Dodaj do ulubionych

Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 20:04
Jeden idiota napisał Kłocko zamiast Kłucko, drugi wyprodukował dwa
ketchupy :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary IP: *.pol-net.pabianice.pl 30.05.09, 20:05
      Zatrudnijcie może korektorów, bo na każdej stronie jest przynajmniej jeden błąd...
    • jarkoni Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary 30.05.09, 20:06
      Kolejny młody dawca na motorku.. Tym razem zabrał kolegę, będzie więcej nerek.
      PS. Właśnie mi pod oknem kolejny dawca "gazuje".. Dalej psycholu, każda nerka
      jest cenna..
      • Gość: Grzegorz Klejman Re: Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 05:04
        Debilu..... Nie masz pojęcia o czym mówisz. I póki co kierowcy samochodów
        powodują znacznie wiecej wypadków wiec nerek jest wiecej niż ci sie w tej pustej
        bani wydaje
      • Gość: Sebastian Re: Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary IP: 91.193.160.* 31.05.09, 13:39
        Denerwują mnie takie komentarze. Nie jest Ci żal rodziny, przyjaciół ofiary?
        Kozak jesteś bo na forum tylko piszesz, znasz szczegóły tej tragedii? Jesteś
        draniem pozbawionym uczuć i chętnie dorwał być cie gno.. i nauczył ci szacunku
        do życia!
        • wojcikmarcin Re: Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary 31.05.09, 14:20
          Mnie też warzywek nie żal. Jedyne co to szkoda kolego, warzywka powinny same ginąć:
          a jeśli chodzi o szczegółu wypadku
          "wyjeżdżając z prawej strony polnej drogi, nie ustąpił pierwszeństwa"
          i
          "Jak wynika z dotychczasowych ustaleń policji, kierujący jednośladem nie miał
          uprawnień."

Więc powiem krótko, jednego debila mniej.
      • Gość: c mylisz się trochę. IP: *.toya.net.pl 31.05.09, 17:18
        > Kolejny młody dawca na motorku.. Tym razem zabrał kolegę, będzie więcej nerek.

Mylisz się, wnętrzności motocyklistów zazwyczaj są tak zgniecione i
        poprzemieszczane, że do niczego się nie nadają. Serio.
        • Gość: Sebastian Re: mylisz się trochę. IP: 91.193.160.* 02.06.09, 20:41
          Podchodzicie do tego jak zwykłego zdarzenia, a tu zginęło 2 ludzi, możecie nie
          szanować motocyklistów, ale miejcie szacunek dla życia i człowieka. Jakim
          jesteście ludźmi mówiąc ze nie żal 2 bardzo młodych ludzi. Gdyby to spotkało
          was, lub wasze dzieci, też byście pisali o nich warzywka..wstyd że taki
          nieprzemyślane wypowiedzi są na publicznym forum... Każdy może popełnić błąd,
          niestety niezauważenie jadącego samochodu kosztowało tych młodych ludzi
          najwięcej, to że kierowca nie miał parka w kategorii " A " nie świadczy o tym że
          był złym człowiekiem, lub nadawał się tylko jako dawca...
          Pisząc na tym forum, przemyślcie sobie ludzie że zginęli młodzi ludzie,
          którzy mają matki, ojców, braci, dziewczyny lub żony i dla nich jest to tragedia
          co zmieniła ich życie.
      • Gość: połamany gsx1300r Re: Motocykl pod TIR-em. Dwie ofiary IP: *.centertel.pl 05.06.09, 14:26
        sądzę że psycholem jesteś Ty...jak chcesz weż moją nerkę, jest cała mimo że pijany lekarz mnie tak urządził 9 miesiecy temu...a także sprawdź faktyczne przyczyny wypadku nim się wypowiesz o zmarłych...a jak nerka będzie potrzebna to raczej u motocyklisty nie znajdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka