Dodaj do ulubionych

Ile zapłacimy za leczenie zęba?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 07:42
I Bardzo dobrze!!!! Jak wolby rynek to wolny rynek, tylko po co w takim razie
placic skladke na ubezpieczenie zdrowotne? Za roczna skladke wymienie sobie
wszystkie zeby i jeszcze zostanie na piwo.
Od dzisiaj przestaje placic skladke na ubezpieczenie zdrowotne i wszystkich
wzywam do tego samego, naszej sluzbie zdrowia potrzebna jest terapia szokowa,
niech zbankrutuje a na jej gruzach niech powstanie zdrowy, wolnorunkowy
system!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gall Anonim Re: Ile zapłacimy za leczenie zęba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 09:02
      Nie chce linkowac wlasnej wypowiedzi, wiec tylko wkleilem ja tutaj:
      A ja chcialbym aby w gabinetach lekarzy byly kasy fiskalne. Zlikwidowaloby to wiele niedomowien. Ja kiedys mialem klopoty z zebami(chirurgia szczekowa) i wygladalo to tak - pan doktor robil to w panstwowym szpitalu, w godzinach pracy, ale jak sie sam wyrazil juz "po pracy". Pieniadze tez na jakas fundacje, ale rachunku nie dostalem... Jestem ciekaw kto tak naprawde te pieniadze wzial i
      za co. Na swoja obrone bylem naprawde przypilony i nie mialem wyjscia - zaoferowano mi wlasnie te osobe, albo czekanie pol roku co grozilo mi ekstrakcja polowy zebow. Aby nie bylo niedomowien - nie mam nic przeciw odplatnosci za tego typu uslugi, rozumiem ze nalezy placic za amortyzacje sprzetu, podnoszenie kwalifikacji lekarzy, asystowanie pomocy dentystycznych itp. Jednak chce
      zawolac: PRZEJRZYSCIE PROSZE!
    • Gość: łodzianin wolny rynek IP: *.toya.net.pl 13.01.04, 17:52
      proponuję wolny rynek nie tylko w stomatologii ale w całej medycynie
    • Gość: paweldominik Opieka psuje się od zęba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 20:04
      To Porozumienie Zielonogorskie to ekipa kuta na cztery nogi. Wzieli sie do
      roboty niczym górnicy czy kolejarze. Mieli w reku atut - igrali z ludzkim
      zdrowiem, jesli nie zyciem. Gornicy mogli co najwyzej zagrozic tym, ze nie
      beda fedrowali, a kolejarze, ze nie pojada - jedno i drugie mozna przezyc.
      Wkurza mnie to, ze ci lekarze od polopiryny i witaminy C kreowali sie na
      pokrzywdzonych, sprawiedliwych i przejetych losem pacjentow, ktorym zamkneli
      drzwi przed nosem. Caly czas trzyma mnie ta ich hipokryzja i jeszcze
      swiadomosc, ze glodem przeciez nie przymierali, a wrecz przeciwnie. Znacie tez
      pewnie historyjke, ktora kiedys chodzila po necie o pacjencie przyjmowanym u
      lekarza. Ten ostatni potwierdzil wszystko co ten pierwszy zaproponowal, a na
      koniec skasowal za swoja specjalistyczna wiedze. Teraz doszli jeszcze
      stomatolodzy. JAkis mis w tekscie mowi, ze lepsze gabinety podwyzsza cene a
      gorsze obniza. Juz widze jak ktos obniza cene. Bzdura, ludzie beda sobie
      dziury plastelina zaklejac, bo wszystko pojdzie w gore. I to solidarnie, bo
      medycy to taka sama mafia jak notariusze czy papugi. Ciekawe co Sikorski
      jeszcze przehandlowal z nimi podczas tych negocjacji. Informacje w kazdym
      razie dawkuja ostroznie, zebysmy nie umarli od razu.
      • Gość: kadet Re: Opieka psuje się od zęba IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 09:45
        Przecież jest to jasno zarysowane. Płacić składkę na płatną służbę zdrowia,
        która jest wprowadzana podobnie jak niegdyś religia do szkół.
        Konstytucja jedno, urzędasy, politycy i kartele akurat na odwrót.
        No i git. Czekają na Wielkie Bum.
        • Gość: george Re: Opieka psuje się od zęba IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 15:40
          Szukam jakiegoś związku między religią w szkołach a składką zdrowotną i znaleźć
          nie mogę. Jedyne, co przychodzi mi do głowy, że religii w szkołach być nie
          powinno, natomiast przydałyby się dzieciom bezpłatne kontrole i profilaktyka
          stomatologiczna. Jedno i drugie jest dla mnie oczywiste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka