nefnef 13.06.08, 23:48 Podobno Bigi awansuje. I kasa skoczy 3 razy w górę. Czy coś ktoś wie, czy to tylko plotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:06 Ja Biga chętnie widziałabym na miejscu Mariusza Kamińskiego, na którego patrzeć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:11 albo na stanowisku trefnisia, które już społecznie piastuje Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:15 Na trefnisia Bigi się nie nadaje. Oj, a przydałby się tu taki. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:31 fakt że ciężkie poczucie humoru i kiepskie żarty, ale to nawet w jego przypadku potęguje efekt komiczny jak się to zestawi z jego zadęciem i nadęciem Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:36 Bigi nie ma ciężkiego poczucia humoru. Nie brakuje mu inteligencji i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:41 tylko dlaczego w takim razie tak skrzętnie ukrywa te cechy?? wstydzi się?? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:53 Gdyby ukrywał, to nie miałabym okazji o tym napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 11:09 ty po prostu nic innego nie znasz bo masz to samo, nie szkodzi on i tak zajęty od niedawna, spóźniłaś się, ale może chcesz poszerzyć świadomość i odwiedzić anglię?? po powrocie będziesz już wiedziała więcej od niego na temat innych ras i wogóle na wiele tematów np jak wyglądają inne miasta, co widać z samolotu, że murzyni nie jedzą ludzi,a żydzi nie przerabiają chrześcijańskich dzieci na macę, po powrocie mu to opowiesz ale czy obn uwierzy??? wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 11:38 Ciężko się ciebie czyta. Można się zmęczyć. Piszesz niezbornie. Jeśli jesteś w Anglii, to powinieneś trafić na kanapę do dobrego psychoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 11:57 ciekawe co ma piernik....do wiatraka. niw możesz mnie winić za swoje problemy emocjonalne i motoryczne utrudniające ci czytanie i rozumienie, moja ewentualna wizyta u psychoanalizatora ci nie pomoże w tym, i nie musisz się chować do skorupki jak żółw, to był żart a nie zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 14:36 Jesteś bardzo pokiereszowany psychicznie, stąd twoja niezborność myśli przy pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 15:56 przykro mi że takie tylko oceny potrafisz formułować, ale cóż człowiek ocenia innych według swojej wyobraźni i mierzy swoją miarką, więc na wiele więcej to sobie pozwolić raczej nie możesz, żałuj Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 17:16 jeśli chodzi o ciebie to wszystko mi jedno Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Podobno Bigi awansuje 16.06.08, 16:54 dokladnie. Wlasnie tak. Nie inaczej. Z mlodej dziewczejcej piersi wyrwala sie przez przypadek cenna analiza. Jest tak jak piszesz P. I nie wiem skad to wiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 17.06.08, 20:34 pewnie taz ma moralniaki jak sie skacowana obudzi i śmierdzi jajem, a poza tym tobie pokiereszowanie psychiki nie grozi, jesteś na to za tępy, i za bardzo zapatrzony w swoje mizerne doczesne szczątki, żegnaj mop Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Podobno Bigi awansuje 17.06.08, 20:39 poza tym to nie analiza tylko ocena ale jak się skończy podstawówkę na wsi i potem nawet człowiek wstydzi się tego miejsca to cóż może wiedzieć o psychice, wrocławianin hehe, znasz tam kogoś???? bo ciebie z pewnością nikt Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 10:07 Nef, wydaje mi się, ż Twoją specjalnością są plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Podobno Bigi awansuje 14.06.08, 12:01 ..w oplataniu to tylko podobno_awansujący jest jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Bigi a darmozjady 15.06.08, 00:15 Och nie, bez kultu jednostki, proszę! Ja wzoruję się na wzorcach informacyjnych – Fakty, Wydarzenia, Wiadomości:) co w dzisiejszych czasach jest oczywistą oczywistością. Watek a’propos pewnego wątku Bigiego. Swoją drogą to PiS zapewnił swoim ludziom bardzo dobre życie PO oddaniu władzy. Czego i Wszystkim Wam życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 01:20 Dzię-ku-je-my ! (ja i mój Żołądek ) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 15:53 Dzięki Kaczorom i ich ekipie mamy dziś Donka. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 20:51 To nie przez fakt spłodzenia przez swoich biologicznych rodziców Donek mógł zostać premierem rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 21:28 nie donek został premierem jak wiadomo dzięki poparciu wermahtu, wiemy już nam mówili Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef osobiste poznanie delikwentów 15.06.08, 22:54 Ja osobiście jestem tak totalnie manipulowany przez media, że zatracam wszelką samokontrolę i nie pamiętam kogo i jak wybierałem, a wiadomo, że nie znając osobiście POdonalda ani KaczPiSorków, ni też innych osobników z list wyborczych, muszę ulec iluzji stwarzanej przez owe media. Ratunkiem byłoby osobiste poznanie delikwentów, którzy chcą być przez nas wybrani, ale to nie każdemu udać się może, bo niby jak i kiedy np. POdonald z każdym z nas ma wypić przynajmniej po jednej wódce lub piwie?! Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 22:54 Sugerujesz, że Wielcy Bracia mają zdolność płodzenia swoich politycznych następców? Jeśli tak, to nie bardzo im wyszło, bo ich płód nie jest na ich wzór i podobieństwo, ani fizyczne, ani mentalne. Daaaaleko ich dziecko od nich padło. Bez doniosłego aktu poczęcia, którego dokonali rodzice Donalda T., nie byłoby Donka, a co za tym idzie i w przyszłości premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 22:57 Stachu, nie ograniczaj możliwości współczesnej nauki – jest ona w stanie stworzyć DoPOnalda i bez rodziców, sama stając się rodzicami. Tylko czekać na całą armię hybryd i mutantów, które powstaną dzięki wspaniałemu rozwojowi genetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:06 Nie zgadzam się, bo rodzice doniośle poczęli Donka, a nie premiera! Tak jak mama Kaczyńska nie poczęła prezydenta! Polityków nie poczynają rodzice! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:08 Mylisz się częściowo. Różnie bywa. A Ty poczynasz z Bigem? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:15 A ja poczywam, a Bigi gdzieś bruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:11 Ludzie-politycy sami się poczynają. Samorództwo takie... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:14 Z tym samorództwem blisko jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:18 Może i blisko, ale mnie np. zrobili tradycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:24 Na szczęście nie poszedłem tym tropem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:26 To dowód, że polityków nie poczynają rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Bigi a darmozjady 15.06.08, 23:40 ale przynajmniej są dowody że kaczyńscy byli kiedyś dziecmi i nazywali się jacek i placek jednak nie jestem pewien który był placek, i nie wiem czy chodzi o placek kartoflany ale wiele na to wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Bigi a darmozjady 16.06.08, 00:07 A bo politycy nie mają rodziców, samorodki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Bigi a darmozjady 16.06.08, 13:48 samorodki, jak praktyka pokazuje, tombaku nie złota. Odpowiedz Link Zgłoś
pic_news Re: Bigi a darmozjady 16.06.08, 13:56 awans awansem, niech żyje. -- Dobry pic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Ruch Przelomu Narodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 14:08 Powstaje nowa partia: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5025871.html Czy Big_news pozostanie wierny PiS czy bedzie musial sie rozdwoic? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pic_news Re: Ruch Przelomu Narodowego 16.06.08, 14:43 sam o sobie, jajcarsko. -- Dobry pic. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Ruch Przelomu Narodowego 16.06.08, 23:24 Bigi, pozostaniesz wierny sobie – jak się da zarobić to odpowiednią partię znajdziesz, bez mezaliansu. Jak będziesz mógł to i mnie gdzieś wyżej mógłbyś wywindować, bo na dołach społecznych niewygodnie:) każda partia jest dobra, gdy dla mnie jest dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Podobno Bigi awansuje IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.08, 18:05 jak mu kasa 3v razy w góre skoczy to już będzie miał prawie pół tego co bambus na zmywaku, nono, to się ta jego lasencja ucieszy, takiego frajera złapać i to na jesień, nieczęsto się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś