gos-1 17.01.10, 19:08 Szukam dobrego kursu rachunkowości.Czy możecie jakiś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nati Re: kurs rachunkowości IP: *.rev.snt.net.pl 03.03.10, 14:38 mogę polecić kurs w akademi mddp, kończylam na jesieni i jestem bardzo zadowolona. Tutaj link: kurs rachunkowości Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: kurs rachunkowości 01.07.10, 18:54 MMDP - nazwa przewija mi się. Właśnie szukam jakiegoś sensownego kursu. Możesz coś więcej napisać o tym jak to wygląda? Czy dużo jest praktyki, czy teorii? Jak wyglądają zajęcia i jakie materiały się otrzymuje... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: kurs rachunkowości 01.07.10, 18:58 biedronka2only napisał: > MMDP - nazwa przewija mi się. Właśnie szukam jakiegoś sensownego kursu. Możesz > coś więcej napisać o tym jak to wygląda? Czy dużo jest praktyki, czy teorii? Ja > k > wyglądają zajęcia i jakie materiały się otrzymuje... oczywiście miałam na myśli MDDP Akademia Biznesu a nie MMDP :> Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: kurs rachunkowości 03.03.10, 19:05 tutaj: skwp.poznan.pl/index.php?section=40 górą tradycja! Odpowiedz Link Zgłoś