzki "obrazil" kawalek szmaty i jest skandal. > > Glupota ludzka juz zatracila wszelkie granice.< > > Niewiele rozumiesz, ale rzeczywiście masz rację z ta głupotą. Piszesz o sobie:( > (( Koles, jak sie odnosisz do mojej wypowiedzi, to rob to do calosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:51 >> Koles, jak sie odnosisz do mojej wypowiedzi, to rob to do calosci !< Więcej szacunku, proszę. Nie jestem koleś. > Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:29 Jestem pełen pokory wobec biało-czerwonej. To nie TYLKO ta "szmatka", to WIELKI szacunek wobec leżących pod zapomnianymi, brzozowymi krzyżami w leśnych głuszach. Z 200 lat naszej Historii. Zapominamy cośmy im WINNI! Ale! Ale! Ale! Chyba przez kwartał "przegryzałem w sobie" wyrok Sądu Najwyższego USA (pewnie ponad 20 lat temu) w sprawie podeptania i spalenia "Gwiaździstej" (tej, którą Amerykańcy CZĘŚCIEJ i z WIĘKSZYM od Nas szacunkiem, wciągają na maszt przed własnym domem). Wyrok UWOLNIŁ bydlaków, bo uznał, że Wolność, że Wolność - jest ISTOTNIEJSZYM "Sztandarem" USA od materialnej Flagi. To, że WOLNO nawet "Gwiaździstą" podeptać - jest Chlubą USA, bo WOLNO! A "WOLNO!" - jest dla Nich - Najszczytniejszą "Flagą" Aż się "duszę" emocjonalnie - wstrętem wobec depcących Prymitywów - ale myślę nad SŁUSZNOŚCIĄ Wyroku! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:40 Szacunek nalezy oddac czlowiekowi, i tylko, a nie formie. Godnosc czlowieka nie jest dla formy, lecz dla uszanowania czlowieczenstwa. Jak zawsze wszystko na odwrot ! Szmata to godnosc, a czlowiek szmata. Nieprawdaz ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:42 andrzej369 napisał: > > Szacunek nalezy oddac czlowiekowi, i tylko, a nie formie. > Godnosc czlowieka nie jest dla formy, lecz dla uszanowania > czlowieczenstwa. > Jak zawsze wszystko na odwrot ! Przestań się popisywać. Jesteś nieestetyczny intelektualnie. > Szmata to godnosc, a czlowiek szmata. > Nieprawdaz ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 21:49 mobydickzolsztyna napisał: > Jestem pełen pokory wobec biało-czerwonej. > To nie TYLKO ta "szmatka", to WIELKI szacunek wobec leżących pod zapomnianymi, > brzozowymi krzyżami w leśnych głuszach. > Z 200 lat naszej Historii. > Zapominamy cośmy im WINNI! > > Ale! > Ale! > Ale! > Chyba przez kwartał "przegryzałem w sobie" wyrok Sądu Najwyższego USA (pewnie > ponad 20 lat temu) w sprawie podeptania i spalenia "Gwiaździstej" (tej, którą > Amerykańcy CZĘŚCIEJ i z WIĘKSZYM od Nas szacunkiem, wciągają na maszt przed > własnym domem). > > Wyrok UWOLNIŁ bydlaków, bo uznał, że Wolność, że Wolność > - jest ISTOTNIEJSZYM "Sztandarem" USA od materialnej Flagi. > > To, że WOLNO nawet "Gwiaździstą" podeptać - jest Chlubą USA, > bo WOLNO! > A "WOLNO!" - jest dla Nich - Najszczytniejszą "Flagą" > > Aż się "duszę" emocjonalnie - wstrętem wobec depcących Prymitywów - ale myślę > nad SŁUSZNOŚCIĄ Wyroku! Byl sluszny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny77 Trzeba znać umiar w chamstwie! IP: *.e-wro.net.pl 04.04.08, 21:44 Ci Panowie zrównali się z poziomem tej kupy na stole,doszli do szczytu bezideowości i głupawego kosmopolityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expies Nie moje państwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:45 Państwo,które nie dba o swoich obywateli,które odbiera leki onkologiczne,wygania swoich obywateli na emigracje,a następnie chce od nich podatku.Nie jest moim państwem.Wsadzę Ci w d.... tę kupę razem z twoimi flagami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Nie moje państwo 04.04.08, 21:58 Gość portalu: Expies napisał(a): > Państwo,które nie dba o swoich obywateli,które odbiera leki > onkologiczne,wygania swoich obywateli na emigracje,a następnie chce > od nich podatku.Nie jest moim państwem.Wsadzę Ci w d.... tę kupę > razem z twoimi flagami!!!!!! to przyjdź wsadź niemiecki niewolniku konfidencie faszystów mogę ci podać swoje dane tylko wy emigranci to tchórze którzy uciekają nawet z własnego domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruksela Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.167-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.04.08, 21:52 Ochewowski szuka poparcia wśród mocherotych beretow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerawi Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.aster.pl 22.04.08, 23:22 Jak nie chcesz byc mocherem to za mlodu sie powies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacov1 Orzechowski - hipokryta IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 21:59 Kocham tego człowieka (Orzechowskiego). Właśnie dzisiaj widziałem go kierującego samochodem (róg Królewskiej i Michała), rozmawiającego jednocześnie przez telefon. Przy okazji jechał środkiem ściął zakręt tak, że musiałem hamować. Gdybym się nie śpieszył, to hamowanie bym sobie darował... Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 [...] 04.04.08, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 04.04.08, 22:26 Bezczelność żydów nie ma granic! Wysoka grzywna. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 05.04.08, 15:51 wujtarabuk napisał: > Bezczelność żydów nie ma granic! > Wysoka grzywna. spójrz na swój naplet.... nie masz? łoj icek icek.... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 to nutria może składać pozwy do Sądu RP? 04.04.08, 22:56 toż to obraza najjaśnjeszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:32 po pierwsze to Wojewódzki nikogo do niczego nie zmuszał, po drugie sam osobiście flag nie wtykał, po trzecie...młodzi polacy nie potrzebują wcale programu Kuby, żeby myśleć o Polsce w takich kategoriach w jakich myślą w tej chwili. Czy z gó*nem, czy bez-Polska to Polska ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ribentrup Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 05.04.08, 22:04 To była kupa D.tuska.SMRÓD BRÓD I UBÓSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
ribentrup Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 05.04.08, 22:15 Kuba jak jest odważny niech włoży flagę IZRAELA w gó... ZA tydzień nie żyje. MOSSAD czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 02:52 Panie Orzechowski nie będę przeklinał ale .................................................... Polska to zwariowany jest kraj i wszystko jest na opak. Trzymaj się pan partii i ewentualnie ojca d"y"rektora. Polecam przeprowadzkę do Holandii ... tam sobie pan poszaleje ... wszystko tak jak w Polsce jest na opak ale wszyscy tam są zadowoleni ... Szczególnie turyści. A tutaj ... profanacja teletubisiów. Panie na jakim pan świecie żyjesz? tam to są chociaż "latarenki" a w kraju Najsłynniejszy Rydz w Polsce i ma władzę. W nowym wcieleniu chcę zostać jakimś "grzybem" byle nie muchomorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 07:35 Jesteście pewni, że te śmieci na przystankach to od psów, a może jakieś inne bydło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerawi Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.aster.pl 22.04.08, 23:31 widzialam tam pare razy Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozec Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.lodz.mm.pl 06.04.08, 09:56 um razem popieram p. Orzechowskiego - to skandal.Nie wszystko można robic dla pieniędzy. Chyba już czas zdjąc p.Wojewódzkiego z wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.globalconnect.pl 06.04.08, 15:26 I bardzo dobrze. Przynajmniej pajace dowiedzą się, gdzie przebiega granica obszaru w którym mogą kpić i szydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..katoli Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 01:21 kolejny popie..niec polskonarodowy... płyn ch..u z wisła do morza...jedno gowno bedzie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerawi Re: Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy IP: *.aster.pl 22.04.08, 23:38 spiep...aj dyndasie daleko od wisly, najlepiej nad morze czerwone moze sie rozstapi a tam czysciutko a pachnaco ze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Brawo panie Orzechowski 07.04.08, 03:41 Kupa kupie nie rowna, popieram pana w tej akcji. ps "Zydzew do gazu" to panu nie przeszkadza, jak sie wjezdza do Lodzi, to mysle ze pan Kropiwnicki to prezydent z nadania Hitlera. Lodz to proletariackie miasto i chwastow w nim co nie miara. Odpowiedz Link Zgłoś
veruschka2 Kuba Wojewódzki do prokuratury za psie kupy 08.04.08, 13:53 wojewódzki jest takim głąbem ze mam ochote sie zabic ze takie zero utozsamia sie z wizerunkami gwiazd takich jak james dean albo sex pistols. plastikowa wyrachowana, skorumpowana telewizyjna kukła, która zdziera forsę z biednych dzieci wstawiając w ekran telewizora swoją szczurzą mordę .. jest przygłupim wieśniakiem a nie wielkim buntownikiem.. nie wiem czemu profanuje takie rzeczy a nie tam jakies gówna.. oczywiście pomysł z flagą polska to łasnie wielka sztuka na miarę wojewódzkiego.. nasraj na flage a wszscy ci o tym napiszą.. w normalnych tv shows które nie pretenduja do miana wielkiej sztuki można zjeść gó.. szympansa i stac csię człowiekiem numer jeden na ziemi a tak zrobuic sobie najpopularniejsze arcydzieło świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin wojeFIUCKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:25 Jak mozna cos takieg robic z barwami narodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś