Dodaj do ulubionych

bydło w tramwajach

IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 20:30
po meczu lecha kilka tramwajów i autobusów mpk zostało zdewastowanych przez
kibiców lecha.Oczywiście zarząd lecha nie poczuwa się do odpowiedzialności i
niezapłaci za szkody/może z braku pieniedzy w kasie klubu trzeba zlicytować
bryki członków zarządu/
MOJE ZDANIE JEST TAKIE.JEŚLI BYDŁO NIE UMIE SIĘ ZACHOWAĆ W TRAMWAJU NIECH
CHODZI PIESZO.Na miejscu MPK dwie godziny przed i po meczu wstrzymałbym
komunikacje,ludzie ucierpią ale nie będą musieli płacić za szkody wyrządzone
przez bandytów.I nie życze sobie w tym miejscu jakiejś obrony kibiców.
NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.KIBICE LECHA TO CIĄGLE BYDŁO I ZWYKŁE ŚMIECIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 22:58
      smieci i bydla poszukaj u siebie w rodzinie kretynie !!!
      • Gość: przem Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 23:57
        moja rodzina nie rozpierdala autobusów.twoi kolesie niestety tak
        prawda czasem jest bolesna, więc dupku na razie ci wybaczam
    • Gość: antybekart Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 00:00
      TWoja matka zarabia najwiecej w Cindy...naplywowe bydlo.
      • Gość: kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 00:02
        przem - dupkow rowniez szukaj u siebie w domu. ani ja a nia moi koledzey bedacy
        kibicami lecha, nigdy nie niszczylismy srodkow komunikacji miejskiej
        • Gość: przem Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 00:06
          pewnie po ostatnim meczu z legią zrobiły to krasnolutki?
          • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.04.04, 00:43
            Stary, za bardzo uogolniasz. Gwoli scislosci - ja na meczu nigdy nie bylem.
            Kiedys pojde - zeby zobaczyc jak to jest. Ale tez mnie wkurza bydlo, ktore sie
            nie umie zachowac. Niestety, zyjemy w takim kraju i w takich czasach, ze
            powinnismy sie zastanowic nad zamykaniem meczy dla publicznosci.
            Bo szkody wyrzadzone przez pijanych kibicow to nie tylko uszkodzenia
            kilkudziesieciu pojazdow MPK, ale rowniez z pewnoscia poniszczone lawki, kosze
            na smieci, lusterka w samochodach. To takze zastraszone lub okradzione dzieci,
            pieniadze wydane na policje, ktora musiala tego bydla pilnowac.
            • Gość: MaciejK Re: bydło w tramwajach IP: *.man.poznan.pl 06.04.04, 08:22
              Rozumiem że w soboty po dyskotekach, koncertach generalnie po wszystkich
              imprezach masowych MPK też nie powinno kursować? Potępiam wszystkich wandali
              ale argumenty Wasze są żenujące. Niestety taka jest kultura całego polskiego
              spoleczeństwa ze po KAŻDEJ imprezie masowej zostaje pogorzelisko. Mecz nie jest
              żadnym wyjątkiem ani w jedną ani w drugą stronę. Jeśli prawie jedna trzecia
              społeczeństwa chce głosować na Leppera to nie dziwcie się że wśród 30 tys.
              ludzi znajdą się idioci/efekt skali/. Niedługo będzie lato i wielkie koncerty
              nad Maltą - może wowczas sprawdzicie stan tramwajów i autobusów o terenach
              zielonych nie mówiąc?
              Pozdrawiam niebiesko-biało
              • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.04.04, 14:44
                Dyskoteki sa codziennie i jakos nie slyszy sie o tym, zeby 25 pojazdow zostalo
                zniszczonych.
                • Gość: anarchista Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.04.04, 10:37
                  Panowie o czym tu wogole rozmawiamy!! Nasze spoleczenstwo to BANDA ZWIERZAT!!
                  To nawet nie sa ludzie!! A'propos tych dyskotek to tak sie sklada ze czasem mam
                  nocny dyzur w karetce i w takiej nocy jest po kilkanascie zgonow z
                  przedawkowania (bynajmniej nie witamin) ale oczywiscie w tv ani radiu tego nie
                  uslyszy nikt bo o zbyt gruba kase chodzi... Dopoki ten kraj bedzie tak
                  skorumpowany a ludzie tak zapatrzeni we wlasny ogrodek dopoty bede gardzil
                  wszystkim co polskie... A te lyse bestie chodzace na mecze i dyskoteki to moj
                  stosunekj do nich jest jasny: to jest podkategoria ludzi i nalezy jak
                  najszybciej ja wyeliminowac... Pozdrawiam GORACO!!
              • Gość: buhahaha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 15.04.04, 21:31
                TEj nie gadaj mi takich bzdór, bo uogulniasz TY. Miałem okazję znaleźć się w
                tramwaju którym wracali kibole z meczu Lech Legia - skutek był taki że
                spędziłem 1.5h na rondzie przybyszewskiego bo każdy kolejno podstawiony tramwaj
                był demolowany ku uciesze gawiedzi. Sprawa jest b. prosta. Zamknąć stadiony a
                mecze puszczać w TV. Po największej imprezie na Malcie nie było takich
                zniszczeń i dmolek jak po najmniejszym meczu Naszego Ukochanego Lecha.
                Pozdrawiam i życzę miłego dnia spędzonego w rozp... tramwaju albo w oczekiwaniu
                na takowy na jednym z Rozp... przystanków
            • Gość: land Lech IP: *.echostar.pl 06.04.04, 08:28
              nazywasz wszystkich kibiców Lecha bydłem, tylko za to że kilku małolatów coś
              poniszczyło!!!!!!! w 30 tys. tłumie są różni ludzie, więc nie pierdolcie
              farmazonów. Ciekawe, czy nic nie zostałoby zniszczone, gdyby wracało 30 tys.
              osób z jakiegoś koncertu na stadionie np... Zanim coś jeszcze napiszecie(przem
              i dr), to się zastanówcie, bo jak dla mnie to zasłużyliście na klapsa w pysk
              • Gość: przem Re: Lech IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 10:30
                Jak zrobie impreze w domu i zaproszę 50 osób,a trójka z nich powybija szyby i
                wyrzyga się na klatce schodowej to niestety spaliłbym się ze wstydu.
                Szyby wstawił za własną kase i posprzątał.Pewnie przeprosił sąsiadów.
                Wasze argumenty zupełnie do mnie nie trafiają i potwierdzają tylko dlaczego tak
                w Polsce jest.
                Dobrze że zauważacie że to samo dzieje się po dyskotekach i koncertach.Niech
                tamto bydło też z dwa razy pójdzie nad malte pieszo , to może się czegoś
                nauczy.Zauważyliscie że po meczu były knajpy, gdzie z szalikami lecha nie
                wpuszczano?Może wiecie dlaczego,przecież kibice lecha to tacy sympatyczni
                ludzie,podobno na mecze można chodzić już z dziećmi.
              • Gość: dr huckenbush Re: Lech IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.04.04, 14:47
                Rok temu np na stadionie Lecha byl koncert Gabriela - i nie slyszalem, by
                kilkadziesiat pojazdow MPK bylo zniszczonych. Co roku sa Juwenalia, na ktorych
                bawi sie bardzo duzo osob - i tez o takich zniszczeniach nic mi nie wiadomo.
                • Gość: padlinożerca Re: Lech IP: 80.51.245.* 06.04.04, 15:56
                  > Rok temu np na stadionie Lecha byl koncert Gabriela - i nie slyszalem, by
                  > kilkadziesiat pojazdow MPK bylo zniszczonych. Co roku sa Juwenalia, na ktorych
                  > bawi sie bardzo duzo osob - i tez o takich zniszczeniach nic mi nie wiadomo.

Bardzo słuszna uwaga!

Na meczu zawsze znajdą się jakieś agresywne bydlęta. I dawno tu przestało
                  chodzić o sport, raczej chodzi o to, żeby sobie pokrzyczeć "Legia qrva".
                  • Gość: dr huckenbush Re: Lech IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:05
                    A tym razem ponoc legionisci wzieli ze soba transparent z podobizna Wojciecha K....
                    • Gość: Legionista Re: Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:39
                      www2.legialive.pl/photos5/04lech2_f20.jpg
                      • Gość: dr huckenbush Re: Lech IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 19:06
                        No ku***, to jakas kpina. Troche boli, ale niemniej pogratulowac pomyslu :-P
                • Gość: przem Re: Lech IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 16:00
                  dobrze mówisz,dopiero jak miasto zapowiada podwyżke biletów to wtedy podnosi
                  się hałas.Winne są też media czy któraś gazeta nagłośniła i potępiła
                  chuligańskie wybryki kibiców.Tylko ciągle jak dużo ludzi na stadionie,jak było
                  fajnie,kolorowo i super.Nawet przemilczeli incydent z wielkim plakatem kroloppa
                  zaprezentowanym przez kibiców legii z napisem ,,wszyscy chórem''
                  na boisku 1:0 dla legii na trybunach druga bramka.ogółem 2:0 dla legii
                  • Gość: padlinożerca Re: Lech IP: 80.51.245.* 06.04.04, 16:02
                    > fajnie,kolorowo i super.Nawet przemilczeli incydent z wielkim plakatem
                    kroloppa
                    >
                    > zaprezentowanym przez kibiców legii z napisem ,,wszyscy chórem''

wg mnie pomysł rewelacja
                    • Gość: dr huckenbush Re: Lech IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:08
                      Ponoc jak "nasi" krzyczeli "Legia to stara ku***", to tamci zaczynali dyrygowac...
                • Gość: judas Re: Lech IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.04.04, 11:33
                  a nie uwazasz ze to marny chwyt mpk? stan tramwajow nie jest najlepszy w
                  poznaniu. i do tego jeszcze ten zloty interes z siemensem... trzeba oddalic
                  troche od siebie zarzuty bezmyslnosci i nieumiejetnej polityki prowadzenia
                  przedsiebiorstwa.
              • tulin Re: Lech 06.04.04, 16:01
                Napisales:
                > i dr), to się zastanówcie, bo jak dla mnie to zasłużyliście na klapsa w pysk

Do bydla rowniez zaliczaja sie osoby ktore rozwiazuja problemy sila.
                • Gość: kibic lecha Re: Lech IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 17:43
                  do TULINa
                  a jak bronilbys matki, po tym jak ktos nazwalby ja bydlem albo kretynka??
                  ja dalbym w pysk
                  • tulin Re: Lech 07.04.04, 00:07
                    Wypowiedzi na forum internetowym kompletnie bym zignorowal.
                    Co innego gdyby ktos powiedzial ze jestem np zlodziejem, ale wtedy podjalbym
                    kroki prawne.
                  • Gość: KT4D Re: Lech IP: *.public.iu-bremen.de 08.04.04, 11:06
                    A ja bym wysmial. Na kiego grzyba mam marnowac energie na jakiegos jelopa... Ale
                    widac sa ludzie, ktorzy sie takimi dyskusjami pasjonuja... :)
        • Gość: gosc Re: bydło w tramwajach IP: 81.210.121.* 08.04.04, 10:00
          Prawda jest taka: na stadionie jesteśmy najlepszymi kibicami w Polsce. To nie
          podlega dyskusji. Ale bądźmy szczerzy, poza stadionem jest różnie. Tramwaje i
          autobusy same się nie zniszczyły. I zrobili to nasi koledzy. Więc przestańcie
          obrzucac się błotem... Pokazmy naszą kulturę takze tutaj. JESTEŚMY NAJLEPSI ;))
    • Gość: george Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 00:22
      Pamiętacie jak minister Łybacka lekką reką sypnęła 8 mln na rozbudowę stadionu,
      a Miasto też miało coś dołożyć? Przy kolejnych wyborach pytajcie polityków czy
      zamierzają z naszej kieszeni finansować rozrywkę dla debili.
    • Gość: OBIEKTYWNY SPRAWA JEST JASNA! IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 06:27
      JEŚLI TEN LIST UOGÓLNIAJĄCY ZAPEWNE DOPROWADZIŁ DO TAKIEJ GORĄCZKI WIELU,
      PRAWIE WSZYSTKICH KIBICÓW LECHA, TO POWINNI SIĘ ONI POCZUĆ WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
      ZA SWOICH ZIOMKÓW KTÓRZY ROZWALAJĄ MPK I WSTRZYMUJĄ RUCH TRAMWAJÓW! SKORO TAK
      IM ZALEŻY NA HONORZE (KTÓRY TO JEST ZAGROŻONY) TO ZAPŁAĆCIE DO CHOLERY ZA TE
      SZKODY! JEŚLI NIE, JESTEŚCIE TYLKO BYDŁEM, HAŁAŚLIWYM MOTŁOCHEM! NIE MACIE
      HONORU! JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
      • Gość: kibic lecha Re: SPRAWA JEST JASNA! IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 08:54
        widze, ze george wali z grubjej rury. to, ze uogolniasz znaczy ze sam jestes
        kretynem i to tyle w tym temacie
        • Gość: anarchista Banda zdegenerowanych zwierzat IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.04.04, 10:42
          --------------------------------------------------------------------------------
          Panowie o czym tu wogole rozmawiamy!! Nasze spoleczenstwo to BANDA ZWIERZAT!!
          To nawet nie sa ludzie!! A'propos tych dyskotek to tak sie sklada ze czasem mam
          nocny dyzur w karetce i w takiej nocy jest po kilkanascie zgonow z
          przedawkowania (bynajmniej nie witamin) ale oczywiscie w tv ani radiu tego nie
          uslyszy nikt bo o zbyt gruba kase chodzi... Dopoki ten kraj bedzie tak
          skorumpowany a ludzie tak zapatrzeni we wlasny ogrodek dopoty bede gardzil
          wszystkim co polskie... A te lyse bestie chodzace na mecze i dyskoteki to moj
          stosunekj do nich jest jasny: to jest podkategoria ludzi i nalezy jak
          najszybciej ja wyeliminowac... Pozdrawiam GORACO!!
        • Gość: 1984 Re: SPRAWA JEST JASNA! IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 10:46
          dyskusji już nie będzie.teraz już tylko wyzwiska i zapowiedzi wpierdolu co
          tylko waskazuje ,że niczym nie róznicie się od bydła chodzącego na lecha ,a
          potem rozwalającego mpk.
          i potem się oburzacie gdy ktos mówi: niech bydło chodzi pieszo
          Panowie dajmy spokój,tylko spytajmy Gazete dlaczego na ten temat milczy.
          O kazdej dziuże w jezdni pisze ,a wybryki chuligańskie skrywa.
          A ja wam powiem,że milczy bo niewygodny temat,jak tu zganić kibiców lecha,jak
          tu pisać że bydło,przecież najważniejszy jest nakład.A TAM BYŁO 28 TYS
          POTENCJALNYCH CZYTELNIKÓW/1 STRONA KULTURY I KILKA SPORTU TO JEST ich POMYSŁ NA
          GAZETE DLA wyrobionego czytelnika
          • redakcja Re: SPRAWA JEST JASNA! 07.04.04, 10:59
            Skrywa? A kto wyróżnił ten forumowy wątek na stronie głównej
            www.gazeta.pl/poznan? Możesz uważać, że to za mało, ale nie nazywaj tego
            ukrywaniem.

pozdrawiam
            Błażej Wandtke
            • Gość: 1984 Re: SPRAWA JEST JASNA! IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 14:35
              swego czasu w pewiem sposób podziwiałem Urbana jako rzecznika rządu/jak obronić
              coś niedoobrony/panie Błażeju daleko panu do jego umiejetności, więc w tym
              przypadku lepiej milczeć.Forum jest bezpłatne gazeta niestety nie i to po
              prostu tłumaczy dlaczego gazeta,,tak przejmująca się problemami mieszkańców
              Poznania''problem strat w mpk po meczu przemilczała
              • redakcja Re: SPRAWA JEST JASNA! 07.04.04, 16:22
                Nie pisałem, ani o forum, ani o drukowanej gazecie, tylko o stronie
                www.gazeta.pl/poznan.

Błażej Wandtke
                • Gość: dr huckenbush Re: SPRAWA JEST JASNA! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:16
                  Mimo wszystko uwazam, ze artykul na ten temat powinienbyl sie pojawic. Sadze, ze
                  GW czyta wiecej osob niz forum, a ludzie maja prawo wiedziec. Powinni wiedziec o
                  kilkudziesieciu zdewastowanych pojazdach MPK, o "wszyscy chorem", transparencie
                  z Wojciechem K. itp.
        • Gość: george ja nie chcę płacić za hobby pana MaciejaK IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 12:56
          Jestem nawet gotów zrozumieć, że kogoś mogą rajcować chłopcy goniący w gatkach
          z jednego na drugi koniec boiska za piłką. W przypadku pana MaciejaK to, zdaje
          się, biologia o tym zdecydowała, więc siła wyższa. Bardzo proszę, bawcie się
          chlopcy dobrze, ale za swoje. Niech Wam bogaty wujek wybuduje stadion, zatrudni
          ochronę (dlaczego ja mam płacić policji za nadgodziny?), a przed każdym meczem
          proszę wpłacać kaucję do kasy miejskiej na poczet kosztów usunięcia szkód i do
          Fundusz Zdrowia na leczenie tych, co dadzą sobie po mordzie.
          Właśnie czytam, że władze Barcelony zakazały urządzania walki byków. Korrida z
          pewnością jest bardziej zrośnięta z hiszpańską kulturą, niż gonienie w gaciach
          za piłką z polską. Okazuje się jednak, że czasami rozum dochodzi do głosu i
          wygrywa z chorymi przyzwyczajeniami. Może więc da się żyć bez piłki nożnej
          dotowanej przez państwową i miejską kasę?
          • Gość: MaciejK Re: ja nie chcę płacić za hobby pana ... IP: *.man.poznan.pl 07.04.04, 17:54
            Możemy dyskutować ale bez osobistych wycieczek Ok? Nie wiem jakie Pan ma hobby
            i prawdę mówiąc nie za bardzo mnie to interesuje ale ciekawe teorie społeczne
            Pan głosi.
            Osobiscie też bym wolał liberatrianizm czyli wszyscy płacą na sądy, policję i
            wojsko a reszta wg. uznania. Czyli mam dzieci płacę za szkołę, przedszkole,
            jeżdżę tramwajem płacę MPK, chodzę do lekarza płacę na publiczna służbę
            zdrowia. W takim systemie fani Kolejorza sami pomagali by swojemu zespołowi bo
            byłoby ich na to stac. Jeśli dziś absurdalnymi podatkami jesteśmy okradani z
            większości pensji to mamy prawo wymagać. Pan wymaga ładnych tramwajów, tanich
            autostrad i nie wiem czego jeszcze. Ja płacę z podatków na MPK, PKP, szkoły,
            przedszkola, publiczną służbę zdrowia etc choc z ich usług wogóle nie
            korzystam. Choćby w zamian tego mam prawo oczekiwać że mój ukochany klub
            otrzyma jakąś tam pomoc od państwa/miasta. Podobnie 30 tysięcy ludzi na
            stadionie i kilkanaście razy więcej nie chodzących na mecze ale kibicujących.
            Panu się to może nie podobać ale to Pana problem by ze swoim hobby się przebic.
            Zresztą nie mityzujmy miasto Lechowi pomaga bardziej rzeczowo niz finansowo.
            Miliony na stadion idą na stadion miejski nie Lecha.
            Wracając do strat MPK to potępiam wszelkich idiotów niszczących tramwaje czy
            cokolwiek innego. Każde takie zachowanie mnie maksymalnie denerwuje. Ale sorry
            odpowiedzialność zbiorową wprowadził bodajże Hitler. Nie wiem dlaczego 30
            tysiecy ludzi ma ponosic konsekwencje chamstwa garstki spitych żuli. Jeśli nie
            potrafi ich złapać i ukarać policja czy ktokolwiek inny.
            PZDR
            • Gość: dr huckenbush Re: ja nie chcę płacić za hobby pana ... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:22
              Ale w ten sposob odpowiedzialnosci nikt nie poniosl. A powinien chocby klub.
              Jakby wladze Lecha kilka razy zaplacily za zniszczenia MPK, miastu, oplacilyby
              nadgodziny dla policji - to moze by zauwazyli ze ich rozrywka nas kosztuje, mimo
              ze duza czesc ma te mecze kompletnie w du***. A jak nie maja kasy na
              rekompensate zniszczen - to nie wpuszczac bydla na stadion.
          • Gość: Marcin Re:CZAS NA TROCHE FAKTOW! IP: 217.153.48.* 07.04.04, 22:51
            Wygląda na to, że jesteś ciężko chorym człowiekiem. Jak żyję nie spotkałem typa
            o tak poronionych poglądach. Już od dawna powinieneś żyć w puszczy noteckiej,
            albo w Kampinosie (to bliżej Warszawy i raczej tam bym Cię umieścił). Nie
            rozumiem co Ty jeszcze robisz w 600-tysięcznym mieście. Musisz przyjąć do
            wiadomości, że za straty MPK, Ty akurat nie zapłacisz, bo MPK jest od takich
            strat ubezpieczone. Obowiązkiem policji jest zapewnianie porządku w czasie
            imprez masowych;od czegoś jest i za to właśnie płacisz.A co do
            odpowiedzialności klubu, to wskaż mi miejsce na świecie gdzie kluby płacą za
            jakiekolwiek straty. I proponuję żebyś przeprosił ponad 29 tys.kibiców, którzy
            nie mają nic wspólnego z bandą powiedzmy kilkuset pijanych wandali. Bydła
            szukaj wśród tej małej w grupie i oczywiście u siebie w domu.
            • Gość: LukasK Ubezpieczone??? IP: 213.25.88.* 09.04.04, 14:28
              > Musisz przyjąć do
              > wiadomości, że za straty MPK, Ty akurat nie zapłacisz, bo MPK jest od takich
              > strat ubezpieczone.

Taaak? A kto zapłaci za składkę?

W MPK demolki są na porządku dziennym i idiotyzmem byłoby się od nich
              ubezpieczać. MPK płaciłoby w ten sposób dwa razy więcej utrzymując w ten sposób
              firmę ubezpieczającą.
          • achu Re: ja nie chcę płacić za hobby pana MaciejaK 08.04.04, 21:48
            Dzordzyk wrote:Niech Wam bogaty wujek wybuduje stadion, zatrudni
            >
            > ochronę (dlaczego ja mam płacić policji za nadgodziny?),
            A dlatego, że Lech Poznań to firma jak każda inna i też zasila kasę miejską a
            że gros przychodów pochodzi z biletów ... Rozumiesz ćwoku?
            Czy jeżeli nie lubię opery to mam protestować przeciwko spektaklom?
            Nietolerancyjny ignorancie...
            • Gość: dr huckenbush Re: ja nie chcę płacić za hobby pana MaciejaK IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:25
              Gdyby spektakle w operze wiazalyby sie z niszczeniem kilkudziesieciu pojazdow
              MPK, z okradziona mlodzieza na ulicach, z nadgodzinami dla policji - tak
              powinienes wowczas zaprotestowac.
              Mam nadzieje, ze teraz zauwazasz subtelna roznice miedzy opera a meczem?
      • Gość: KT4D Re: SPRAWA JEST JASNA! IP: *.public.iu-bremen.de 08.04.04, 11:08
        Mnie zastanawia co by sie stalo, gdyby w Poznaniu nie bylo ZADNEJ druzyny w
        ekstraklasie czy drugiej lidze. Byloby duuuzo spokojniej zapewne, a ile kasy
        bysmy zaoszczedzili... Bo miasto chyba na kibolach nie zarabia...
    • Gość: kibic Re: bydło w tramwajach IP: 195.68.192.* 07.04.04, 16:55
      dobrze zrobili bo mpk w huja gra!!!!
      • Gość: lukaszbandi Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 22:06
        I każe płacić za swoje usługi, no co za brak sprawiedliwości, a jeszcze sie
        buntuje po tym jak rozgoryczeni wynikiem kibice wyzyli sie na jego mieniu, jak
        tak można, nie pozwolic sie młodzieży zrealizować. To gapowicze i prasa jedzie
        ostatnio po MPK i tyle!
    • Gość: Agn. Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 19:11
      Zauważ, że na ten mecz do Poznania przyjechała ta hołota z warszawy. Jakoś po
      żadnym innym meczu tramwaje nie były/są zdemolowane. Skąd pewność, że to kibice
      LECHA, co??
      • Gość: anty mpk Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 22:01
        ze swojej strony moge dodac, ze nagminna praktyka jest wysylylanie na trase
        przez MPK pojazdow uszkodzonych wczesniej i zwalanie winy na kibicow
        wracajacych z meczu. a bydlo i zule zdarzaja sie wszedzie, wsrod fanow lecha
        rowniez
        • Gość: lukaszbandi Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 22:03
          Niestprawny pojazd nie przejdzie odpowiedniej procedury i nie wyjedzie na trase!
        • Gość: KT4D Re: bydło w tramwajach IP: *.public.iu-bremen.de 08.04.04, 11:10
          A moze bys baranie Combino wyslal na trase przed meczem, co? Oczywiscie, ze na
          mecze wysyla sie najgorsze wagony, bo w ten sposob minimalizuje sie straty.
        • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:30
          Uszkodzony tramwaj nie ma prawa wyjechac na trase i o ile mi wiadomo, MPK tak
          nie robi.
      • Gość: lukaszbandi Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 22:02
        Stad ze autobusy, ktorymi kibice legii jechali ze stacji Poznań Wola na stadion
        i wracali na pociag byłu nietkniete, a tramwaj zostal np zniszczony na GTR koło
        Starego Żegrza.
        • dgr Re: bydło w tramwajach 08.04.04, 12:30
          To nie wiesz ze kibice legii pojechali specjalnie ta trasa zeby wszystko zwalic
          na kibicow lecha ? Przeciez to niewychowana i zlosliwa holota.
          • Gość: vlepper www.vlepper.4.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 14:23
            VLEPPER(R) Odział w Poznaniu sp. z o.o. nie popiera takich akcji. My używamy
            pojazdów MPK jako najlepszy środek reklamy ruchomej i coś takiego jak niszczenie
            go jest przez nas potępiane... Tramwaje i autobusy to nasze wspólne dobro i
            musimy o nie dbać. Więc po takich rozbojach, których nikt nie umie upilnować
            niech sie później nikt nie zdziwi jak MPK podniesie o 5gr ceny biletów... I
            słusznie...
            www.vlepper.4.pl
            • Gość: Lepper won! Re: www.vlepper.4.pl IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.04.04, 00:32
      • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.04, 23:29
        Legia wsiadla do 12 autobusow i odjechala nimi w kierunku stacji Poznan Wola.
        AFAIK straty to jedna szyba - czyli tyle co nic.
        • Gość: Kamila Re: bydło w tramwajach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 16:26
          kibice piłki nożnej to zajebane buraki,widziałem tych frajerów poubierane w
          takie niebieskie czapki, co za kurwa pajace.chuj i w...nich zapierdalają z buta
          • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.04.04, 17:07
            I jeszcze z jakimis debilnymi trabkami - robia potem smiecie halas na ulicach.
    • Gość: bajot Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 11.04.04, 12:23
      jestem na kazdym meczu Lecha ostatnio nie tylko jako kibic! Kiedys chodzac na
      mecze na trybuny i wracajac MPK zdarzaly sie drobne wybryki i sa one do tej
      pory. nie pochwalam tego!! ale spojrzcie na to inaczej: wandale to jest grupa
      moze 300osob z 30tys. widowni wiec k... jego mac nie nazywaj wszystkich kibicow
      wandalami!!! Po za tym w wielkopolsce z lechem indentyfikuje sie ok.800tys.
      ludzi i dam se leb uciac ze z tego wandali jest maxymalnie1%!!!Po za tym MPK
      samo jest sobie winne!! Specjalnie podstawiaja stare zniszczone tramwaje po
      meczach, prowokujac w ten sposob!! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W
      MOIM SERCU JEST LECH I NA DOBRE I NA ZŁE!!!!
      • Gość: kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 11.04.04, 13:59
        doktor - jesli chcesz mnie nazwac smieciem patrzac mi w oczy, to czekam na
        kontakt
        • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 00:36
          Jesli niszczysz mienie miasta lub okradasz mlodych dzieciakow po meczu - to tak,
          jestes smieciem i ciesz sie, ze zadnego z wybrykow nie widzialem, bo by raczki
          zostaly polamane.
      • Gość: asd Re: bydło w tramwajach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 16:43
        ...nie tylko jako kibic powiadasz...a czym to sie jeszcze zajmujesz na meczach?
        moze fotografia?

pozdrowienia
        • bajot Re: bydło w tramwajach 13.04.04, 23:19
          a co Ci do tego???
        • bajot Re: bydło w tramwajach 13.04.04, 23:20
          Gość portalu: asd napisał(a):

> ...nie tylko jako kibic powiadasz...a czym to sie jeszcze zajmujesz na
          meczach?
          >
          > moze fotografia?
          >
          > pozdrowienia

A CO CI DO TEGO????
    • Gość: Kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 12:13
      Tak sie sklada ze jechalem jednym z tramwajow ktory zostal zdemolowany. Zepsuly
      sie w nim drzwi nie dlatego ze jakies debile notorycznie kopaly w nie czy w ich
      mechanizm Po prostu kibice lecha byli w tramwaju scisnieci jak sardynki w
      puszce i te drzwi nie mogly sie domknac wiec mechanizm nie wytrzymal Na kazdzym
      przystanku stala grupa policjantow. Nie mogla podejsc do drzwi i poprosic te
      kilka osob ktore staly w drzwiach aby wysiadly i pojechaly nastepnym? Rozumiem
      kibicow, dopychali sie do srodka bo chcieli szybciej wrocic do domu ale
      policjanci mogli sie zdobyc na taki maly gest
      druga sprawa, jakis debil w tym tramwaju zaczal wyrywac kasowniki i wyrzycac je
      przez okno Od razu kilku "wandali z szalikami lecha" zgromadzonych najblizej go
      szybko wybilo mu z glowy takie glupoty w sposob dosadny. Taka sama procedura
      nastapila gdy jakis debil odrywal, poczym wyrzycal przez okna takie male
      prostokatne reklamy, ktore sa w tramwajach
      Pozdrawam!
      LECH POZNAN NAJLEPSZY JEST!!!!!!
    • vcorleone Re: bydło w tramwajach 12.04.04, 12:50
      puere....

nie masz pojęcia co piszesz - gdybyś czytał gazety to z łatwością
      wywnioskowałbyś, że 30,000 ludzi nie zrobiło burdy na stadionie ani nie
      zdemolowało miejskiej komunikacji - Świetnie sie BAWILISMY!!!! nieżyczyć to
      można sobie takich własnie opini jak Twoja - pseudo myśli o kibicach...każdy
      kto przyczynił się do zdemolowania miejskiej komunikacji nie jest kibicem
      Lecha....
    • oszolom.z.radia.maryja Re: bydło w tramwajach 12.04.04, 21:50
      puśćie w trasę Combino....
      • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 00:39
        Madrala sie znalazl. Wlasnie schemat jest taki, ze te Combino co jezdza na 15,
        to podczas gdy Lech gra mecz beda na 16 odstawiane.
        • Gość: kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 13.04.04, 06:24
          doktor - nadal ponawiam pytanie czy nazwiesz mnie smieciem patrzac mi prosto w
          oczy ??
          • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 11:48
            Jakbys umial czytac to bys znalazl w tym watku odpowiedz na to pytanie. Dla
            ulatwienia: <a
            href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=11814270&a=11945863">https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=11814270&a=11945863</a>
            • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 11:51
              Cos nie wyszlo...
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=11814270&a=11945863
            • Gość: 50c Re: bydło w tramwajach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:33
              Dr z przyjemnością wysłucham Twoich obiekcji osobiście - jako jeden z tych śmieci mogę dać ci szansę połamania mi rączek chociaż watpię czy zdołasz:)
              z przyjemnością popracuję nad Twoją buźką - może nauczę Cie troche szacunku dla innych (ale watpię w to czytając Twoje wypociny)
              • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 15:14
                Szacunek moge miec do ludzi uczciwych - ale nie do przestepcow. Do przestepcow
                sie powinno strzelac!
          • eor Re: bydło w tramwajach 13.04.04, 12:07
            Panowie Przem, Doktor H., George oraz Kamila - jakiez Wy macie prawo do tego,
            zeby ublizac innym? Wasze wypowiedzi sa na poziomie tych, ktorzy rozwalaja
            tramwaje - pelne agresji i pozbawione jakiejkolwiek kultury wypowiedzi. Macie
            prawo do wlasnego zdania, ale nie pouczajcie innych jesli nie posiadacie do
            tego wystarczajacych kwalifikacji moralnych - a taki wniosek mozna niestety
            wysnuc z Waszych wypowiedzi. Jak slusznie zauwazyl MaciejK - w kazdej grupie
            znajda sie nieodpowiedzialni, czy niekulturalni ludzie. Szkoda, ze to wlasnie
            oni krzycza najglosniej.
            • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 15:17
              Zeby byla jasnosc - nie mam pretensji do wszystkich kibicow o to, co dzieje sie
              po meczach. Winowajcami sa tylko ci, ktorzy niszcza tramwaje, demoluja mienie
              miejskie, napadaja na mlodszych zeby zdobyc 5 zl, niszcza samochody itp - i
              takich smieci powinno sie natychmiast rozstrzelac.
              Ale druga sprawa jest pewna zbiorowa odpowiedzialnosc. Nie moze byc tak, ze na
              skutek meczu kilkuset debili zmusza podatnikow do pokrywania kosztow ich
              wybrykow. Z tym trzeba cos zrobic. Poki co strzelanie do smiecia zlapanego na
              goracym uczynku jest niemozliwe - wiec trzeba w takim razie maksymalnie im zycie
              utrudnic.
              • Gość: MaciejK Re: bydło w tramwajach IP: *.man.poznan.pl 13.04.04, 15:35
                "I jeszcze z jakimis debilnymi trabkami - robia potem smiecie halas na ulicach."

to tylko jedna z Twoich wypowiedzi w tym wątku pokazujaca szacunek do innych.
                Proszę nie kompromituj się już więcej napinaczu internetowy. To właśnie podobni
                do Ciebie przesiąknięci żółcią i nienawiścią do wszystkiego co nie jest po ich
                myśli niszczą, demolują, biją.
                Z Twoich wypowiedzi prawie na każdy temat sączy się jad, nienawiść i prostactwo.
                Domyślam się ze to straszne mieć tak ciasny umysł, ktory nie pozwala zrozumiec
                świata i reguł nim rządzących ale może zamiast pluć jadem warto otworzyć głowę
                na to co wokól. Zawsze jest szansa że coś do niej wpadnie...może odrobinka
                rozumku?
                Mimo wszystko pozdrawiam
                • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 18:59
                  Cytat bardzo sluszny przytoczyles. Siedzialem sobie tego dnia w autobusie i
                  kilku zapewne napitych kibicow w wieku 17-20 lat jechalo tym samym autobusem.
                  Caly czas sie glosno zachowywali i slychac bylo ich "wspanialy" plan. Po drodze
                  jeszcze bylo starcie z kontrolerami - z tego co sie zorientowalem, smiecie nie
                  zaplacily za bilet i przedstawily "argumenty" przeciwko wydawaniu mandatu.
                  Wysiadajac z autobusu za pomoca wspomnianej debilnej trabki robili halas na caly
                  autobus i pol petli. To nazywasz normalnym zachowaniem? Bo ja nie. Tacy
                  pseudo-ludzie sa niepotrzebni. Skoro na dobry poczatek okradli przewoznika,
                  potem nie szanowali prawa innych osob do spokojnej jazdy, to jest bardzo
                  mozliwe, ze wku***eni po meczu nie potrafili uszanowac czegos, co do nich nie
                  nalezy.
                  • Gość: MaciejK Re: bydło w tramwajach IP: *.man.poznan.pl 13.04.04, 19:19
                    Śmieciami nazwałeś wszystkich kibiców Lecha więc nie spłycaj. Jak masz honor to
                    po prostu zamilcz...
                    • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.04, 22:39
                      Specjalnie przejrzalem wszystkie moje wypowiedzi w tym watku i Tobie radze
                      zrobic to samo zanim znowu z Twej klawiatury klamstwa wyplyna.
                      Zeby si zycie ulatwic, to smieciami nazwalem naje***ych dresow halasujacych na
                      ulicy w srodku dnia swoimi trabkami oraz tych, co cokolwiek
                      zniszczyli/kogokolwiek okradli itp.
    • Gość: george W Teleekspresie widziałem bydło IP: *.icpnet.pl 13.04.04, 17:23
      W Teleekspresie pokazano właśnie zdjęcia ze stadionu w Białymstoku. Bydło
      zdemolowało sektor stadionu. Policja, niestety, nikogo nie rozstrzelała.
      • Gość: kibic lecha Re: W Teleekspresie widziałem bydło IP: *.icpnet.pl 13.04.04, 17:45
        dr huckenbush - nazwales kibicow lecha smieciami. potem powiedziales, ze
        polamiesz mi rece. chce sie z toba umowic zebys sprobowal nazwac mnie smieciem,
        a potem polamac mi rece. nie wycofuj sie z wlasnych slow. mysle, ze znajdzie
        sie wiecej chetnych czekajacych, az im polamiesz rece i nazwiesz smieciami za
        kibicowanie lechowi...
        • Gość: dr huckenbush Re: W Teleekspresie widziałem bydło IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 19:00
          1) nie umiesz czytac
          2) nie umiesz myslec
          3) nie umiesz odpisywac w nalezytym miejscu
          Dalsza dyskusja z Toba nie ma sensu. Dla mnie EOT.
      • Gość: przem Re: W Teleekspresie widziałem bydło IP: *.icpnet.pl 13.04.04, 18:29
        prawdziwi kibice byli dzis na meczu Jagielloni pewnie to warszawscy fani TVN :)
    • Gość: °HaczyK° Re: bydło w tramwajach IP: *.zagan.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 17:56
      Jakie bydlo i smiecie ty stary sorki za ksywe,ale ja od smieci niewyzywam,a ze
      sie znalaz 1 koles co wybil szybe bo byl pijany czy cos w tym stylu to
      nieznaczy ze caly poznan nazywasz smieciami

Pomysl zanim cos napiszesz!!!

LECH POZNAŃ zdobywca PP 2003/04
      • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 19:04
        Widzisz, najgorsze jest to, ze to nie byla tylko 1 osoba. Mnostwo osob w
        jakikolwiek sposob zaklocalo spokoj/wolnosc innych obywateli, mnostwo osob
        popelnilo przestepstwo/wykroczenie. Co prawda wydaje mi sie, ze duzo wiecej osob
        zachowywalo sie nalezycie, ale w ten sposob nie mozna wymazac tego, co zrobili -
        nazwijmy ich pseudokibice, albo lepiej smiecie. Zadnego smiecia nie zlapano,
        straty sa, winnych oczywiscie nie ma, znalazly sie kozly ofiarne - MPK, miasto,
        okradziona mlodziez itp.
        Oczywiscie wnioskow nikt nie wyciagnie i na kolejnym meczu sytuacja sie powtorzy.
        • Gość: kibic lecha Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 13.04.04, 20:03
          1. odpisuje tam gdzie mi wygodnie, czyli na koncu tematu
          2. czy umiem czytac i pisac oceni zycie, anie ty
          3. ja nie chce z toba juz rozmawiac, chce sie z toba umowic zeby mi sprobowal
          polamac rece
    • oszolom.z.radia.maryja Re: bydło w tramwajach 13.04.04, 20:11
      odegramy się na Legii w Pucharze Polski!
      • Gość: dr huckenbush Re: bydło w tramwajach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.04, 23:34
        Wiesz, chcialbym, zeby tak bylo. Bo ja generalnie pilke nozna to mam w du***,
        ale patriota jestem. Jednak oprocz tego jestem realista i mam swiadomosc, ze
        pewnie to znowu Legia sie odegra...
    • Gość: Adam Niech żyje wandalizm!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.04, 22:25
      Duch w narodzie upadł całkowicie. Pazernym na kasę cwaniaczkom z mediów udało
      się podzielić kiboli na zwolenników i przeciwników demolki. Jeszcze w pierwszej
      połowie lat 90. było to niemożliwe - demolowali wszyscy. Potem skończyło
      chuligaństwo i rządy objęła grupa kolesi co raz silniej powiązanych ze
      zorganizowaną przestępczością i to oni zaczęli być sojusznikami durnych
      komentatorów wygłaszających głodne kawałki o bandytach w szalikach itp.
      Ograniczone horyzonty spowodowały, że poddali się propagandzie. W efekcie nowe
      roczniki wychowują się na niefajnej mafii, a nie na fajnym chuligaństwie.
      Wielki sukces Błażejów Wandke i im podobnych antydziennikarzy - propagandzistow
      nudy, bezbarwności i konformizmu
      • Gość: kibic lecha Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 12:23
        dr huckenbush
        nadal czekam.
        dlaczego nagle przestal cie interesowac ten temat??
        • Gość: dr huckenbush Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.04.04, 13:04
          Juz Ci pisalem ze dyskusja z kims kto reprezentuje tak niski poziom jak Ty nie
          ma wiekszego sensu. Widze, ze nie zrozumiales.
          • Gość: kibic lecha Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 13:13
            to ja widze, ze ty nie zrozumiales.
            1. nie chce juz z toba dyskutowac, tylko umowic gdzies na miescie, zebys
            sprobowal polamac mi rece
            2. skoro mowa o poziomie, to sie najpierw zastanow nad swoim, bo do
            wysublimowanych intelektualnie osob raczej nie nalezysz, a tym bardziej do
            konskewentnych, bo nawet nie liczysz sie z wlasnym slowem
            3. mam wielka nadzieje, ze jednak kiedys bedziesz mial okazje spotkac osobiscie
            kogos z kilkuset tysiecy kibicow lecha i zobaczyc jak zareaguje na nazwanie go
            smieciem i bydlem
            • Gość: gazer Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.echostar.pl 17.04.04, 15:38
              doktorku, ode mnie ma płaskiego i prewencyjne kopanko po ryjku
              zastanów się co piszesz twardzielu sprzed monitora
            • Gość: dr huckenbush Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.04.04, 16:41
              Gość portalu: kibic lecha napisał(a):
              > 1. nie chce juz z toba dyskutowac, tylko umowic gdzies na miescie, zebys
              > sprobowal polamac mi rece

No to zdanie najlepiej o Twoim poziomie swiadczy. I skoro uwazasz sie za "kibica
              lecha" to nie dziw sie, ze ludzie maja o kibicach - nawet porzadnych - taka
              opinie a nie inna.
              EOT
              • Gość: kibic lecha Re: Niech żyje wandalizm!!! IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 18:15
                najpierw nazwales mnie smieciem i bydleciem, potem powiedziales ze polamiesz mi
                rece. a potem stopniowo spuszczales z tonu. teraz tylko chce ci pomoc wykazac
                sie, ze jestes prawdziwym facetem, dla ktorego wlasne slowo znaczy tyle co caly
                honor.

ale dla ciebie honor, nie mowiac o wypowiadaniu sie w tamatach, o ktorych nie
                masz pojecia, nic nie znaczy.

to ty jestes zerem, zwyklym internetowym zerem, opluwajacym innych zza
                monitora...
    • omar1 Re: bydło w tramwajach 18.04.04, 23:33
      Gość portalu: przem napisał(a):

> po meczu lecha kilka tramwajów i autobusów mpk zostało zdewastowanych przez
      > kibiców lecha.Oczywiście zarząd lecha nie poczuwa się do odpowiedzialności i
      > niezapłaci za szkody/może z braku pieniedzy w kasie klubu trzeba zlicytować
      > bryki członków zarządu/
      > MOJE ZDANIE JEST TAKIE.JEŚLI BYDŁO NIE UMIE SIĘ ZACHOWAĆ W TRAMWAJU NIECH
      > CHODZI PIESZO.Na miejscu MPK dwie godziny przed i po meczu wstrzymałbym
      > komunikacje,ludzie ucierpią ale nie będą musieli płacić za szkody wyrządzone
      > przez bandytów.I nie życze sobie w tym miejscu jakiejś obrony kibiców.
      > NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.KIBICE LECHA TO CIĄGLE BYDŁO I ZWYKŁE ŚMIECIE.

No jak tu o Was zmienic zdanie.
      Pozdrawiam z Warszawy
      • Gość: tubi Re: bydło w tramwajach IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 00:20
        No a dzis mielismy znow powtorke z rozrywki.. Wracalem dzis przed 20:00 pestka
        z centrum, wszystkie "pietnastki" jechaly szczelnie wypelnione awanturujaca sie
        holota, niektore z wybitymi szybami.. Dobrze, ze Combino nie pojechaly dzis na
        ta trase, bo nie byloby pewnie co z nich zbierac.. A moze by tak wykorzystac
        bydlece wagony w roli srodka transportu dla bialoniebieskiej holoty?
    • Gość: george Na co cierpią z pozoru inteligentni kibice? IP: *.icpnet.pl 19.04.04, 09:59
      Na drugiej stronie dzisiejszej "Gazety" czytam: "Policja zatrzymała wczoraj
      ponad stu kibiców Cracovii jadących na mecz z Jagiellonią Białystok. Najmłodsi
      mieli tylko 11 lat. Przy pseudokibicach znaleziono tasaki, noże, pałki i
      butelki z benzyną."
      Ciągle nie mogę pojąć niektórych tu wypowiadających się osób, jak mogą mieć
      wspólne hobby z upośledzoną warstwą społeczeństwa i jeszcze się do tego
      publicznie przyznawać? Czy tak daleko idąca integracja z bydłem nie świadczy
      przypadkiem o zoofilii?
      • Gość: 1984 Re: Na co cierpią z pozoru inteligentni kibice? IP: *.icpnet.pl 19.04.04, 11:16
        Spoko.Ten problem już niedługo rozwiaże sie sam.Bydło zamknięte w slamsach na
        osiedlach z wielkiej płyty ,powoli rozpadających się ze starosci.Kazdy biolog
        potwierdzi że tak odizolowana grupa i tak już z wybrakowanym genotypem
        rozmnażająca się tylko miedzy sobą,bo przecież człowiek nie zawita w ich
        stronach doprowadzi do kolejnych mutacji.W tej grupie język jako sposób
        porozumiewania szybko zaniknie.Osobniki tej społeczności rozmawiać już będą
        tylko za pomocą pięści i zebów.Nawet umiejętność posługiwania narzędziami typu
        kij pójdzie w zapomnienie.Teren byłych osiedli odgrodzony zostanie dla
        bezpieczeństwa mieszkańców miasta wysokim płotem pod napięciem.W ZOO stanie
        betonowy wybieg dla nowego gatunku.Między kilkoma zardzewiałymi
        tramwajami/oczywiście już bez szyb/za piłka uganiać beda sie łyse
        indywidua,zabawa przerywana będzie co chwile na rozmowe na pieści miedzy
        poszczególnymi osobnikami.Zabawie tej bez zainteresowania przyglądać się bedzie
        z sąsiedniej kaltki grupa spokojnych szympansów.To one od zwiedzających dostana
        większą ilosć cukierków.
        • Gość: Ed Re: Na co cierpią z pozoru inteligentni kibice? IP: *.um.poznan.pl 19.04.04, 14:18
          Obawiam się, że to ja i Ty raczej znajdziemy się w klatce... I to oczywiście nie w ZOO, bo już takich instytucji nie będzie. Już to widzę - stare klatki w byłym ZOO wypełnione takimi śmieciami ja my, przed każdym meczem (i po) będą wyciągać nas by trochę na nas poćwiczyć, wypróbować nowego bejsbola itp......
          • Gość: george Re: Na co cierpią z pozoru inteligentni kibice? IP: *.icpnet.pl 20.04.04, 00:24
            Ed, masz rację. Powinieneś jednak użyć czasu teraźniejszego. Już żyjemy na
            planecie małp, pozamykani w osiedlach ogrodzonych murami, obserwowani przez
            strażników, zaplątani w sieć alarmów.
    • Gość: ede Re: bydło w tramwajach IP: *.ekoenergia.com.pl 20.04.04, 11:18
      Przem, Doktor H., George oraz Kamila

Czy wy się z księżyca urwaliście, czy was krolop skrzywdził? Piszecie totalne
      pierdoły obrażając innych. Moim zdaniem powinniście założyć jakąś milicję i
      pilnować w mieście porządku:-) Jeżeli wymagacie od innych kultury i klasy, to
      nie bądźcie takimi skończonymi fornalami! Przykład idzie z góry, pokażcie jak
      należy postępować, a nie bluzgać na innych LUDZI! Kibic to nie recydywa, więc
      etykietowianie tej grupy jest bezsensowne, bo wyzwywacie władze miasta,
      przedsiębiorców, menedżerów, nauczycieli i studentów, robotników i inne grupy
      zawodowe od śmiecie. Chyba za szeroko popłynęliście. Więc albo się poprawcie,
      albo zróbcie donos na krolopa, jak wam krzywdę zrobił, a wy gdzieś musicie
      ulokować emocje.
      • Gość: george Re: bydło w tramwajach IP: *.icpnet.pl 20.04.04, 11:52
        A co ma Maestro Kroplopp do tego wszystkiego? Też jest fanem piłki nożnej?
        • Gość: ede Re: bydło w tramwajach IP: *.ekoenergia.com.pl 20.04.04, 11:56
          Bezpośrednio do tego wszystkiego nic. To była tylko taka przenośnia,
          złośliwość. Bo żeby ktoś takie pierdoły pisał, musi być nieźle zakompleksiony i
          sfrustrowany, jak by od krolopa uciekł. Kumasz. Rezczowo ma się nijak.
    • madball111 Re: bydło w tramwajach 22.04.04, 21:26
      heh jak dla mnie mecze lecha mogą się odbywać pod warunkiem, że wszystkie
      drechy zostaną uśpione tudzież na nowo otworzymy brzezinkę i auszwitz dla tych
      kolesi
      realia są takie że w 99% to drechy- nieważne czy małolaty czy też starsi
      chodzący na dyskoteki i lubujący się w "muzyce" techno demolują i pizgają
      innych
      jak dla mnie to powinno się ich wybić co do jednego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka