Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

10.11.25, 14:27
zamknięty
Właściciel forum prywatnego, nick- wybitniemondry- od dłuższego czasu prześladuje i obraża mnie na różnych forach gazety. Na auto-moto, na forum humorum seniorum i na swoim własnym forum. Wiele razy prosiłam go, aby przestał- zarówno w wiadomościach prywatnych, jak i na forum. Na nic.
W załącznikach przykłady jego twórczości- te cenzuralne. (Najnowszy- z dzisiaj) Oczywiście, ja mogę go wygasić, albo w ogóle przestać wchodzić na tutejsze fora, ale to rozwiąże tylko mój problem. A ogólny problem stalkingu pozostanie...
P.s. Właściciele prywatnych for przywracają usunięte przez moderatorów wpisy, więc usunięcie jednego, czy drugiego posta, to nie jest żadna pomoc.
Obserwuj wątek
    • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 14:50
      zamknięty
      Nie wiem i nie chcę wiedzieć, co ma w głowie ktoś, kto chwali się, że zakłada wątki po to, żeby kogoś innego zabolało. Wow i lol. Uważam, że to do moderacji i administracji tego portalu należy stawianie granic takim osobnikom. Ale pewnie się mylę :/
    • wybitniemondry [...] 10.11.25, 16:45
      zamknięty
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 17:10
        zamknięty
        Ponownie bardzo proszę moderację o zrobienie porządku z tym chorym człowiekiem. Łamie on wszelkie przyjęte w cywilizowanym społeczeństwie normy. Pisze tak chore, obrzydliwe rzeczy, że ktoś powinien go powstrzymać. Macie przykład mniej cenzuralny. Zbydlęcenie obyczajów na jakie mu pozwalacie przekracza wszelkie granice...
        • wybitniemondry [...] 10.11.25, 17:27
          zamknięty
          • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 17:34
            zamknięty
            O i nawet tutaj go tez prosze, zeby mi dal spokoj- "a teraz juz sie odpierdol, serio". I z duma przygarne bana za bronienie sie przed tym chorym czlowiekiem. Jednak chcialabym miec swiadomosc, ze jego kolejne ofiary (na pewno takie beda) obronia ludzie do tego powolani. Nie wierze w to, ale przynajmniej sprobowalam cos zrobic w tej sprawie.
    • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 17:17
      zamknięty
      Poniewaz ten gleboko zaburzony czlowiek twierdzi, ze nigdy go nie prosilam, zeby dal mu spokoj, wklejam tutaj jedna z WIELU moich prosb, aby zaprzestal nekania. Co wiecej, prosili go o to rowniez inni forumowicze, nie tylko ja.
    • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 17:21
      zamknięty
      Zdjecie pierwsze: znow jedna z moich prosb o zaprzestanie nekania. Zdjecie drugie: wstawila sie za mna jedna forumka, bo popisy tego czlowieka nie tylko ja widze i nie tylko mnie one oburzaja...
      • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 17:23
        zamknięty
        I prosze zwrocic uwage na date. To trwa juz dlugo i zapewne nigdy sie nie skonczy- tylko ofiara bedzie inna.
        • yla [...] 10.11.25, 17:36
          zamknięty
    • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 10.11.25, 23:41
      zamknięty
      Tutaj jeszcze kilka kropli z morza napastliwych bluzgów tego czlowieka. Regularnie nazywa kobiety glupimi pipami i tepymi dzidami. Zrobilam swoje, szczerze mowiac, nawet mnie nie interesuje, czy cokolwiek to da. Wygaszam tego czlowieka i jego kolezanke, a od reszty umywam rece.
    • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 11.11.25, 10:08
      zamknięty
      Ponownie bardzo prosze administracje, aby zwrocila uwage na DATE wpisow tego czlowieka. Dlugo sie to ciagnie. Bezkarnosc napedza takie typy.
      I chcialam wyraznie zaznaczyc, ze NIGDY seksu tej zaburzonej istocie nie proponowalam. Osobnik ten nie zrozumial zwyklych kolezenskich zartow. A jezeli was naprawde ani troche nie rusza stalking, moze jego bluzgi was rusza.
    • bywalec.hoteli Re: Proszę o pomoc 12.11.25, 19:34
      zamknięty
      Popieram apel
      • pierwszapanitodd Re: Proszę o pomoc 12.11.25, 19:36
        zamknięty
        Thx!
      • boggi_dan Re: Proszę o pomoc 12.11.25, 20:36
        zamknięty
        bywalec.hoteli napisał:

> Popieram apel
        Tu byś się zdziwił. I to ogromnie.
    • kasi.aa Re: Proszę o pomoc 13.11.25, 09:23
      zamknięty
      Bardzo proszę o zgłoszenie pod adres forum@grupagazeta.pl, możliwie szczegółowe - przyjrzymy się. Na forum publicznym (tutaj) proszę o niewklejanie/niekopiowanie nieregulaminowych wpisów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka