doktorek033 21.02.10, 16:47 Witam kto zna firmę min_pox z Poznania która zatrudnia ludzi do pracy w Holandii do pakowania kosmetyków co to za firma ,a może ktoś jedzie 15 marca tam do pracy proszę o wiadomość dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamuska Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.icpnet.pl 22.02.10, 13:54 znam ta firme jechalam 2 lata temu i nie nazekalam warunki byly zarabiste a nie nazekacie i moze jeszcze wszytko za darmo byscie chcili puknijcie sie w golwke i nie obrazajcie bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni-moroni Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 14:02 Matko Przenajświętsza - kto Cię uczył pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek033 Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 22:28 no to za wiele na temat nie napisałeś to po co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_l_k Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:02 A moglaby pani podac konkrety tej firmy w ktorej pani byla? Bylabym bardzo wdzieczna za kazda informacje ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.net.pbthawe.eu 03.03.10, 15:58 Ja też poszukuję informacji na temat tej firmy też mam wyjechać 15-25 marca .proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aida Re: Firma Min_pox z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 21:57 ten pan to oszust sprawdziłam i pod podanym adresem tej firmy nie ma jest dom mieszkalny a o panu Robercie nikt nie słyszał , nie podał mi nazwy firmy w Holandii gdzie się będzie pracowało ,przelew nie na firmę tylko na osobę prywatną przewożnika też nie mają to skąd ta kwota za kolorowo to wygląda mało informacji na temat tej pracy a coś wiem o co pytać bo pracowałam już w Holandii a ten pan nie podaje żadnych konkretów Odpowiedz Link Zgłoś