Dodaj do ulubionych

Kablówka nadawała bez licencji

IP: *.cse.put.poznan.pl 03.04.04, 12:26
No ładnie, ładnie... Ciekawe, czy Echostar będzie miał czelność przysłać mi
fakturę opiewającą na pełną kwotę wykorzystania pakietu w ostatnich dniach.
Nie zapłacę ani grosza ponad pakiet podstawowy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aks peeeeeewnie IP: *.cs.put.poznan.pl 03.04.04, 12:45
      juz to widze jak ci zmniejsza rachunek, he, he
      w styczniu nie dawali polowy programow, a za full pakiet trzeba bylo bulic
      frajer...
    • Gość: klienci Rozbój w biały dzień IP: *.cse.put.poznan.pl 03.04.04, 14:48
      A swoją drogą to ciekawe, jak firmie z takimi ogromnymi przychodami udawało się
      przez wiele lat bezkarnie popełniać przestępstwo? Toż to złoty interes! Zero
      wydatków, a co miesiąc wpływają miliony na konto.
      • Gość: plexa Re: Rozbój w biały dzień IP: *.echostar.pl 03.04.04, 15:00
        Jakie miliony przyjacielu?
        Gdybyś miał płacić pełen nie piracki pakiet to by Tobie wypłaty nie wystarczyło.
        • Gość: klienci Co to ma być za tłumaczenie??? IP: *.cse.put.poznan.pl 03.04.04, 16:50
          To samochód też mam kupować kradziony, bo legalny dużo kosztuje??? Kradzież to
          kradzież. Nie trzeba było się zabierać za biznes, jeżeli nie potrafi się
          legalnie w nim zarobić.

Pytasz jakie miliony? Proszę bardzo: kilkanaście tysięcy abonentów razy
          kilkadziesiąt złotych abonamentu miesięcznie plus kilka tysięcy dostępów do
          internetu razy stówka miesięcznie. To ile niby to daje?
      • Gość: klienci2 Re: Rozbój w biały dzień IP: *.echostar.pl 04.04.04, 14:03
        A swoją drogą to ciekawe, jak firmie która dostarcza programy i robi to
        publicznie, bo to jest działalność w której oto chodzi żeby wszyscy ją widzieli
        udaje się to robić nielegalnie i to przez tyle lat? I nikt tego nie zauważył ?
        Czy tym z echostaru wydawało się, że to się nigdy nie wyda ? Bo jeśli myśleli
        że tak będzie zawsze to świadczyłoby to o kompletnej głupocie i infantylności.
        Z drugiej strony każdy kto ma własny interes i prowadzi go pięć lat to chyba
        głupi nie jest ? Wydaje mi się, że sprawa nie jest taka oczywista jak to
        wygląda.
        I jeszcze to, że po PIĘCIU latach funkcjonariusze z sekcji do walki z
        przestępczością gospodarczą po otrzymaniu sygnał, błyskawicznie ukrócili
        przestępczy proceder. Brawo od razu czuję się bezpieczniej i mam tylko
        nadzieję ,że na ataki terrorystyczne będziemy szybciej reagować.
        Przypomina mi się sytuacja z sateltarnymi cyfrowymi platformami czyli WIZJĄ i
        Cyfrą+,w której WIZJI przy pomocy policji i PARU wyłączono nadajniki bo
        urządzenia wykorzystywane do nadawania nie miały polskiej homologacji i były
        nielegalne. Na to Wizja wywiozła je chyba na Węgry albo do Czech (tam te
        urządzenia były legalne) i dalej nadawała programy, na teren Polski potem nie
        chcieli się jej zgodzić na retransmisję państwowych programów 1 i 2 (tak jak
        cały czas do teraz Polsatowi Cyfrowemu robią z tym problemy) skończyło się to
        tymże Cyfra+ wykupiła Wizję i pozbyła się części konkurencji, a policję i inne
        służby wykorzystuje się do bizbesowo-politycznych przepychanek. Po prostu nasze
        ukochane POLSKIE PIEKIEŁO.
    • Gość: plootto Re: Kablówka nadawała bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:02
      A ja z tą firmą mam jeszcze inny problem. Korzystam za ich pośrednictwem z
      internetu. W lutym i marcu otrzymałem od nich ulotki informujące, że można
      skorzystać z promocji. Czyli powiększenia za obecną cenę przepustowości, lub
      przy zachowanej przepustowości obniżenia ceny. Wysłałem maila z prośbą o zmianę
      abonamentu od kwietnia. Po tygodniu czasu (!) otrzymałem odpowiedź. Operator
      przepraszał mnie, że tak późno odpowiada, bo ma nawał maili (!). Prosił o
      kontakt telefoniczny. Natomiast abonament mogę zmienić, ale dopiero od 1 maja.
      Jeżeli ktoś chce współpracować z tą firmą to nich się jej dobrze przyjrzy. W
      zeszłym roku kilkukrotnie wyłączali (BEZ ZAPOWIEDZI) niektóre kanały
      telewizyjne. Abonament oczywiście został podwyższony! Na zebranie wspólnoty
      mieszkańców operator nie potrafił przedstawić aktualnego zestawu
      transmitowanych programów.
    • Gość: bula Re: Kablówka nadawała bez licencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 15:13
      u mnie "eurostar studio" w osobie Piotra Ziemniewicza przez 3 lata kradł prąd.
      I co?
      i Nic .
      Prokuratura do dzis mimo opinii biegłego nic nie zrobiła.
      pomawiał lokatorów, wyłączył nadawanie sygnału wszystkim - mimoże płacili.
      I Ci??
      i nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka