rigel 12.06.02, 18:57 tym razem plażowy wątek trafił na pierwszą stronę portalu GW!!! chodzi o wątek nawołujący do bojkotu telenowel brazylijskich.... Gratulacje dla autora - Westina - i calej reszty plażowej bandy, ktora współtworzyła ten watek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 07:42 Cze Rigel, a już Ci chciałam powiedzieć, że chyba masz jakieś omamy. Niełatwo go, tzn tego wątka, było znaleźć na tej pierwszej stronie, oj niełatwo... Dzisiaj też się będzisz tak fajnie kłócił? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 07:47 ja dzisiaj tez myslalem, ze mam omamy... :)))) jak chcesz to mozemy sie tak fajnie poklocic... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 07:50 Eeee.... Chyba wolę kibicować. I trzy grosze wtrącać, jątrząc i na manowce wodząc.... Ale byłeś świetny, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 07:53 the_ladybird napisał(a): > Ale byłeś świetny, naprawdę :) przesadzasz.... daleki bylem od formy, jaką zwykłem prezentować. Ale to tylko dlatego, że miałem czas ograniczony; krótszy dzień pracy, perspektywa podróży... nie moglem sie zlościć, żeby mi nie zostało tak na popołudnie i wieczór :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:02 Oho, jaki skromny! A na kogo dzisiaj stawiasz? Włochy? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:09 the_ladybird napisał(a): > Oho, jaki skromny! A na kogo dzisiaj stawiasz? Włochy? Brazylia zremisuje z Kostaryką - co da awans obu tym druzynom. Turcja wygra z Chinami ale i tak odpadnie. Meksykowi wystarczy remis w meczu z Włochami do awansu z pierwszego miejsca, więc chyba nie przegra i Włosi mogą się załapać na nasz prezydencki samolot w sobotę. Chorwacja wygra z Ekwadorem bo nie ma innego wyjscia i awansuje z drugiego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:14 I żadnych niespodzianek? :( A swoją drogą to szkoda, że w 1/8 nie wystąpi Jose Luis Chilavert. Jest taki malowniczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:19 the_ladybird napisał(a): > I żadnych niespodzianek? :( no, żadnych :))))))) > A swoją drogą to szkoda, że w 1/8 nie wystąpi Jose Luis Chilavert. Jest taki > malowniczy :) albo chcesz mnie podpuścić, albo zapomniałaś, że Chilavert gra w repreznetacji Paragwaju, która to reprezentacja własnie wczoraj wywalczyła awans do 1/8... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:22 Nie chcę Cię podpuszczać. Paragwaj awansował, ale mój ulubiony piłkarz świata nie zagra. był wykluczony na trzy mecze za oplucie kogoś-tam, i pauzował dwa. 1/8 będzie trzecim. Zastąpi go Tavarelli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:26 the_ladybird napisał(a): > Nie chcę Cię podpuszczać. > Paragwaj awansował, ale mój ulubiony piłkarz świata nie zagra. był wykluczony > na trzy mecze za oplucie kogoś-tam, i pauzował dwa. 1/8 będzie trzecim. > Zastąpi go Tavarelli :)))) nic o tym nie wiem, ale coś mi się nie podoba, że pauzował dwa mecze, w trzecim grał i teraz znów ma pauzować... cos mi to wyglada na prowokacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:32 Aha, nawet nie wiem, skąd to wiem. :))) Chciałam Ci czarne na białym pokazać i... nie umiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:41 the_ladybird napisał(a): > Aha, nawet nie wiem, skąd to wiem. :))) > Chciałam Ci czarne na białym pokazać i... nie umiem :) NIEMOŻLIWE :)))))) nie to że nie wiesz czegoś, ale to, że się przyznajesz do tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:43 Zauważ, że to tylko przyznanie do niewiedzy na temat źródła wiedzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:22 gdzie ten wątek na pierwszej stronie, bo cały portal przekartkowałam i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:23 Ja też :)))) Ale znalazłam. Na samej pierwszej stronie www.gazeta.pl w prawym...nie lewym...prawym, tak to jest prawy! W prawym dolnym rogu. w ramce na deser Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:29 prawa strona to jest ta od PRAWEJ reki.... lewa strona - przeciwna do prawej - to ta strona, gdzie masz serce... moze pamiętasz takie hasło: serce masz po LEWEJ stronie.... no, to prawa jest ta druga strona... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:34 odkąd nie noszę zegarka, mam z tym straszne problemy :)))) A serca nie widać, to skąd mam wiedzieć, gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:40 the_ladybird napisał(a): > odkąd nie noszę zegarka, mam z tym straszne problemy :)))) > A serca nie widać, to skąd mam wiedzieć, gdzie jest? a może piszesz prawą reką? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:42 no. i klikam też. Ale nauczyłam się na zegarku i trudno się przestawić :)))) Czasami pomaga myślenie o zupie Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Kolejny sukces... 13.06.02, 08:56 No faktycznie! Dziękuję wszystkim za współudział. Bez Was wszystkich nie osiagnąłbym tak spektakularnego sukcesu, który pozostanie w pamięci ludzkości przez wieki. Prośby o autograf proszę kierować na skrzynke pocztową. Wzruszenie nie pozwala mi napisać nic więcej, szczególnie, że jestem świeżo po obejrzeniu powtórki 523 odcinka telenoweli, w którym to Cristina Emanuelia i Fabiano Domenico vel Raul Vittorio... Odpowiedz Link Zgłoś