kiks4 22.10.10, 20:02 musimy szybko pisać na forum, bo grozi nam cenzura internetu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8555332,PiS_chce_pilnowac_internetu__Powola_specjalny_zespol.html Skończą się żarty i żarciki, zaczną się Chiny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: musimy szybko pisac 22.10.10, 20:27 No, na stadionach to już panuje Północna Korea jak sto dwa. Prokuratorzy dwoją się i troją na nich i poza nimi ścigając kibiców za napisy na transparentach, oraz za to co śpiewają: www.youtube.com/watch?v=V0jypCcfQPY&feature=player_embedded Najwidoczniej patrzysz tylko jednym okiem. Odkorkowałeś szampana na wiadomość o morderstwie funkcjonariusza PiS, dołóż się to będziesz mógł więcej bełkotu umieszczać na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mierny ale wierny Re: Odkorkowałeś szampana po morderstwie IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 02:01 Zawsze mierzysz innych swoją miarą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do naiwniaka Re: Odkorkowałeś szampana po morderstwie IP: *.versanet.de 24.10.10, 16:32 A co ? mam mierzyc Twoja miara ? Pewnie musialbym sie zamienic na banie,aby cos takiego uczynic ! Zapamietaj raz do konca zywota,licz na siebie nie na innych ! Szampusy wale rowniez z innych super okazji,wiec to zadne dla mnie nowum i jestem na tyle wspanialomyslny,ze moge Ci podeslac jakas krzynke na wzniesienie toastu za debili.Dawaj namiary,wysylam orginalnie zapakowane.Pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do kiksa Re: musimy szybko pisac IP: *.versanet.de 22.10.10, 20:34 No to teraz nic innego nie wypada,jak POdkrecic tempo napierdzielania PO klawiszach i PISac na zapas z wyprzedzeniem tygodniowym.Tak sie przejmuje tymi ich zapowiedziami,ze juz wale w POry ze strachu przed tym talatajstwem.Ryk do potegi entej !;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mih.po Re: musimy szybko pisac 22.10.10, 20:56 Jeśli chodzi o PIS to ja wcale nie muszę się z nich nabijać. Teraz już wystarczy cytować - apel pewnego kandydata na prezydenta miasta do elektoratu: "Nie zabijajcie nas! Chcemy pracować dla dobra demokratycznej Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: musimy szybko pisac 22.10.10, 21:01 "Nie zabijajcie nas! Chcemy pracować dla dobra demokratycznej Polski". W zasadzie tu się muszę zgodzić. Zbyt naiwnie kandydat adresuje ten apel. Po prostu zapytajcie się gdzie mieszka i go zdejmijcie. Po co te wybory samorządowe anyway... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: musimy szybko pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 21:16 mih.po napisał: apel pewnego kandydata na prezydenta miasta do elektoratu: "Nie zab > ijajcie nas! Chcemy pracować dla dobra demokratycznej Polski". Akurat zacytowałeś jednego z najlepszych i najbardziej doświadczonych polskich dyplomatów. Tacy jak ty nie mają pojęcia co znaczy dyplomacja suwerennego państwa, bo nigdy nie żyli w wolnym państwie. Ta ułomność to nawet nie twoja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: musimy szybko pisac 22.10.10, 21:56 wg. słownika: "Kabotyn- człowiek, który usiłuje imponować tanimi efektami i zgrywaniem się: Niewyrobionym odbiorcom sztuki imponują często tandeciarze i kabotyni, a nie artyści tworzący prawdziwie głębokie dzieła. " Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Opatrzność nad nami czuwa 23.10.10, 08:41 Gość portalu: sm napisał(a): > zacytowałeś jednego z najlepszych i najbardziej doświadczonych polskich > dyplomatów... Łaska boska, że tacy "dyplomaci" już nie mają wpływu na polską politykę zagraniczną. Cud istny! Czy wyobraża ktoś sobie, że polski, dajmy na to, przedstawiciel MSZ wali na forum międzynarodowym podobnie, jak wyzej cytowane, teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeremekKapuś Sikorski,Rotfeld ,Meller i Gott mit uns Lily!! IP: 95.108.3.* 24.10.10, 16:07 DZiekujemy Sikorskiemu za korepetycje Lawrowa i zone "wybitna dziennikarke ala referta z iceum" Applebaum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Opatrzność nad nami czuwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 19:54 ili_marleen napisała: > Łaska boska, że tacy "dyplomaci" już nie mają wpływu na polską politykę zagrani > czną. Cud istny! Ten twój "cót" polega na tym, że polskiej polityki zagranicznej już nie ma. PO 10 kwietnia jest tylko polityka Moskwy w sojuzie z Berlinem. Z Polakami spokój - bo są tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen First we take Manhattan, then we take Berlin. 26.10.10, 06:47 A wiesz, że ten Berlin to nawet ładny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: First we take Manhattan, then we take Berlin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 16:26 ok, czujesz się Niemką, ja to rozumiem. Dlaczego jednak zabierasz głos oceniając polskiego dyplomatę ? W końcu to nie twoja sprawa. Z drugiej strony twoja prześmiewcza opinia, radość że pan Waszczykowski nie ma już wpływu na polską politykę zagraniczną tylko potwierdza, że z polskiego punktu widzenia to dobry dyplomata. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Antydeklaracja łódzka 26.10.10, 16:38 antydeklaracjalodzka.pl/?p=5#comment-252 W internecie znalazła się odpowiedź na "deklarację łódzką" napisaną i podpisaną przez pana Jarosława Kaczyńskiego. Antydeklaracja stworzona za pomocą tego samego programu co PISowska pokazuje, że PISowska deklaracja jest oszustwem. Na stronie antydeklaracji można wpisać dowolny tekst, pozytywny lub negatywny i pokazuje się natychmiast. Na stronie PISowskiej najczęstszą reakcją na wysłany tekst jest standardowa formułka: za szybko piszesz! i tekst się nie pojawia. Na PISowskiej stronie znajdują się wyłącznie teksty pochwalne lub opluwające wszystko prócz PIS-u. To jawna i obrzydliwa manipulacja, w dodatku łatwa do wykrycia. Ale cóż- jaki prezes taka deklaracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotmistrz Pilecki Re: Antydeklaracja łódzka IP: 95.108.3.* 26.10.10, 17:18 Jaki zezol taki sygnet. Jaki rudy taka zdrada. Jaki wajda taki kapus. Wymysl Polszewiku cos lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Antydeklaracja łódzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 18:01 kiks4 napisał: To jawna i obrzydliwa manipulacja, w dodatku łatwa do wykrycia. ... Łatwa do wykrycia to jest POwszechna bolszewicka manipulacja w większości mediów trwająca nonstop od 2005 r. czyli od przegranej w wyborach. Wtedy wyppowiedziano wojnę, która po kilku latach zmasowanego bombardowania, obecnie wyraża się w fizycznej przemocy i bezpośrednich aktach terroru. To jest dopiero manipulacja ! To oczym Ty piszesz to jakieś glubry. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Antydeklaracja łódzka 26.10.10, 19:04 Gość portalu: sm napisał(a): To oczym Ty piszesz to jakieś glubry. Poprawnie pisze się i mówi: blubry. Np. Blubry Starego Marycha! Dbajmy o czystość języka i dobre obyczaje w dyskusjach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Antydeklaracja łódzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 19:21 Dzięki za uwagę, mam nadzieję że mimo to zrozumiałeś. Chodzi o proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Antydeklaracja łódzka 26.10.10, 18:11 Udają demokrację to i udawane forum. Na szczęście na gazecie można w miarę normalnie pisać i nawet takie świry jak ten debil co podbija ten wątek może tu pisać. Dlatego pisuary nie wygrają wyborów bo wprowadzili by swoje "standardy" i całe życie by wyglądało jak ich "wolność słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Antydeklaracja łódzka 27.10.10, 07:13 krystian10 napisał: > Dlatego pisuary nie wygrają wyborów bo wprowadzili by swoje "standardy" i ca > łe życie by wyglądało jak ich "wolność słowa" Szczęściem już mieli okazję pokazać próbkę tych swoich standardów rządzenia. Od tego czasu większość wyborców reaguje alergicznie na myśl, że oni mogą kiedykolwiek wrócić. Jakiekolwiek wystapienia publiczne ich przedstawicieli tylko utwierdzają wszystkich w słuszności dokonanych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Antydeklaracja łódzka 27.10.10, 10:11 lili_marleen napisała: > Szczęściem już mieli okazję pokazać próbkę tych swoich standardów rządzenia. Od > tego czasu większość wyborców reaguje alergicznie na myśl, że oni mogą kiedykolwiek wrócić. Jakiekolwiek wystapienia publiczne ich przedstawicieli tylko utwierdzają wszystkich w słuszności dokonanych wyborów. > No i całe szczęście, że wolno taki "osobnikom" występować publicznie, sami się dyskwalifikują i pozbawiają szans na wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex talionis Na gazecie rozpanoszyl sie mendy i kapusie IP: 95.108.3.* 27.10.10, 09:24 ale taki target gazet.pl i wyborczej. Gazeta mend, komuchow, niemcow i kapusiow. Cale szambo kupuje Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
matematys Re: Antydeklaracja łódzka 03.11.10, 22:31 rzetelnosc.org.pl/deklaracja-lodzka-ii-projekt-obywatelski.php Polecam wersję apartyjną deklaracji. Warto podpisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Antydeklaracja łódzka IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 23:26 Porażająca naiwność. Tak bardzo, że sprawia wrażenie kolejnej gry operacyjnej, której celem jest: 1) dalsze zacieranie obrazu rzeczywistości; 2) związanie w boju pożytecznych idiotów/naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: First we take Manhattan, then we take Berlin. 27.10.10, 07:02 Gość portalu: sm napisał(a): > Dlaczego jednak zabierasz głos oceniają > c polskiego dyplomatę ? W końcu to nie twoja sprawa. Otóż moja. Facet przez jakiś czas żył ( i to bardzo dobrze) w jakimś ułamku z moich podatków. Mam wszelkie prawa i obowiazki wynikajace z posiadania w szufladzie kawałka tektury potwierdzającego polskie obywatelstwo. Jeżdże też za granicę i nie zamierzam tłumaczyć się tam dlaczego wg słów ( jak to określiłeś) wybitnego polskiego dyplomaty u nas rzad morduje się opozycję. Tym bardziej, że ja się z działaniami akurat tego rządu w wielu punktach zgadzam, a rządząca koalicja pracuje miedzy innymi dzięki moim wpłatom z tytułu CIT i VAT oraz głosom oddanym w wyborach przeze mnie i przez moja rodzinę. A wspomniany tu Pan Waszczykowski, którego pełne emocji wystapienie mieliśmy możliwość wszyscy widzieć jest albo cynicznym graczem, dla którego kariera, którą związał z gł. partią opozycyjną jest ważniejsza niż wizerunek Polski albo oszalał podobnież jak jego patroni, a wydawałoby się że szaleństwo nie jest zakaźne. A tak BTW - płacisz w Polsce podatki? Jeśli tak to podaj rząd wielkości - pobawimy się w porównanie skali prawa do krytyki działań tych, którzy utrzymują swą egzystencję dzięki dochodom z budżetu. I jeszcze jedno. Polska nigdy nie była krajem jednolitym narodowo, światopoglądowo czy nawet rasowo i to jest jej bogactwo nie tylko kulturowe. Odmawiając komuś prawa wypowiedzi z tytułu jego odmienności sam stawiasz się w sytuacji kompromitujacej, wiec może takie uwagi, na przyszłosć, zostaw dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Lis Kula Dobrze Niemko ustalmy kto jakie podatki placi IP: 95.108.3.* 27.10.10, 09:28 ale zapamietaj. Na razie Twojego wojska tu nie ma i nadal my rzadzimi. Polska nie musi przepraszac ani gloryfikwoac Twoich ziomow. Obojetnie w jak obrzydliwie slodki sposob bedziesz przekazywala swoja "Wiedze" na temat niebianskie dzialnosci weterynarzy , aniolow, siostr milosierdza z SS na Cytadeli i w Poznaniu - normalni Polacy takiemu bialemu wywiadowi racji nie przyznaja. Pamietaja wojne i nie pamietaja Twoich Aniolow, wtereynarzy i siostr milosierdzia. Obrzydliwoscia jest Twoje dazenie do honorowania zolnierzy tfu niemieckich na cytadeli ...chocby i krystian i kiks i ten z wytartymi kolanami as dyplomacji Bartoszewski twierdzili inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Znak pokoju 27.10.10, 09:52 Jutro w katedrze Łódzkiej będą uczestniczyć w mszy żałobnej Prezydent Komorowski i Prezes Kaczyński. I widzę problem- Stałym elementem mszy jest wezwanie przez kapłana: Przekażcie sobie znak pokoju! Ja to wezwanie rozumiem jako wezwanie do innego spojrzenia na wszystkich bliźnich, spojrzenie z miłością- tak jak nauczał Chrystus. Jako wezwanie do wybaczenia win naszym winowajcom- o co codziennie się modlimy. Na szczęście zdecydowana większość wiernych rozumie to wezwanie do niezobowiązującego skinienia głową w kierunku najbliższych sąsiadów. W niektórych parafiach dochodzi jeszcze uściśnięcie dłoni, co jest nawet miłe, gdy najbliższym sąsiadem jest atrakcyjna sąsiadka. Ale służby bezpieczeństwa obu panów z pewnością zadbają, by nie znaleźli się oni w bliskości siebie. W dodatku żaden z nich nie jest atrakcyjną kobieta więc o uściśnięciu dłoni na znak pokoju nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Znak pokoju 27.10.10, 10:13 Wątpię żeby prezes potrafił myśleć po chrześcijańsku i wybaczyć komukolwiek, cokolwiek, on klepie "ojcze nasz" nie myśląc o tym co w tej modlitwie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasy i sygnet Dobrze ze michnik wybacza w imienu innych IP: 95.108.3.* 27.10.10, 10:53 albo taki zezol na trupach idzie po wladze Namiestnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks mieczak Znak pokoju a Maly Adolf,Tworki itp IP: 95.108.3.* 27.10.10, 22:11 Takie z Wascw...ki,cw...ki i faryzeusze. A kiks to mieczeak do nadziera mordy jak go zimna woda polac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.pietrzyk Co mowi Sld o Komorowskim IP: 95.108.3.* 27.10.10, 11:07 Marek Wikiński, szef sztabu wyborczego Grzegorza Napieralskiego przekonuje, że jeśli w II turze nie znajdzie się Grzegorz Napieralski, wówczas nie odda głosu na żadnego z kandydatów. Dlaczego, w odróżnieniu od kilku polityków SLD, nie chce głosować na Komorowskiego? - Widziałem jego drugą twarz - na Konwencie Seniorów 10 kwietnia. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego - przekonuje Wikiński. Ciala nie znaleziono ale zezol z Budy Ruskiej juz sie oglaszal Namiestnikiem . Podla postac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: First we take Manhattan, then we take Berlin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 18:25 lili_marleen napisała: ...żył ( i to bardzo dobrze)... Skąd to wiesz ?! Mam wszelkie prawa i obowiazki wynikajace z posiadania w szuflad > zie kawałka tektury potwierdzającego polskie obywatelstwo. Dla Ciebie podstawą ewentualnego zaangażowania w sprawy polskie jest fakt posiadania jakiegoś kawałka tektury (zimny nieludzki formalizm w połaczeniu z postawą roszczeniową), a dla mnie fakt, że czuję się Polakiem. ...nie zamierzam tłumaczyć się tam dlaczego wg słów ( jak to określiłeś) wybit > nego polskiego dyplomaty u nas rzad morduje się opozycję. Nigdy przez głowę nie przeleciała ci choćby skrawek przelotnej myśli: a właściwie dlaczego u nas ktoś morduje opozycję ? ja s > ię z działaniami akurat tego rządu w wielu punktach zgadzam... ??????? Jakie to punkty ? Może obniżanie podatków, ułatwienia dla przedsiębiorców ?? rządząca koalicj > a pracuje miedzy innymi dzięki moim wpłatom z tytułu CIT i VAT... To już szczyt arogancji. Vat nie Ty płacisz, lecz ostateczny konsument, każdy z nas. > A wspomniany tu Pan Waszczykowski, którego pełne emocji wystapienie mieliśmy mo > żliwość wszyscy widzieć jest albo cynicznym graczem, dla którego kariera, którą > związał z gł. partią opozycyjną jest ważniejsza niż wizerunek Polski ... Owszem jego wystapienie może było zbyt emocjonalne, ale właśnie o to chodziło by wstrząsnąć ludzkim sumieniami, pobudzić do myśli, bo to co się dzieje na pewno nie jest normalne, Polska jest na rozdrożu. A co do wizerunku Polski to i tak dzięki obecnej koalicji leży on na łopatkach, czego wymownym symbolem jest klepanie PO plecach. Zapewne Merkel i Putin gdy się spotykają by uzgadniać kolejne elementy przyszłego kształtu Europy, w chwili gdy przechodzą do sprawy "co z ta Polską ?" - pada pytanie: "Tuska ostatnio poklepałeś ?"... "Poklepałem"...."no to OK, przejdźmy do następnego tematu..." > A tak BTW - płacisz w Polsce podatki? Jeśli tak to podaj rząd wielkości - pobaw > imy się w porównanie skali prawa do krytyki... Oceniasz człowieka po tym ile podatków płaci !!!???? No to gratuluję. Jako zimnemu nieludzkiemu materialiście i jako ignorantowi prawnemu - otóż Konstytucja RP nadaje równe prawa każdemu obywatelowi niezależnie od różnych okoliczności, w tym także od statusu majątkowego. Nawet moherowa babcia ma takie same prawa jak Ty. Dziwne, nie ? A tak BTW - co produkuje Twoja firma płacąca tak wielki jak się domyślam, cit i vat ? > I jeszcze jedno. Polska nigdy nie była krajem jednolitym narodowo, światopoglą > dowo czy nawet rasowo i to jest jej bogactwo nie tylko kulturowe. Odmawiając ko > muś prawa wypowiedzi z tytułu jego odmienności sam stawiasz się w sytuacji komp > romitujacej, wiec może takie uwagi, na przyszłosć, zostaw dla siebie. Uderz w stół.... Skąd to przewrażliwienie ? Czy ja coś mówiłem o sprawach światopoglądowych albo rasowych ? Stwierdziłem tylko fakt, ze Twoje wypowiedzi sugerują, że czujesz się bardziej Niemką niż Polką (Polką czyni cię tylko kawałek tektury), a skoro tak to po co się zmuszasz, łamiesz sumienie i wtrącasz się w sprawy polskie. Po co taka dwulicowość. Przecież można być z urodzenia Niemcem, Żydem, Ukraińcem - a jednocześnie być prawdziwym Polakiem. Historia zna takie przypadki. Natomiast Twoje wypowiedzi sugerują, ze świadomie i dobrowolnie lokujesz swoje serce po stronie niemieckiej. Powiem więcej - ja nawet całkowicie akceptuję to że jesteś/czujesz się Niemką - powiedziałem przecież "OK" - bo nie jestem Niemcem tylko tolerancyjnym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: First we take Manhattan, then we take Berlin. 29.10.10, 07:39 Odpowiadasz na: Gość portalu: sm napisał(a): > lili_marleen napisała: > > ...żył ( i to bardzo dobrze)... > > Skąd to wiesz ?! To są oficjalne dane: gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90442,6821419,Zarobki_w_kancelarii_premiera_i_prezydenta_RP.html Min. 10 tys na miesiąc to trzykrotna średnia krajowa. Przy nakładzie pracy jaką miał Waszczykowski u Kaczyńskiego to też chciałabym tyle zarabiać. > Mam wszelkie prawa i obowiazki wynikajace z posiadania w szuflad > > zie kawałka tektury potwierdzającego polskie obywatelstwo. > Dla Ciebie podstawą ewentualnego zaangażowania w sprawy polskie jest fakt posia > dania jakiegoś kawałka tektury (zimny nieludzki formalizm w połaczeniu z postaw > ą roszczeniową), a dla mnie fakt, że czuję się Polakiem. Zauważ że obywatelstwo nie tylko się nadaje ale się je przyjmuje. Jeżeli rzetelnie pracuję na pomyslność swoją a co za tym idzie pomyslnosc miejsca w którym mieszkam, płacę podatki, zatrudniam tubylców, kupuję tutejsze towary to jest to taki sam mój kraj jak i Twój, bez konieczności przyklejania sobie etykiety narodowościowej. > ...nie zamierzam tłumaczyć się tam dlaczego wg słów ( jak to określiłeś) wybit > > nego polskiego dyplomaty u nas rzad morduje się opozycję. > > Nigdy przez głowę nie przeleciała ci choćby skrawek przelotnej myśli: a właściw > ie dlaczego u nas ktoś morduje opozycję ? Bo odpowiedź jest oczywista. Morderca był szaleńcem, takim samym jak część opinii publicznej, która widzi w tym spisek. Boli mnie, że te ludzkie słabości cynicznie jakaś grupa wykorzystuje do osiągnięcia doraźnych celów politycznych. Miejsce szaleńców jest w domu pod opieką służby zdrowia, a nie na ulicach czy na scenie politycznej. > ja s > > ię z działaniami akurat tego rządu w wielu punktach zgadzam... > > ??????? Jakie to punkty ? Może obniżanie podatków, ułatwienia dla przedsiębiorc > ów ?? Popieram podniesienie VAT. To najsprawiedliwszy z podatków. Kto dużo zarabia, więcej i drozej kupuje, płaci więcej podatków z tytułu VAT. Może wreszcie uda się zlikwidować fikcję KRUS, byle starczyło odwagi. Jestem za częściowo odpłatną ( także z tytułu dodatkowych ubezpieczeń) słuzbą zdrowia. Mam dość udawania, ze nie widzę jak lekarze pracują na półgwizdka w przychodniach a właściwą pracę wykonują w gabinetach. > > rządząca koalicj > > a pracuje miedzy innymi dzięki moim wpłatom z tytułu CIT i VAT... > > To już szczyt arogancji. Vat nie Ty płacisz, lecz ostateczny konsument, każdy z > nas. A czym ja żyję? Powietrzem? A czym jeżdże? Hulajnogą? > > > A wspomniany tu Pan Waszczykowski, którego pełne emocji wystapienie mieli > śmy mo > > żliwość wszyscy widzieć jest albo cynicznym graczem, dla którego kariera, > którą > > związał z gł. partią opozycyjną jest ważniejsza niż wizerunek Polski ... > > Owszem jego wystapienie może było zbyt emocjonalne, ale właśnie o to chodziło b > y wstrząsnąć ludzkim sumieniami, pobudzić do myśli, bo to co się dzieje na pewn > o nie jest normalne, Polska jest na rozdrożu. > A co do wizerunku Polski to i tak dzięki obecnej koalicji leży on na łopatkach, > czego wymownym symbolem jest klepanie PO plecach. Zapewne Merkel i Putin gdy s > ię spotykają by uzgadniać kolejne elementy przyszłego kształtu Europy, w chwili > gdy przechodzą do sprawy "co z ta Polską ?" - pada pytanie: "Tuska ostatnio po > klepałeś ?"... "Poklepałem"...."no to OK, przejdźmy do następnego tematu..." Osobiście wolę żeby się klepali niż się obrażali. Nasi sasiedzi, zwłaszcza ci z Zachodu, to nasi najwięksi partnerzy handlowi. Zmarły prezydent u którego pracował Waszczykowski obrażał Rosjan i Niemców, po czym sam czuł się obrażony, że go lekceważą. Stawiał na stosunki z USA z którymi wymiana handlowa równa się naszej wymianie z Belgią, liczącą 10 mln mieszkańców. > > > A tak BTW - płacisz w Polsce podatki? Jeśli tak to podaj rząd wielkości - > pobaw > > imy się w porównanie skali prawa do krytyki... > > Oceniasz człowieka po tym ile podatków płaci !!!???? No to gratuluję. Jako zimn > emu nieludzkiemu materialiście i jako ignorantowi prawnemu - otóż Konstytucja R > P nadaje równe prawa każdemu obywatelowi niezależnie od różnych okoliczności, w > tym także od statusu majątkowego. Nawet moherowa babcia ma takie same prawa ja > k Ty. Dziwne, nie ? > A tak BTW - co produkuje Twoja firma płacąca tak wielki jak się domyślam, cit i > vat ? Płacenie podatków to dla mnie jedna z miar patriotyzmu. Im ciężej pracujesz, więcej wytwarzasz i więcej zarabiasz tym więcej pozytku ma z ciebie twój kraj. Tak jak w czasie wojny bohaterami byli ludzie poświęcający zycie w obronie ojczyzny, tak dziś bohaterami są ci, którzy poswięcają swój czas by budować, tworzyć i troszczyć się o przyszłosć swoją, swych rodzin i co za tym idzie przyszłosć kraju w jakim zyją. > > > I jeszcze jedno. Polska nigdy nie była krajem jednolitym narodowo, świato > poglą > > dowo czy nawet rasowo i to jest jej bogactwo nie tylko kulturowe. Odmawia > jąc ko > > muś prawa wypowiedzi z tytułu jego odmienności sam stawiasz się w sytuacj > i komp > > romitujacej, wiec może takie uwagi, na przyszłosć, zostaw dla siebie. > > Uderz w stół.... Skąd to przewrażliwienie ? Czy ja coś mówiłem o sprawach świat > opoglądowych albo rasowych ? Stwierdziłem tylko fakt, ze Twoje wypowiedzi suge > rują, że czujesz się bardziej Niemką niż Polką (Polką czyni cię tylko kawałek t > ektury), a skoro tak to po co się zmuszasz, łamiesz sumienie i wtrącasz się w s > prawy polskie. Po co taka dwulicowość. Przecież można być z urodzenia Niemcem, > Żydem, Ukraińcem - a jednocześnie być prawdziwym Polakiem. Historia zna takie p > rzypadki. Natomiast Twoje wypowiedzi sugerują, ze świadomie i dobrowolnie loku > jesz swoje serce po stronie niemieckiej. > Powiem więcej - ja nawet całkowicie akceptuję to że jesteś/czujesz się Niemką - > powiedziałem przecież "OK" - bo nie jestem Niemcem tylko tolerancyjnym Polakie > m. Moje serce jest tam gdzie bije. A bije ono tu, w moim domu, połozonym w prawie równej odległosci miedzy Warszawą a Berlinem. Jestem OBYWATELEM a dopiero później Rasjaninem, Żydem, Niemcem, Kurdem czy Polakiem. Klasyfikowanie ludzi ze względu na narodowość jest anachroniczne . Etniczni Turcy zdobywają gole dla Niemiec, Polki wygrywają sety dla Danii, Algierczycy zdobywają medale dla Francji, a Niemcy wygrywają wojny dla USA itd. Ważny jest CZŁOWIEK a nie jego rasa, wyznanie, poglady polityczne, to z kim sypia czy w jakim języku modlił się jego dziadek czy ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandia tempelton Anrochnicze myslenie Niemki IP: 95.108.3.* 29.10.10, 10:03 Tylko szkoda ze Ci nasi przyjaciele z Niemiec radza Nam zupelne odwrotne rzeczy ktore robia u siebie. O taka lustrajac mend i kapusiow. Niemcy skladaja pociete teczki a nam przybeldy radza betonowac. I nord stream. Przyjaciele . Tablice dla niemieckieg scierwa co mordowalo Polakow. Przyjaciele. Tania jest dla Ciebie przyjazn i to slowo. Anchorniczne myslenie o narodowosci ale brednie o Aniolach z cytadeli to juz nie jest anachronizm. To EUROPA PANIE. 10 tysiecy nie zarabiasz a na podatki chcesz sie licytowac. Zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 do sm 29.10.10, 16:30 Drogo Kolego ( a może Koleżanko!) sm! Zanim zapienisz się i siądziesz do klawiatury, żeby przyłożyć tej Niemce- wypij szklankę wody i spokojnie przeczytaj jej tekst. Najlepiej dwa razy i staraj się zrozumieć jej argumenty. Podpatrz tez jej sposób dyskutowania- nie zgadza się z tobą ale cię nie obraża w swoim tekście. I może w podobnym tonie , punkt po punkcie odpowiesz jej. Przedstawiane przez was stanowiska pokazują dokładnie tę samą linię wzdłuż której przebiega dziś podział naszego społeczeństwa. Z jednej strony pozytywiści, ludzie którzy rozwijając własne interesy rozwijają kraj wspierając go swymi podatkami, otwarci na świat widząc w tym swoja szansę, otwarci na kontakty z innymi nacjami, szczęśliwi, że zmiany ustrojowe pozwoliły wyzwolić tkwiąca w nich energię i możliwości. Z drugiej ludzie czujący się źle w obecnej Polsce. Źle z wielu powodów- sytuacji materialnej, braku lub nieciekawej pracy, słabego wykształcenia nie pozwalającego na zrozumienie wielu procesów dziejących się wokół,wyobcowani. Oni potrzebują kogoś, jakiegoś Prezesa lub Ojca,, kto ich wesprze słowem nadziei, wskaże winnego ich cierpienia, poprowadzi na manifestację pod Krzyż. Dla nich każdy obcy to wróg, czyhający na ich lichy dorobek. W łasce Niebios widzą swoją szansę. I ty- kolego/ koleżanko sm jesteś moja nadzieją. Bo piszesz powściągliwe, bez wielkich emocji, które z reguły towarzyszą wypowiedziom ludzi tej drugiej grupy. Liczę więc, że jesteś w stanie podjąć rzeczową dyskusję, dyskusję na argumenty- nie epitety z koleżanką Lili. Być może dzięki tobie poznam to, jaką wizję świata- po za negacją- prezentujecie. Zachęcam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Wierzyński Place podatki i nie zadam gloryfikowania IP: 95.108.3.* 29.10.10, 17:26 zbrodniarzy hitlerowskich. Nie zadam pomnikow dla boleszewi co katowala moj narod. Jestem wyksztalcony,place podatki, daje zatrudnienie ludziom. Dzialam w wielu inicjatywach na rzecz miasta i Polski. Zadam szacunku dla mojego kraju i dla rodakow. Poszanowania tradycji i rozliczenia konfidentow oraz zlych ludzi. Ale co tam wazne ze " jestes na kursie i na sciezce" Nie ja zaczalem o Tworkach, malych adolfach czy zimnym piwie Lech przy ktorym jeden z forumowiczow rechotal razem z zona.To nie byl moj styl. To Wy zdziwieni ze ktos moze Waszych "idoli" ktorzy was tego uczyli , w ten sposob traktowac. Nie odpowiada mi Polska prostakow i deptajacych jej historie. To ze Wam podoba sie Palikot drwiacy z s.p Lecha Kaczynskiego , to ze podoba Wam sie Tusk ktory podonosi podatki oraz niemiecki dozorca przepraszajacy zlodzieji kart kredytowych ofiar tragedii oraz wasaty marszalek ktory nagrodzil za to Rosjan oraz ktory na trupie oglaszal sie Prezydentem gdy nie bylo znalezione cialo Lecha. ktory usmiechal sie kiedy przylecialy trumny...to nie znaczy ze musi sie to wszystkim kiskie. Polska przpraszajaca za II W.Ś najezdzcow to nie moja Polska. I nie przejmuje sie. Ja zarabiam ,zwiedzam swiat i wspieram Polske. To Ty z PO bredzisz o Chnach gdy tymaczasem to PO przykreca srube w sluzbach gdzie moze. Przyjazne Panstwo to tylko udogodnienia dla samochodow zabytkowych. Afery? Hazardowowa? Cos sie komus stalo? Taki naiwny jestes ze wyjasnili? Kokaina? Przeciez to rezyser ,slawny czlowiek. Kokaina ? Przeciez to minister sportu. A jesli mowa o Europie to sorry ale sram na Europe w ktorej obrzydliwy pedofil Daniel Cohn-Bendit jest szanowanym politykiem i przyjacielem Adama Michnika. Ale dla Was i Blumsztajna to Polanski wiercac w odbycie 12 latki nacpany jak swinia ,jest niewinny. Albo gloryfikacja TW. To jest sprawiedliwa Polska ? Gdzie kapusiow sie nagradza i szanuje? Kapusiow za pieniadze ktorzy niszczyli kariery porządnym? Tak - to sa dwie linie frontu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do K.Wierzynski Re: Place podatki i nie zadam gloryfikowania IP: *.versanet.de 29.10.10, 19:32 To jest to kolego,czego oczekiwalem juz dluzszy czas od Ciebie ! Wiedzialem,ze kiedys wybuchniesz niczym granat i zaczniesz sie wypowiadac ludzkim jezykiem na forum.Zmien forme dotychczasowego domagania sie prawdy i walki ze sku.wysynstwem a znajdziesz w mojej osobie tzw. "towarzysza broni".Calkowicie sie zgadzam z Twoja wypowiedzia i bede Cie wspieral w tej walce z tym z szmatlawcami,ktorzy by sprzedali wlasna dusze aby byc na topie i z pelna sakwa.Germaniec kochajacy Polske uczciwa i prawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 do IP: 95.108.3.* (tym razem jako K. Wierzyński) 30.10.10, 11:37 Czy możesz skomentować niedawna wypowiedź vice Prezesa PIS- pani Beaty Szydło, że (Prezydent) Komorowski jest winien śmierci parlamentarzystów pod Smoleńskiem, bowiem mimo ich wniosku nie przełożył terminu jednego z głosowań w Sejmie. W efekcie zamiast pojechać pociągiem - polecieli samolotem. Pytanie do ciebie- czemu ma służyć taka wypowiedź- było nie było- wysokiego funkcjonariusza partyjnego puszczona w świat ? Piszesz, że jesteś dobrze wykształcony, więc nonsens tej pokrętnej logiki chyba wyłapiesz bez mojej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Place podatki i nie zadam gloryfikowania 30.10.10, 11:41 Gość portalu: K.Wierzyński napisał(a): Zadam szacunku dla mojego kraju i dla rodakow. Poszanowania tradycji i rozliczenia konfidentow oraz zlych ludzi. Ja zaś uważam, że najgroźniejsi dla Polski są ludzie głupi, mający złe intencje. Konfidencji wyrządzali zło w przeszłości- głupi ludzie szkodzą Polsce dziś i w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Wg.protalu Agory gazeta.pl najladniejsza IP: 95.108.3.* 26.10.10, 19:39 jest Anna Komorowska a zaraz pozniej Angela Merkel. Lily ma ksywke i szykowany stroj Niemiecki Anioł Cytadeli, mozna by zbudowac pomnik Aniola Niemieckiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nibiru ja sie nabijam z geremka i kuronia hahahah IP: 95.108.3.* 24.10.10, 17:15 dwoch spitych kapusiow obrzydliwe postacie historyczne Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Ohh tak na marginesie... 22.10.10, 21:11 Czytając tyle kretyńskich wypowiedzi na temat Grobelnego, radziłbym Platformie i reszcie na krótką analizę. Bo nie mam wątpliwości, że oni będą kolejnymi, mechanizm raz uruchomiony trudno będzie zatrzymać. Uczymy sie tego poraz kolejny, ale jak to mówią historia się lubi powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Zatem róbmy swoje 23.10.10, 08:31 kiks4 napisał: > Skończą się żarty i żarciki, zaczną się Chiny! Te pobożne zyczenia pp posłów z PiS dają spory powód satysfakcji. Okazuje się bowiem, że ci internauci, którzy z takim zapałem zajmowali się krytyką tego ugrupowania nie trafiali w próznię. Ta irracjonalna reakcja świadczy o tym jak ich to autentycznie bolało i boli. Jest to kolejny powód dla którego warto robić to co do tej pory - bezlitosnie punktować poczynania tej partii i jej przedstawicieli. Czas spędzany na forach nie jest czasem straconym - oni naprawdę to wszystko czytają i ich to autentycznie dotyka. Słowem - trafiamy w samo sedno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalpa Vigraha Bialy wywiad trafia w sedno. Uber alles IP: 95.108.3.* 24.10.10, 17:03 Punktowac to trzeba zdrajcow i szmaty z PO droga Niemko. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Zatem róbmy swoje 24.10.10, 17:09 lili_marleen napisała: > Słowem - trafiamy w samo sedno! :) My to znaczy kto? Entuzjaści Ruchu Poparcia Palikota? Ile trafiliście w sondażach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosba o adres Re: musimy szybko pisac IP: *.versanet.de 23.10.10, 23:54 Pytanie do Forumowiczow ! Zna ktos z Was dokladny adres zamieszkania kaczora ? Chce mu wyslac listem poleconym swoja wizytowke,aby kurdupel nie musial sie wiele trudzic i wiedzial dokladnie z kim ma przyjemnosc !Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: musimy szybko pisac 24.10.10, 13:05 Gość portalu: Prosba o adres napisał(a): > Pytanie do Forumowiczow ! Zna ktos z Was dokladny adres zamieszkania kaczora ? > Chce mu wyslac listem poleconym swoja wizytowke,aby kurdupel nie musial sie wie > le trudzic i wiedzial dokladnie z kim ma przyjemnosc !Dziekuje i pozdrawiam _____________________________________________________________________________ Tworki... numeru pokoju nie znam... ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POszmata Dlugo myslales nad tym zartem scierwusku? IP: 95.108.3.* 24.10.10, 16:04 TWorki hahaha co za zart. Prawie jak pierdzacy murzyni i michnik pijacy wodke z uszatym zaklamanym Zydem urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Dlugo myslales nad tym zartem scierwusku? 24.10.10, 23:04 a to żart, czy fakt... ;-))) ja ciebie nie obrażałem, ale widzę żeś lekcje brał u samego miszcza... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palikotszmata Dlugo myslicie nad takimi zartami POlszewiczki? IP: 95.108.3.* 24.10.10, 16:08 CZy troche Ci zajelo. Bo np. zone georga szybko mozna rozsmieszyc byle burdelowym zartem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geremek doniosl na Adminek aj wajku Tworki moga byc POlszewia nie? IP: 95.108.3.* 24.10.10, 16:17 Geremk doniosl na Polske w PE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Basiorki Re: musimy szybko pisac IP: *.versanet.de 24.10.10, 16:51 Oj Basiorka Basiorka,zawiodlas mnie na calej lini,ze sie paletasz w takim szemranym dnie.Wiem,ze mieszka na Zoliborzu z kotem od Palikota i rodzona,jeno brakuje nazwy ulicy i nr.jaskini.Rozowe cmoczki mordo Ty moja ! Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: musimy szybko pisac 25.10.10, 21:04 a czasami warto tak sie ponawalać internetowo po ryjach na całego... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Basiorki Re: musimy szybko pisac IP: *.versanet.de 25.10.10, 21:16 Basiorka,prosze Cie ! Odpusc sobie takie rady,wyprowadzilem lewy prosty na pare wpisow na tym forum i polamalem zawiasy w lapie ! Kurne,przechodze teraz na Amige !! Ciumka mordko Ty moja ! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l i nagrywać "Szkło..." na pamiątkę 24.10.10, 13:26 bo jak znowu jakieś świry obejmą Radio-Komitet to zdejmą program z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiecugowSzmata Szklo program dla georga i innego scierwa IP: 95.108.3.* 24.10.10, 16:05 Nie dziwi sie kapusiu ze lubisz taki nedzny program to Twoj i Twojej zony z burdelowym smiechem poziom. Pocalujcie Palikota w dupe. Choc Ty pewnie to robisz ile razy go zobaczysz w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inostranka Kiksu ty jak fan bolszewickeigo scierwa IP: 95.108.3.* 25.10.10, 09:16 nie masz sie czego obawiac. Twoj zezowaty pijany Namistnik na pewno doceni Twoja obrone pomnika dla scierwa. Jedz z Niemka do Ossowa. Wezcie pacewicza w sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajończycy Chyba Rosja biorac pod uwage zezola z sygnetem IP: 95.108.3.* 25.10.10, 11:40 Rosja ,Ławrow ,Ossowo i kiks. Rosyjska koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: musimy szybko pisac 25.10.10, 15:16 kiks4 napisał: [...] > Skończą się żarty i żarciki, zaczną się Chiny! [...] Zaczęły się już aresztowania wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8563805,Grozil_atakiem_na_biura_PiS.html Stadiony w budowie, więc będzie gdzie przeprowadzać egzekucje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: musimy szybko pisac 25.10.10, 17:35 Prezes PIS napisał, podpisał i umieścił w internecie "Deklarację łódzką" dla powstania której przyczynił się "mord łódzki". Jest dostępna po adresem: deklaracjalodzka.pl/ Chciałem dopisac swoja uwagę do niej, gdyz uważam, że nie jest jeszcze dostatecznie precyzyjnie zredagowana: Podpiszę, gdy w deklaracji zostanie umieszczony zakaz palenia kukieł przeciwników politycznych. W szczególności wyjątkowo odrażającym czynem jest palenie kukły urzędującego Prezydenta, który wybrany w powszechnych wyborach prezentuje sobą majestat Rzeczypospolitej! Palenie kukły to symboliczne unicestwienie żywej osoby. W dodatku odwołujące się do pogaństwa i czartowskich mocy. Niestety sprytnie zaprogramowana strona odrzuciła mój tekst, w którym widocznie zabrakło jakichś słów kluczowych typu: Popieram, kocham, Prezesa, Tusk z Putinem... Może ktoś zechce spróbować i sprawdzić, czy mam rację Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: musimy szybko pisac 25.10.10, 18:58 Chciałem spełnić Twoja prośbę i dopisałem postulat zakazu palenia kukły prezydenta i taki oto komunikat mi się wyświetlił "Dodajesz komentarze zbyt szybko. Zwolnij troszkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burdelowa zona Czyli holota Mlodzi Demokraci moga palic kukly? IP: 95.108.3.* 25.10.10, 19:26 Mlodzi demokraci palili kukly Kaczynskiego. Moze ta holota co oklamywala przechodniow w sprawie Smolenska palic kukly czy walic po mordach tych mlodych zaklamanych peowcow? Geroge nie sil sie , tamta strona rozpoznaje kapusiow i dlatetego nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: musimy szybko pisac 25.10.10, 19:52 l.george.l napisał: > Chciałem spełnić Twoja prośbę i dopisałem postulat zakazu palenia kukły prezyde > nta i taki oto komunikat mi się wyświetlił > "Dodajesz komentarze zbyt szybko. Zwolnij troszkę". Właśnie taki komunikat mi się wyświetlał i stąd mój wpis na tym forum z prośba o pomoc. PIS na swojej oficjalnej stronie ma zarejestrowanych dyskutantów, sprawdzonych ideologicznie i sądzę, że tylko oni maja uprawnienia do komentowania materiałów wystawianych przez PIS. Metody z czasów wczesnego Gomółki, gdy "aktywiści" spontanicznie dyskutowali na publicznych zebraniach. Kaczyński te czasy musi dobrze znać z opowieści rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord d'Abernon Ten system rozpoznaje fanow boleszewi i kapusiow IP: 95.108.3.* 25.10.10, 20:11 wiec masz odpowiedz kiksie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Ten system rozpoznaje fanow boleszewi i kapus 25.10.10, 21:00 A tu każda łachudra może pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Ten system rozpoznaje fanow boleszewi i kapus 25.10.10, 21:06 l.george.l napisał: > A tu każda łachudra może pisać. > Ale taki debil nawet pod swoim nickiem nie napisze bo mu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palikot lachudra Ojoj nick , kiks, george czy lily IP: 95.108.3.* 25.10.10, 21:57 tak na nich sie wola w realu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 pókmozna 26.10.10, 06:11 Krąży po internecie wierszyk: "Ktoś Ty? AD2010" Kto Ty jesteś? Jam Kaczorek Skąd przybywasz? Prosto z Tworek Jaki znak twój? Jad spieniony Czego nie masz? Konta, żony.... O czym marzysz? O korycie No, a Polska? Chyba kpicie A co z Lechem? będzie świętym. Pomnik? Stawiam fundamenty Coś o Tusku? Nienawidzę! A co z PO? Nią się brzydzę Zmowy, spiski? Widzę wszędzie Rydzyk? On papieżem będzie Naród cały? Wprost mnie kocha. Dziękuję. Noooo ... czas na procha. Obrzydliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Lis Kula Boleszwiku kiskie boki zrywac IP: 95.108.3.* 26.10.10, 09:44 Prawie jak takicw... sie nam tu przedstawiles. Naprawde nim jestes? Pisiewicz ,Pacewicz tancza w sukienkach a na wszystkim rej wodzi Zezol z sygnetem i sliczna zona Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasy i sygnet Namiestnik zezol kompromituje Polske IP: 95.108.3.* 26.10.10, 11:51 Dzieła Chopina to armaty ukryte w... krzakach tako rzecze Bronislaw Komorowski, Do Budy Ruskiej zezolu renegacie. Albo do Rosji z Polokotem gdzie sie cieszycie jak ruski jeneral obraza Polske- do przeczytania na blogu blazna z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojaczek Rafał Widze ze kazda Ty na przyklad choc brakuje zony IP: 95.108.3.* 25.10.10, 21:56 i jej smiechu. Moze bedzie mozliwosc zalaczania plikow audio to wtedy napisze ten "burdelowy" zarcik po ktorym Twoja parnterka tak rechotala w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Lis Kula Namiestnik z sygnetem rozstrzrela IP: 95.108.3.* 25.10.10, 19:28 i zzawsze pomoze a jak nie to wezwie pomoca bratnie wojsko. Przeciez potrafi ten wasaty zezol zabijac zwierzeta jak typowy rzeznik to i do ludzi sobie postrzela? Im wiecej naszej krwi w tej ziemi tym nas mocniejsza wiaze przyjazn. Rekolekcje Lawrowa byly. Szkoda ze mu laski Zdradek nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Kiksie kochany... 26.10.10, 18:52 Byłem w ZOMO byłem w ORMO teraz Jestem za Platformą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Drogi Qwardianie 26.10.10, 19:09 Gdybym nie miał oporów, to zrewanżowałbym się inną: Nie wiedzie mi się więc jestem w PISie ale jej nie napiszę, bo to zbyt prymitywne. Z wyrazami szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex talionis Ty nie masz zadnych oporow IP: 95.108.3.* 26.10.10, 19:35 a to sobie boleszwikow "powspominasz" a to Niemke dowartosciujesz "europejskim myśleniem". Nawet prymitywa z siebie zrobisz piszac cos o Chinach,{korepetycja Ławrowa,marsze gejow a przeszkadzajacy krzyz(SMOLENSK!)} a to rymowanke o Tworkach koronny dowod jakim prostakiem i George ze swoja zona rechoczac o zmarlym czlowieku z dowcipu o podobnym poziomie. Ja odrzucam Wam to gowno w ktorym najlepiej sie czujecie...i co nagle gowno smierdzi? Lex talionis. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Prezesowi głupio... 27.10.10, 13:10 Jak "malutki Adolf" usłyszał, że pierwszym celem był Niesiołowski a nie jego kolega partyjny to się nadął o mało go nie rozerwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord d'Abernon Malutki Adolf, Tworki... IP: 95.108.3.* 27.10.10, 13:15 Tak. Gowno do Was pasuje. Wajda oblech, Bydloszewski, Komoruski zezol , Ponton Anna...syn szmalcownika, kapusie....bez szans w sumie jestem z Wami i Niemka w ilosci gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Malutki Adolf, Tworki... 27.10.10, 13:40 Swoimi postami sam się sytuujesz po stronie ludzi niezrównoważonych psychicznie, sądząc po tym co wypisujesz skończyłeś podstawówkę i na tym koniec, ale każde forum potrzebuje takiego pajaca, choćby po to żeby się z niego naśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Malutki Adolf, Tworki... 27.10.10, 16:40 krystian10 napisał: > Swoimi postami sam się sytuujesz po stronie ludzi niezrównoważonych... Krystian! Ja już parę razy apelowałem ale mogę powtórzyć- nie wdawajmy się w dyskusję z ludźmi tego typu, co internauta logujący się obecnie pod IP: *.108.3.* i posługujący się tysiącem różnych nicków. Nie dość, że wypowiedzi jego nie mają żadnej myśli, żadnego sensu, są jedynie kwintesencją jadu płynącego z bezsilności. Może i z choroby. Może z głupoty. Więc dyskusja z nim prowadzi w prostej mierze do zniżenia się do jego poziomu co potem napawa człowieka tylko niesmakiem. Ja po prostu programowo mu nie odpowiadam. Nie widzę go i radzę Tobie czynić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Malutki Adolf, Tworki... 27.10.10, 16:50 Zapewne dostosuje się do Twojej sugestii, po prostu czasami mi się wydaje, że oni czasami myślą i warto do nich trafiać słowem, ale to oczywiście bezcelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Deklaracja i Antydeklaracja 27.10.10, 17:09 Antydeklaracja Łodzka, antydeklaracjalodzka.pl/ czyli społeczny odzew na prowokacyjny tekst tzw. "Deklaracji Łódzkiej" deklaracjalodzka.pl/ pomimo, że umieszczony w Internecie o dzień później już zebrał więcej podpisów (6900 ) od Pisowskiego dzieła (4200). Tak trzymać! To jeszcze nie koniec!!! - Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Deklaracja i Antydeklaracja 27.10.10, 17:24 Wbrew pozorom większość Polaków myśli i wie, ze prezes to wielka ściema i warchoł jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Deklaracja i Antydeklaracja 27.10.10, 18:37 krystian10 napisał: > Wbrew pozorom większość Polaków myśli i wie, ze prezes to wielka ściema i warchoł jak się patrzy. Dodatkowo sami sobie strzelili w stopę. PISowska "Deklaracja" jest tak skonstruowana, żeby nie przenikały na nią wpisy negatywne. Wydaje mi się, chociaż oczywiście pewności nie mam, że tylko określone grono popleczników PIS ma dostęp do niej i nabija licznik. Ja parokrotnie próbowałem zamieścić jakiś bardzo pozytywny dla PIS tekst i się nie przebił przez ich "firewalla". Przy tym przelogowywałem się, żeby za każdym razem mieć inny IP i też nic nie pomagało: Piszesz zbyt szybko. Zwolnuj trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczykij79 Re: Deklaracja i Antydeklaracja IP: 95.108.3.* 27.10.10, 20:05 Marek Wikiński, szef sztabu wyborczego Grzegorza Napieralskiego przekonuje, że jeśli w II turze nie znajdzie się Grzegorz Napieralski, wówczas nie odda głosu na żadnego z kandydatów. Dlaczego, w odróżnieniu od kilku polityków SLD, nie chce głosować na Komorowskiego? - Widziałem jego drugą twarz - na Konwencie Seniorów 10 kwietnia. Była to twarz człowieka cynicznego i bezwzględnego - przekonuje Wikiński. Zezol strzelajacy do zwierzat i jego przyjaciel Polkot. To strzelanie sobie penisem w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Deklaracja i Antydeklaracja 27.10.10, 21:52 Oni pozwalają się tam zalogować tylko przez radio z twarzą, a ojciec przewalacz decyduje kto może zarobić parę groszy za wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystianszczur Krystianie jestes lepszy niz kiks. IP: 95.108.3.* 27.10.10, 22:10 Czy zamieniles sie juz z penisem na glowe? Do twarzy Ci. Bo np. kiksowi to do twarzy z tym co trzymal polokot w buzui. Pod pomnikiem bolszewikow kiksik trzymajacy kielbase w mordze to idealny blowjob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex talionis Teraz po takich sugestiach powinniscie sie pocalow IP: 95.108.3.* 27.10.10, 17:20 pocałowac. A pozniej ubierzcie sie prosze w sukienke jak piesiewicz i zalozcie dumne logo PO na POlowce a POlowka smigajcie na bujanke. Wiec calowanie oporcz uwielbienia kwater bolszewikow to chyba najlepsza rzecz w jego zyciu.Oczywiscie zaraz po wmawaniu sobie ze czegos nie ma i wymyslania super smiesznych zartow jak Tworki.Mniej wiecej poziom zony Georga, ta to prawie opluta jest jak slyszy zenujaca burdelowe zarty. Ale widac jaki profesor i jaka partia takie mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex talionis TAk malutki Adolf to nie jad IP: 95.108.3.* 27.10.10, 17:12 to slodycz. Prawie taka jak usta Stalina w wierszach Waszych poetow. Odpowiedz Link Zgłoś