Gość: Bart przesmieszny jest ten idiota:) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 19:46 jakim cudem ten pajac pelnil jakakolwiek funkcje publiczne? ba - jakim cudem ten smieszny, zakompleksiony pan osiagnal jakikolwiek poziom wyksztalcenia - zdegradowani powinni zostac ci, ktorzy od 7-ego roku zycia promowali go do kolejnych klas:) brak slow - jeden z najwyzszych poziomow zidiocenia, jaka nam zafunfowal funkcjonariusz tzw. publiczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilamek Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 19:47 Jaką procedurę trzeba wszcząć żeby odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez zenady Orzechowsk. Dinosaurios bez rozumu ... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.08, 19:49 Szkoda slow...Co za kawal buca .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not-me Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.acn.waw.pl 09.06.08, 19:51 Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 29 Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.06.08, 19:53 Byc moze trudno to zrozumiec w tzw. centralnej Polsce ale swiadomosc narodowa na Gornym Slasku z ktorego Podolski pochodzi jest tutaj zupelnie inna. Mowie oczywiscie o rdzennych Slazakach. W kazdej rodzinie wsrod dziadkow, babc, wujkow znajduje sie ktos kto czul sie Niemcem, kto inny znow Polakiem. Nie istnieje polaryzacja narodowa i traktowanie historii tak jednoznacznie jak np. w Warszawie. Przyklad z mojej rodziny: moj dziadek byl w czasie wojny na robotach przymusowych w Niemczech a jego 4 lata mlodszy brat w mundurze Wehrmachtu przebywal w tym samym czasie w okupowanej Francji. Do lat 60 znaczna czesc starszej ludnosci Slaska uzywala czesto na codzien niemieckiego. U mnie w domu np. babcia gdy chciala powiedziec cos mojej mamie co nie bylo przeznaczone dla moich uszu mowila do niej po niemiecku... Niestety ale nie wsztstko jest czarne albo biale - sa tez odcienie szarosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariachi77 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 91.109.195.* 09.06.08, 19:54 I bardzo dobrze. Mickiewiczowi też odebrać, pisał łachudra "Litwo ojczyzno moja..."? I na dodatek sławił stepy akermańskie, a to już czystej wody prowokacja carskiej ochrany. Precz z tymi wszystkimi "Dziadami". Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Panie Orzechowski,prosze przeprosic,na pismie. 09.06.08, 19:56 Szanowny Panie Orzechowski, Jestem oburzony na Pana w Pana blogu. miroslaw-orzechowski.blog.onet.pl/ Jestem zbulwersowany ze pan jako obywatel Polski, agituje przeciw setki tysiacom polskich dzieci,studentom z polskim i innym obywatelstwem. Jest Pan przeciw polskim dzieciom i mlodziezy. W EU,USA,UK,Australi itd. Jako Przewodniczący Kongresu Ligi Polskich Rodzin, w mysl prawa EU i polskiego,ktore Pana rowniez obowiazuje, Pana publiczne reakcje,naruszyly prawo karne. Prosze Pana w ciagu 14 dni o korrekture,Pana komentarza. W innym przypadku,bede zmuszony zlozyc wniosek i doniesienie do Prokuratury Krajowej o przestepstwo. Przeciw Panu. Moj adres otrzyma Pan,Panie Orzechowski, przez Prokurature.Moj adres w GW jest znany. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwyb Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 19:56 ....panie Orzechowski zapomniał pan o jeszcze dwóch "zdrajcach" narodu polskiego którym pośmiertnie należy odebrać obywatelstwo. Tadeusz Kościuszko i Kazimierz Puławski, w końcu walczyli pod sztandarem Stanów Zjednoczonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarz Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 85.222.86.* 09.06.08, 19:57 Aktualnie na C+ chodzi film "Rządy Gargulców". Ostatnio w Polsce mamy rządy kurdupli. Dosłownie i mentalnie. Czy może być coś gorszego niż upierdliwy narodowy katolik? Może, jeśli dołoży się Giertychów. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Orzechowskiemu rozum odebrało już dawno 09.06.08, 20:09 kto i po co lansuje tego ćwierćinteligenta - wykształciucha, na to bezmózgowie trzeba spuścić kurtynę zapomnienia - nie interesuje mnie co wypisuje na swoim blogu 1% łapserduch Odpowiedz Link Zgłoś
unoduotres Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 20:13 Wypowiedź niejakiego Orzechowskiego wyraźnie dowodzi istnienia homo ledwie sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.karoo.KCOM.COM 09.06.08, 20:15 Ten człowiek jest troszeczkę śmieszny:P Najpierw Polska nie daje rozwoju takim gwiazd a teraz gdy Niemcy im to dały jeszcze chcą im obywatelstwo odebrać. Ludzie w rządzie to idioci a chyba nie powiedziałem nic nowego :) Debile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu! IP: *.smrw.lodz.pl 09.06.08, 20:16 Odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simono Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 80.51.194.* 09.06.08, 20:17 Zabierzmy obywatelstwo też wszystkim tym którzy nie mają polskich nazwisk czyli: Miller, Szejnfeld, Lepper, Zelt, Zoll itd itp. Orzechowski TY się lecz zakało narodu polskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjan Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:17 jak widzę i słyszę takich baranów jak Orzechowski to mi się odechciewa polskości. Tak się składa,że mieszkam na podkarpaciu i już wiem na kogo NIE będę głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan21 Orzechowski: to debil !!!!! IP: 88.220.113.* 09.06.08, 20:17 Hańba dla Polski, że tak ograniczony umysłowo facet był ministrem i to edukacji. Zapraszanie tego debila do dyskusji w programach TV to obraza dla telewidzów, początkowo myślałem, że to redaktorzy robią dla jaj. Widzę jednak, że w "elitach" sejmowych tego typu gigantów umysłowych jest wielu; chociażby Kempa, Bredziński, Putra i w PO nie brakuje "intelektualistów". Czy to ta religijność tak ogłupia ludzi? Chyba to jednak raczej durnie garną się do religii! Polacy jednak górą, Podolski strzelił dwie piękne bramki drużynie prowadzonej przez Holendra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterio Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:19 odebrać obywatelstwo orzechowskiemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:23 Najlepiej to pozamykać towarzystwo , wstyd , że zdobywają mistrzostwa czy strzelają bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 20:26 Koleś ma mentalność Kalego, jak z nami grają obcokrajowcy (chociażby Roger Guerreiro, parę lat temu Emanuel Olisadebe) to dobrze, a jak nasi grają dla innych to już źle. PARANOJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 20:32 > Koleś ma mentalność Kalego, > jak z nami grają obcokrajowcy (chociażby Roger > Guerreiro, parę lat temu Emanuel Olisadebe) > to dobrze, a jak nasi grają dla > innych to już źle.PARANOJA! Zaden z nich nie gral w naszej reprezentacji przeciwko swojemu narodowi. Tylko lukAs potrafil i judAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 20:26 O Boże!!!!!tego już się słuchać nie da.Niech Pan Orzechowski się zastanowi nad tym co mówi.I z daleka od Podolskiego-chciał chłopak kopać w ojczyźnie ? no! ale niestety były tak tzw.przyczyny obiektywne,leżące po stronie PZPN.Szkoda np.że za głupotę nie można odbierać obywatelstwa -przynajmniej mniej wstydu byłoby dla Polski za niektórych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 20:27 co za jełop ,do wariatkowa z nim.BRAWO ŁUKASZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 20:33 > co za jełop ,do wariatkowa z nim.BRAWO ŁUKASZ !!!! Brawo lukAS, judAS bylby z Ciebie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:30 nie komentujmy wypowiedzi IDIOTY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:32 orzechowski ty się ku.. lecz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tutuna O co Wam chodzi? Przecież to jest gość 09.06.08, 20:32 który głośno kwestionuje teorię ewolucji i istnienie elektronów. To czemu się dziwić... Jak Pan Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: O co Wam chodzi? Przecież to jest gość IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 20:37 > który głośno kwestionuje teorię ewolucji i istnienie elektronów. > To czemu się dziwić... > Jak Pan Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera... No widzisz ile masz racji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba5 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 20:37 Orzechowski tyle razy się już skompromitował,że nie robi już jego wypowiedź żadnego wrażenia.Takich ludzi nie wolno dopuszczać do mediów ,bo przysparzają Polsce wstydu na cały świat.Dość utrzymywania z pieniędzy podatników takich gburów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 20:42 > Orzechowski tyle razy się już skompromitował,że nie robi już jego > wypowiedź żadnego wrażenia.Takich ludzi nie wolno dopuszczać do > mediów ,bo przysparzają Polsce wstydu na cały świat.Dość > utrzymywania z pieniędzy podatników takich gburów. Nie ma kraju z ktorego inna narodowosc by sie nienasmiewala. Polska jest w czolowce. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Panie Orzechowski, masz pan z gorem........... 09.06.08, 20:37 ale w tym wieku ? Odpowiedz Link Zgłoś