Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy

• Gość: Ania Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:02
      Cześć, właśnie odebrałam swoje prawo jazdy a zawdzięczam je super
      instruktorowi oczywiście Bogdanowi.Jak chcecie się nauczyć jeździć
      polecam szkołę "EXPERT".Naprawdę warto.Pozdrawiam wszystkich
      kursantów.
    • Gość: Żanett Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 91.193.96.* 14.09.10, 11:39
      Ja uczyłam się w szkole jazdy Expert :)
      Bardzo polecam tę szkołę jazdy ze względu na bardzo dobrych instruktorow, w szczegolnosci P.Bogdana, przez którego byłam przygotowywana do egzaminu państwowego.
      Zdałam za pierwszym razem :)

Szkoła EXPERT przy ulicy Wyszyńskiego w Łodzi :)Polecam
      • Gość: kursant Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 18:30
        a ja nie polecam p.BOGDANA ktory sam sobie pisze komentarze większość komentarzy z tego samego ip komputera... zrobil sobie sam reklame... on tylko podrywa kursantki a przekazuje malo wiedzy... auto szkole polecam ale tylko instruktora Marcina i Kamila zdalam u nic
        razem z kolezankami za 1 razem a wczesniej nie mialem kontaktu z samochodem! dziekuje ci kamil i marcin:)

• Gość: big foot Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 02.08.12, 00:34
          Tak się składa, że miałem okazję jeździć z p. Bogdanem, ale tylko parę godzin, bo ciężko było się dostać - kolejki mówiły same za siebie, więc komentarz zupełnie nie na miejscu.
        • Gość: xyz Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.12, 08:53
          Do Kursant - to jesteś kobietą czy mężczyzną? Czy też konkurencji rodzaj płci się już pomylił z tego wypisywania nieprawdziwych komenatrzy?
    • an-ka30 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 06.10.10, 16:56
      Zdałam z Expertem za pierwszym razem.Dopiero w tej szkole nauczyłam się jeździc.Podziękowania dla Bogdana ! Ania i Tomek.
      • Gość: Endriu Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 01.01.12, 23:26
        Zgadzam się.
        Świetnie prowadzone zajęcia i rzetelność instruktorów. Nauczyłem się dobrze radzic sobie na drodze dzieki pozytywnemu a jednocześnie konkretnemu podejściu do nauki.

Podziękowania dla p. Bogdana i p. Marka !
    • Gość: Aleksandra Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 81.219.113.* 13.10.10, 11:02
      Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę EXPERT!!! Zwłaszcza Pana Bogdana. Niesamowity człowiek cierpliwy i z poczuciem humoru. Trafiłam do Niego po 3 oblanych egzaminach, do którym przygotowywałam się w innej szkole. Po kilku godzinach jazdy z Panem Bogdanem nabrałam pewności siebie i udało mi się zapanować nad samochodem. Zdałam dziś za 2 razem (pierwsze podejście niestety skończyło się zawaleniem górki) Po zakończonym egzaminie usłyszałam, że pięknie pojechałam!

Szkoła EXPERT przy ulicy Wyszyńskiego w Łodzi
      • Gość: anna expert juszczak agra IP: *.toya.net.pl 06.12.10, 10:46
        Z tym Panem Bogdanem to na prawde już przegięcie :)...nie znam goscia ale bardzo bym chciała sie z nim przejechac i zobaczyc co to za super instruktor...ale nie udało mi się bo na jazdy z nim nie ma za bardzo szans taki oblegany,ale jest tam też inny fajny instruktor Ireneusz Sobański i jego tez polecam przesympatyczny facet i potrafi spokojnie i duzo nauczyc
        Poza expertem polecam szkołe Pana Juszczaka ,jazdy z panem Jackiem dużo uczą a poza nim super uczy Cezary a z Agry polecam Roberta i Macieja...Zdecydowanie odradzam Kleksika,no chyba ze chcecie sobie z Panią pogadać ale tylko 45 minut,bo tnie jazdy strasznie.Polecam tez Wiolę i Ole u Janeckiej.To tyle ode mnie.
    • Gość: a_nia_t Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.devs.futuro.pl 23.10.10, 11:24
      Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy :D egzamin zdałam za pierwszym razem, a wszystko dzięki temu, że trafiłam do bardzo dobrej szkoły - EKSPERT w Łodzi, którą polecam wszystkim.
      Miałam świetnego instruktora p. Bogdana, dzięki któremu jazda była prawdziwą przyjemnością, a ja od pierwszych zajęć czułam się bardzo pewnie za kierownicą. Pan Bogdan wszystko spokojnie tłumaczy, jest niesamowicie cierpliwy, a atmosfera podczas jazd bardzo miła.
      Na egzaminie nie byłam zestresowana, wiedziałam że egzaminator nie będzie mógł mnie niczym zaskoczyć, bo jestem dobrze przygotowana:-)
    • Gość: aleksa1705 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 24.10.10, 21:42
      Wszystkim polecam auto szkołę EXPERT ! Pan Bogdan - mój instruktor był dla mnie zbawieniem ! Po dwóch niezdanych egzaminach, myślałam, że nie mam szans, ale sama wspaniała technika nauki utwierdziła mnie w przekonaniu, że jednak można się tego nauczyć ! Po kursie w EXPERCIE pewnie poszłam na swój trzeci egzamin i zdałam ! Bardzo się cieszę, że właśnie tam trafiłam !
    • gonkag Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 11.11.10, 21:55
      polecam autoszkołę EXPERT na retkini
      i ulubionego instruktora Bogdana
      świetna atmosfera, zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych
      rewelacyjne podejście do kursanta pełne życzliwości i cierpliwości,
      a przede wszystkim niesamowity zastrzyk wiary we własne możliwości
      potwierdzone wynikiem pozytywnym egzaminu :)
      i podsumowaniem egzaminatora, iż dobrze jeżdżę
      bezcenne... :D
    • Gość: Marta OSK Expert:D polecam! IP: 46.112.136.* 17.11.10, 13:36

Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny:D za pierwszym razem:) bardzo ale to bardzo polecam szkołę EXPERT na Wyszyńskiego:) miałam wspaniałego instruktora Pana Bogdana:) To naprawde cierpliwy człowiek:) i świetnie tłumaczy:) pozdrawiam i dziękuje:)
      • Gość: M. Re: OSK Expert:D polecam! IP: *.toya.net.pl 23.11.10, 17:16
        Ja również polecam auto szkołę EXPERT na Wyszyńskiego i pana Bogdana :) pomimo bycia "trudnym przypadkiem" udało mi się zdać egzamin przy drugim podejściu. Pan Bogdan uczy wykonywać wszystkie manewry precyzyjnie, tak by unikać nawet drobnych błędów,które potem przesądzają o negatywnym wyniku egzaminu. Jeżeli szukacie dobrej auto szkoły w Łodzi, a przede wszystkim dobrego instruktora to najlepszym wyborem będzie EXPERT i pan Bogdan.
    • Gość: krzyszu Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 11.12.10, 13:46
      Witajcie!
      Ukończyłem kurs prawa jazdy w pewnej auto-szkole na Górnej, ponieważ jednak miałem miesięczną przerwę między ukończeniem kursu, a egzaminem państwowym postanowiłem doszkolić się dodatkowymi jazdami.
      Idealnym rozwiązaniem okazała się Auto-Szkoła EKSPERT na ul. Wyszyńskiego 97 (Retkinia, obok Tesco), którą poleciła mi kuzynka.
      Bogdan, instruktor ww. auto-szkoły, pokazał mi jak wiele jeszcze miałem braków. Wszystkie jednak szybko nadrobiłem, słuchając wskazówek instruktora. Bogdan jest kompetentnym instruktorem, zna specyfikę egzaminów państwowych, podkreśla elementy istotne z punku widzenia egzaminatora. Dodatkowo w EKSPERCIE istnieje możliwość wykupienia czasu na placu manewrowym WORDu (o czym nie miałem pojęcia).
      Aby nie rzucać słów na wiatr, mogę się pochwalić wczorajszym osiągnięciem, a mianowicie zdanym egzaminem z prawa jazdy za pierwszym podejściem.
      Jeżeli ktoś z was czuje się niepewnie przed egzaminem, a ukończyliście już kurs, chcielibyście się dowiedzieć dokładnie jak wygląda egzamin, jak wykonywać najlepiej wszystkie zadania, jednym słowem jak najszybciej i bezstresowo zdać egzamin państwowy i mieć to już za sobą, to koniecznie skierujcie się do Bogdana z Auto-szkoły EKSPERT.

PS. plusem obecnych warunków pogodowych jest większa tolerancja egzaminatora na przekraczanie linii ciągłej.
      • Gość: . Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.10, 13:54
        Świetny wątek - spamerzy z poszczególnych szkół jazdy udają zadowolonych klientów i wypisują pierdoły o domniemanej wyższości ich szkoły nad innymi - śmiać się czy płakać?
      • rox313 lider polecam ! 08.12.12, 00:12
        Polecam Auto Szkołę LIDER p. Bogdana udało mi się zdać za 1 razem i teoria i praktyka. Jeździłem chyba prawie ze wszystkimi instruktorami na obydwu autach egzaminacyjnych. Czyli z Panem Bogdanem, Łukaszem, Piotrem, Adamem. Poziom nauczania stoi na dobrym poziomie, instruktorzy jeżdżą po bardzo popularnych wśród egzaminatorów trasach egzaminacyjnych, a także jasno powiedzą jak poprawnie należy wykonywać wszystkie manewry.
      • Gość: gosia Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.13, 16:40
        Zdawałam egzamin 7 lat, przerobiłam na prawdę większość auto szkół w Łodzi i wyjeździłam masę godzin. Kolega polecił mi pana Bogdana ze szkoły Lider z Retkinii i w końcu zdałam! :) 5 godzin z nim dało mi więcej niż 50 z innymi instruktorami. Niesamowity człowiek, któryoprócz kwestii merytorycznych zmienia całkowicie nastawienie psychiczne do egzaminu. Polecam i będę go wspominać do końca swoich dni w drodze :)
        • Gość: Aleksandra Polecam Auto Szkołę Lider! IP: *.grs-k0.g1.pl 02.02.13, 11:37
          Gorąco polecam Auto Szkołę Lider :). Moją przygodę z prawem jazdy zaczęłam dawno temu jednak żadna szkoła nie sprostała moim oczekiwaniom. Tak było dopóki po którymś niezdanym egzaminie, zgłosiłam się do szkoły Lider. Ja sama jeździłam z Panem Bogdanem, Łukaszem i Adamem. Wszystkich serdecznie polecam; uczą praktycznych rzeczy, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu przy czym są niezwykle sympatyczni :). Do egzaminu podeszłam bardzo dobrze przygotowana i ze spokojem (co jest bardzo polecane w szkole) co pozwoliło po jazdach w Liderze, zdać egzamin bez żadnego błędu :) ale co najważniejsze jazda autem stała się dla mnie przyjemnością :)
          • Gość: anka Re:Nie Polecam Auto Szkołę Lider! IP: *.pai.net.pl 18.08.13, 01:54
            przestrzegam przed tą szkołą totalny brak profesjonalizmu właściciel po wpłaceniu całej kwoty totalnie mnie olał i oszukał na 2 godziny jazdy dopiero w auto szkole expert przygotowano mnie do egzaminu pozdrawiam Marcina.
    • Gość: monia Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.10, 20:17
      Polecam szkołę expert a przede wszystkim instruktora Bogdana.
      Po 3 nieudanych próbach w innej auto-szkole trafiłam do szkoły Expert i rozpoczęłam jazdy
      z panem Bogdanem.Jazdy z nim przebiegały w miłej i ciepłej atmosferze.Świetnie koryguje błędy i wie jak dobrze przygotować do egzaminu.
      Wynik pozytywny egzaminu był naszym wspólnym sukcesem.

• Gość: ... Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 21:17
        > Polecam szkołę expert a przede wszystkim instruktora Bogdana.

Już to pisałeś, pod innym nickiem.

> Wynik pozytywny egzaminu był naszym wspólnym sukcesem.

Co wymyślisz następnym razem? Napiszesz wiersz na cześć Pana Bogdana? Piosenkę?
        Naprawdę myślisz, że ktoś się nabierze na taki durny spam?
        • Gość: monia Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 10:16
          Oj widzę ,że kolega nie miał przyjemności poznania pana Bogdana ,a szkoda,bo to naprawdę
          super instruktor i zna się na tym co robi.Potrafi nauczyć dobrze jeździć a przede wszystkim zdać
          egzamin.Kto nie jeździł z panem Bogdanem niech żałuje,bo naprawdę warto.
          polecam !!!
    • Gość: jolkra18 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 31.12.10, 07:59
      22.12.2010r. po Pierwszej Próbie zdałam egzamin na prawo jazdy. Jestem z siebie bardzo dumna ale za naukę jazdy chcę podziękować Panu Bogdanowi z Auto- Szkoły EKSPERT na Retkini.
      Polecam wszystkim, którzy nie chcą bezsensu wydawać pieniądze na kolejne podejścia do egzaminów i narażać siebie na olbrzymi stres, lekcje z tym instruktorem.
    • Gość: balbinka Re: Gdzie się uczyć, żeby zdobyć prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.11, 19:10
      MARKUS jak dla mnie to rewelacyjna szkoła. poszłam tam z polecenia koleżanki, która zdała za pierwszym razem. i ja również zdałam za pierwszym - na Maratońskiej ;) także polecam auto-szkołę MARKUS, a zwłaszcza Marcina Kusia właściciela ;)
    • a.holownia Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 24.01.11, 09:24
      Właśnie zdałam egzamin praktyczny prawa jazdy kat. B. Jestem bardzo szczęśliwa :D :D :D Cieszę się, że mam to już za sobą. Uczęszczałam do Experta na Retkini. Mój instruktor Bogdan podczas jazd wykazał się dużą cierpliwością i jednocześnie stanowczością, by poskromić mój temperament, a nie było to łatwe. Jazdy z nim będę wspominać jako wyjątkowe doświadczenie w moim życiu. Zrobił ze mnie świadomego i opanowanego kierowcę, przygotowując bardzo dobrze zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Dzięki jego doświadczeniu, rzetelności i fachowości zawdzięczam pozytywny wynik na zarówno na jednym i drugim egzaminie. Jeśli chodzi o egzamin teoretyczny, to test rozwiązałam w ciągu ok. 2 min. i to bezbłędnie. Egzamin praktyczny zdawałam na Maratońskiej. Zdanie egzaminu praktycznego warunkują, wg mojej oceny, oczywiście poza umiejętnościami poprawnej jazdy popartymi znajomością przepisów, opanowanie i spokój ducha. Pamiętajcie, że najważniejsze to zachować spokój, nie dać się ponieść emocjom ale równocześnie być maksymalnie skupionym. Wszystkim tym, których czeka egzamin życzę szerokiej drogi :!: :!: :!:
      Powodzenia :thumb2:
    • Gość: myszka812 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: 195.13.38.* 15.02.11, 10:07
      Witam
      Najbardziej polecam szkole Expert na retkini na ul Wyszynskiego.Wszystko poszlo jak z platka egzaminy zdane za pierwszym razem.Moim instruktorem byl Bogdan i nauka z nim byla naprawde na bardzo wysokim profesjonalnym poziomie.Chodzilam na nauki z wielka przyjemnoscia bo moglam liczyc na bardzo milo spedzony czas oraz profesjonalne podejscie do swojej pracy.
      Wiem ze inni istruktorzy tez sa bardzo kompetentnymi i milymi ludzmi.
      Jesli mialabym polecac jakos szkole jazdy to tylko ta EXPERT retkinia ul wyszynskiego
    • Gość: kasia Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 30.03.11, 22:05
      dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem. uczyłam się w auto szkole expert. jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. jeździłam głównie z panem Irkiem i panem Bogdanem, jednak inni instruktorzy są równie kompetentni. byłam dobrze przygotowana z teorii jak i praktyki. jeśli miałabym jeszcze raz wybierac auto szkołę bez wahania wybrałabym experta.
    • Gość: kursant Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.w-s.pl 05.04.11, 09:25
      A ja wam wszystkim polecę szkole ale jazda na rowerowej jest to mała szkoła ale czułem się w niej bardzo dobrze wymagający instruktorzy ,którzy naprawdę dużo mnie nauczyli a nie byłem orłem egzamin zdany i nie boje się teraz sam jeździć naprawdę polecam Zadowolony kursant
    • Gość: kursantka Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.w-s.pl 28.04.11, 12:05
      Polecam szkołę Ale jazda z ulicy rowerowej naprawdę potrafią nauczyć jeździć samochodem
    • Gość: niedowiarek Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.05.11, 01:39
      A ja ciągle nie wiem - te wszystkie auto-szkoły to uczą jeździć czy zdawać egzamin na prawo jazdy?
      Bo to jest wielka różnica ....
    • Gość: Ewelina Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.11, 13:03
      Polecam Szkołę "Juszczak". Mają biuro na ulicy Rojnej (Teofilów) oraz Rewolucji 1905 (Centrum). Jeździłam z panem Jackiem Gutkowskim. Zdałam za pierwszym razem :)
      Poza tym godziny jazd są od rana do późnego wieczora (20-22). Polecam!
    • Gość: misia 85 Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 12:07
      cytam opinie o szkole jazdy Expert w Łodzi. Sytuacja rodzinna zmusiła mnie do tego ze mając lat 50+ MUSZĘ uzyskać prawo jazdy. Mam świadomość ze będzie to bardzo trudne ale może się uda właśnie w tej szkole, skoro tak dobrze przygotowują. Ale czy taka osoba nie bedzie na takim kursie dziwolagiem? Poradzcie czy jest sens zaczynać. A jak się ośmieszę bo nie dam rady.
      • ata99 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 13.05.11, 15:05
        Bez przesady, mam niewiele mniej i nawet mi do głowy nie przyszło czuć się "dziwolągiem". Kilka osób z mojego otoczenia też w okolicach 50-tki zamierza robić, albo zrobiło prawko. Na razie miałam 3 godziny jazd-fajnie!!1
        • Gość: misia 85 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 16.05.11, 10:23
          Witam. chciałam zapytać czy uczysz się w EXPERCIE na Retkini i czy rzeczywiście jest tak jak czytam na forach że jest to szkoła godna polecenia i dobrze przygotowują do egzaminu . Biorę pod uwagę to że mogę mieć kilka podejść do egzaminu ale może jakoś się uda. Pozdrawiam i życzę powodzenia w nauce jazdy i oczywiście super zdanego egzaminu. Misia 85
          • Gość: gosc_portalu Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.11, 20:18
            Jak jesteś z Retkini to idź do Agry. Jak masz blisko do Limanowskiego to do Zasady. Jak masz blisko do Nawrot to Wota. To są szkoły które polecam, resztę można sobie odpuścic - moje zdanie. Experta Tobie nie polecam, bo tam raczej nie jeździsz z jednym instruktorem tylko z tym co akurat ma wolny termin. A jak chcesz z tym samym to czasem musisz czekac na kolejne jazdy ok tyg. Co moim zdaniem jest pomyłką w szkoleniu na prawo jazdy. Wiem co mówię bo chodziłam do Experta. Ja juz mam prawko i jeżdżę własnym samochodem :) ale myślę, że szkołę mogłam wybrac lepiej. Drugi raz bym tam raczej nie poszła
            • Gość: misia 85 Re: Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 17.05.11, 10:13
              Dzięki za podpowiedz.Kompletnie nie mam orientacji w tym temacie. Myślałam że właśnie będę miała jazdy z jednym in struktorem, a okazuje sie że nie koniecznie tak będzie. Jest tyle opinii sprzecznych o szkołach jazdy, że trudno podjąć decyzje. GRATULUJĘ prawa jazdy i życzę powodzenia na drodze. Misia 85
    • Gość: kursant Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.w-s.pl 13.05.11, 12:46
      a ja wam wszystkim polecę szkołę ale jazda na Teofilowie koło biedronki naprawdę nauczyli mnie jeździć pozdrawiam instruktorów sprawdźcie naprawdę warto
    • d_martus Ranking łódzkich szkół prawa jazdy 23.05.11, 11:29
      gorąco polecam auto szkołe EXPERT!!! Dzięki Krzyśkowi, Panu Irowi i Panu Bogdanowi zdałam egzamin bez większego problemu. Nauczyłam się jeżdzić i nie czuję stresu wsiadając do samochodu. Panowie są najlepszymi insruktorami na całym świecie:) jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś tak się przykładał do tego co zrobi. Totalna rewelacja!!!
    • Gość: Bartek Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.retsat1.com.pl 30.05.11, 16:41
      Polecam auto szkołe ''EXPERT''.Jedna z siedzib mieści sie na Retkini na ul.Wyszyńskiego 97 koło Tesco.Naprawde dobra szkoła i naprawde wykwalifikowana kadra.Polecam pana Bogdana.Był moim instruktorem w tej szkole.Co tu duzo gadac,tak mnie wyuczył że zdałem za pierwszym razem.Przejezdzilem z nim ok 30 godz.Polecam naprawde warto.Ta szkoła uczy dobrze jeździć.Jestem tego przykładem.Polecam
    • Gość: Magdalena Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 07.06.11, 21:49
      Na pytanie: Gdzie się uczyć, żeby zdać prawo jazdy? Odpowiadam: Auto szkoła Expert! W Łodzi na ul Wyszyńskiego 97! Super Fachowa szkoła do której trafiłam po kilku nieudanych próbach zdobycia prawa jazdy! Szczególnie polecam jako instruktora pana Bogdana!!! Pan Bogdan nauczył mnie wszystkiego od podstaw! Zostały wychwycone moje błędy i były odpowiednio skorygowane a wszystko to przy miłej zachęcie i nieustannej motywacji do pracy! Dzięki temu szłam na egzamin super przygotowana i zdałam go! Jestem teraz szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy! Polecam Serdecznie szkołę Expert! Dziękuję jeszcze raz Panie Bogdanie!
    • Gość: JD Ranking łódzkich szkół prawa jazdy IP: *.90.61.24.sttb.pl 20.07.11, 18:53
      Polecam Auto-szkołę Juszczak ;) Egzamin zdany za pierwszym razem ;) Uczą tak, aby być dobrym kierowcą w życiu codziennym, a nie tylko na egzaminie. Polecam jazdy Panem Juszczakiem! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka