gustavo_de_cosssta 23.12.09, 20:25 "Wiemy jak wyśpiewać życzenia" Tak drażniącej piosenki dawno nie słyszałem. Reklama zniechęca do waszego miasta. Coś okropnego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodekzpoznania Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji 23.12.09, 20:38 kto by tam jeszcze telewizję oglądał... ;-) Jest to coś gdzie na Tubie do obejrzenia? 15 lat temu pozbyłem się telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: 213.77.101.* 23.12.09, 23:10 to jedna z najlepszych reklam świątecznych, jakie widziałam! bardzo mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: 213.77.101.* 23.12.09, 23:17 www.youtube.com/watch?v=D-zZ2GT_luU zobaczcie na komentarze, wszystkim się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.icpnet.pl 26.12.09, 12:03 Aktywność służalczych pracowników Grobelnego jest godna pochwały. Będą premie po świętach.Tak kretyńskiej reklamy dawno nie widziałem Wiemy jak wyśpiewać życzenia?? Wystarczy wejść na" Poznan stawia na sport".Grobelny przestań wyrzucać naszą forsę na taką antypromocję!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.aster.pl 24.12.09, 01:01 Nareszcie cos z 'gornej polki'. Piekna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji 24.12.09, 15:25 już wolę taką reklamę niż spot (chyba) tchibo, o tym jak zbudowali choinkę na starym i pokazują tłumy ludzi zwabionych darmową lurą w kartonowych kubeczkach. audiofeels - kawa 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 10:05 To był KraftFoods. Dziadowska korporacja, właścicieł marki Jacobs. Odpowiedz Link Zgłoś
agentka86 Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji 24.12.09, 23:58 ehh podoba sie nie podoba zła w sumie nie jest... ja tylko się zastanawiam czemu ma służyć akcja Poznań know how, którą ta reaklama popiera, jak dla mnie sama w sobie reklama nie jest gorsza od innych jakimi nas karmią media, ale tajemnicy tej akcji i tego dziwacznego logo-hasła nie kumam - jeśli miałabyć to promocja miasta to uważam, że delikatnie mówiąc im nie wyszło... akcje są jakies takie często oderwane od rzeczywistoći m.in. jak ta reklama o wiele bardziej przemawia do mnie hasło Poznań wart poznania to tak na marginesie refleksja jaką przychodzi mi na myśl jak oglądam tą reklamę ( na marginesie mało kto oglądał mam talent i wie że to audio.. możzna by to jakoś w tej reklamie zasugerować inczej to tylko obrazki i tekst zresztą Poznań ma wiele nietrafionych akcji na koncie ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.lutn.cable.ntl.com 27.12.09, 01:01 Know how - po prostu POZNAN WIE CO I JAK! Wiemy jak wyspiewac zyczenia, wiemy jak oszczedzac, wiemy jak dobrze sie bawiec itp itd :) Po prosty POZNAN JEST NAJLEPSZY!!! :) A Audiofeels fajnie spiewaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksmx Ale podpucha ;) 25.12.09, 00:12 Oczywiście "reklama" jest świetna i autor tego wątku doskonale o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
min-ax zajefajna! 25.12.09, 12:04 Są jednak i u Grobelnego ludzie, którzy coś potrafią. Ale na mój głos liczyć i tak nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: zajefajna! 25.12.09, 22:41 Mnie też się podoba. Wreszcie ktoś ruszył głową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUN OF A BEACH JUst* know how - jak podpisywać wątki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 00:43 A szczególnie widać to na YT. Takie coś nazywa się 'kryptoreklamą'. ----- A film? Udowadnia, że umiemy coś, co umieją wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 POZnan* - smutne, szare, puste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 10:37 Taki jest Poznań. Wieczorami pustymi ulicami szwendają się grupki facetów, straszą dziewczyny i wyśpiewują życzenia. A może by pieniądze, które poszły na ten żenujący produkt (i jego emisje!) wydać na super imprezę sylwestrową, której gwiazdą byliby Audiofeels? Nie. My spędzimy sylwestra z radiem. Jak w stanie wojennym. Jeżeli chodzi o wizerunek miasta to ten film jest strzałem w stopę. W Pozaniu nic się nie dzieje bo swoje pieniądze wydajemy na nędzną reklamę. Z tego co pamiętam jest to 30 mlnów złotych. Pomyślcie - 10 koncertów Radiohead (!!!), a wyobraźcie sobie szum w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Nie marudz IP: *.opera-mini.net 27.12.09, 13:52 Jestem spoza Poznania i uwazam, ze to rewelacyjna promocja dla miasta. Pomysl swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.net.pbthawe.eu 27.12.09, 00:45 Bardzo dobry, świąteczno-zimowy spot. A Poznań jaki ładny nocą..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji 27.12.09, 11:07 Kwestia gustu. Moim zdaniem reklama jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: 95.108.28.* 27.12.09, 14:11 A co w tej reklamie jest super? Co, czy kogo ona reklamuje? Jak warszawiak, czy rzeszowianin ją zobaczy, to co zrobi? Do czego ona go popchnie, w czym zainspiruje? Do kogo to denne badziewie trafi i co z niej dla miasta, dla nas płacących za to gó... wyniknie? Jakie wartości poza napchaniem kieszeni kumplom i znajomym "krolika" ona daje? A może gdyby za te kilkaset tysięcy lekką ręką wyrzucone w pijarowskie błoto, miasto ufundował zimowisko dla 2000 dzieci byłby większy pożytek? Poznań miasto know-how, czytaj nieskończonych idiotów u władzy, wierzących, że logo i niebieska gwiazdka, cokolwiek stworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji 27.12.09, 14:23 Hmmmm a moze w całej tej zajadłości zauważysz, że można było jak wiele innych miast zrobić tradycyjny zlot wszelkiej maści V.I.Personów przed którą wystąpiłby ten jeden jedyny z życzeniami i zamiast sprzedać to wykupić czas antenowy do TVP2 lub innej tam TV (albo wcale). Takich zlotów, imprezek, wigilijek jest teraz cała masa, za nasze pieniądze. Wtedy byłbyś zadowolony? Pewnie nie. Życzenia mi się podobają. Mają to być życzenia, lekkie, miłe i bez tego wszechogarniającego nadęcia i sztuczności. Całej ekipie i realizatorom gratuluję, krok w dobrą stronę, ode mnie skromne - DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek4564 Re: Okropna reklama miasta Poznań w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 00:48 Nie wierze w żadne słowo napisane na tym forum. Połowa to efekt marketingu wirusowego/szeptanego, który jest nachalnie wykorzystywany do promocji grobelnego. Najlepiej świadczy o tym sprawa tego "asystenta" prezia grobcia, który pisał wulgaryzmy na różnych forach. Nie wierzcie w to co tutaj czytajcie, bo ludzie są opłacani za wychwalanie "polityki" najjaśniejszego Ryszarda. To samo tyczy się zwykłych produktów, które kupujecie: samochodów, mieszkań, domów, telewizorów, laptopów. Armia ludzi zatrudniona w agencjach pijarowych pracuje dzień w dzień wpisując komentarze na tysiącach forów podszywając się pod niezależnych, prywatnych konsumentów, aby przekonać was do zakupu jakiegoś badziewia. pozdrawiam. A do stronników Ryśka Grobelnego: po co promocja jeżeli nie ma czego promować? Odpowiedz Link Zgłoś