von_seydlitz 12.05.10, 09:45 Ja tam poprę Jarosława jak będę przejeżdżał przez Poznań i to mi wystarczy. Autorytet ma rację, kiedy ma rację, a nie dlatego, że "jest" autorytetem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l.wal.esa >>jedno tu tylko słowo pasuje S-syn<< IP: *.icpnet.pl 12.05.10, 12:32 Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber precz z Kaczyńskim 12.05.10, 12:53 ludzie zdrowi umysłowo, nie zdegenerowani nie głosują na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Kaczyński na Prezydenta IP: *.icpnet.pl 12.05.10, 14:04 ludzie inteligentni - nie z nadania :) - tylko z dziada pradziada - głosują na PiS. Zresztą w Poznaniu PO widać co robi z miastem.... jaki prezio takie miasto :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIKORSKI >prezydent może być niski, ale nie może być mały< IP: *.icpnet.pl 12.05.10, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palikot >Kaczyńskich-kurdupli, przeganianych na podwórkach IP: *.icpnet.pl 12.05.10, 14:26 Żoliborza, przez silniejszych kolegów< Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: precz z Kaczyńskim 13.05.10, 23:25 DURNE HASŁO USŁYSZANE W MEDIACH. Własnego rozumu koledze BRAK?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: precz z Kaczyńskim IP: *.spray.net.pl 14.05.10, 11:53 to siła przyzwyczajenia, chętnie powiedziałbym "na pohybel" ale to już jest grożenie i jednak mając resztki rozumu nie mogę go na poważnie używać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
micnow Stefan Jurga 12.05.10, 15:23 Stefan Jurga - kasa misiu kasa, stanowiska misiu stanowiska, prywata misiu prywata i jeszcze raz kasa misiu kasa Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Należy bezwzględnie słuchać autorytetów 12.05.10, 21:02 www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100512&typ=po&id=po01.txt Ksiądz Profesor dr. hab. to dla mnie podwójny autorytet! I Ksiądz Profesor ( z kropką po dr.)twierdzi, że nie doszłoby do wypadku, gdyby Tusk zaprosił Pana Prezydenta do wspólnego lotu. Ksiądz Profesor dr. hab. tym samym daje nam do zrozumienia, że pozostając pod opieką Donalda Tuska każdy może czuć się bezpieczny. Będę pamiętał 20 czerwca. Należy bezwzględnie słuchać autorytetów Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: Należy bezwzględnie słuchać autorytetów 12.05.10, 21:59 ale manipulujesz z tą kropką... normalnie jakbyś w wybiórczej był zatrudniony na cały etat :) Jest wyraźnie napisane, że cyt.: Z ks. prof. dr. hab. Tadeuszem Guzem, kierownikiem Katedry Filozofii Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, rozmawia Adam Kruczek Czyli jak najbardziej poprawnie. Niezły z ciebie autorytet - widać (używając twojego toku myślenia) na kogo głosujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Kiks4 - ale poruta IP: *.icpnet.pl 13.05.10, 13:39 no to się Kiksie nie popisałeś :D nie wiesz, że w odmianie - z doktorem - piszemy z kropką? Ale poruta - a tak pape wydziera i o autorytetach gada... Jak to było? Przyganiał kocioł garnkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliks Re: Kiks4 - ale poruta IP: 81.219.87.* 13.05.10, 17:11 Gość portalu: zdzich napisał(a): > no to się Kiksie nie popisałeś :D nie wiesz, że w odmianie - z doktorem - piszemy z kropką? No właśnie po to są autorytety, żeby się na nich opierać. Więc do rady księdza prof.dr.hab. Zapomniałem Nazwiska żeby trzymać się Tuska, bo z nim nikt nie zginie, dodaję i to, kiedy stawiać kropkę a kiedy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Jurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:20 A to ci niespodzianka. Ten psychopatyczny narcyz powinien się leczyć psychiatrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUN OF A BEACH Na szczęście w Poznaniu J.K. nie ma szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 07:34 www.youtube.com/watch?v=Sf3GWZPgHc0-------------- von_seydlitz napisała: > Ja tam poprę Jarosława jak będę przejeżdżał przez Poznań i to mi wystarczy. > Autorytet ma rację, kiedy ma rację, a nie dlatego, że "jest" autorytetem... > > ;) Autorytet sam staje się autorytetem, nie jest nim dlatego, że nazwał go tak jakiś pikuś z forum. -------------- Zwróćcie uwagę jak szybko przed wyborami rozmnażają się kaczystowskie trolle. Rusza budżet wyborczy i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś