reviri 19.02.11, 19:26 15 km w kilkustopniowym mrozie po trudnej trasie. Brak zabezpieczenia medycznego na trasie biegu. W czasie biegu jeszcze jedna osoba podobno zasłabła. Oj ktoś za to beknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Śmierć na trasie IP: *.serv-net.pl 19.02.11, 19:41 Skoro używasz słowa "podobno", znaczy że kompletnie nie jesteś w temacie. Nie pisz o braku zabezpieczenia medycznego na trasie, skoro takowe było - pogotowie ratunkowe na miejscu w gotowości przez cały czas trwania biegu, a natychmiast po tym feralnym wydarzeniu, zanim podjechała karetka, pierwszej pomocy przedmedycznej udzielili strażacy przeszkoleni w zakresie ratownictwa medycznego. Wiem, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie tam byłem. A co do tego "podobno" to rzeczywiście, ratownicy musieli udzielić pomocy jeszcze jednemu zawodnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
reviri Re: Śmierć na trasie 19.02.11, 20:05 Na trasie nie byłam. Rozmawiałam z biegnącymi w biegu koleżankami i od nich mam informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Śmierć na trasie 19.02.11, 20:06 A ktos go zmuszal do biegania ? Ciekawe kiedy radio o tym poinformuje... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Śmierć na trasie 19.02.11, 20:19 Każdego dnia po poznańskich parkach i lasach biegają setki ludzi. Nie zaobserwowałem, by za każdym jechała karetka. Przecież sport to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: Śmierć na trasie IP: 82.160.132.* 19.02.11, 20:59 Co ma pogoda do zasłabnięcia? Ja dziś wprawdzie do Trzemeszna nie pojechałem, ale 23 km zrobiłem i żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Śmierć na trasie IP: *.icpnet.pl 19.02.11, 21:19 kurcze, przecież takie jest życie - koleś umarł, zdarza się a wy jak zwykle o pierdołach. Mogło mu się to stać w domu przed telewizorem - tylko wtedy nikt by o tym nie napisał. Kondolencje dla rodziny i tyle.... smutne, ale takie jest zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik biegu Re: Śmierć na trasie IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.11, 21:24 Byłeś tam, że pieprzysz takie brednie? Jak nie znasz szczegółów to nie chrzań bzdur. Twoje PODOBNO jest bardzo przekonywujące. Zastanów się co piszesz człowieku, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zmilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Śmierć na trasie 19.02.11, 21:56 Szkoda czlowieka. Dlaczego biegal jak malpa ? Dlaczego, jesli byl zmeczony, nie usiadl na lawce i zapalil papierosa ? Presja spoleczenstwa ? Panstwo zyskalo, bo nie pobierze emerytury. Moze by tak zmusic wszystkich obywateli w wieku przedemerytalnym, aby biegli maraton ? Ci co padna nie pobiora emerytury, a za zaoszczedzone pieniadze Tusk bedzie mogl zatrudnic tak bardzo potrzebnych urzednikow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Śmierć na trasie IP: *.icpnet.pl 20.02.11, 08:50 Opanuj się. Czy we wszystko trzeba mieszać politykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik Re: Śmierć na trasie IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.11, 08:09 Byłeś tam, że pieprzysz takie brednie? Jak nie znasz szczegółów to nie chrzań bzdur. Twoje PODOBNO jest bardzo przekonywujące. Zastanów się co piszesz człowieku, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zmilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzący Re: Śmierć na trasie IP: *.man.poznan.pl 21.02.11, 08:24 powtarzasz się ku... Odpowiedz Link Zgłoś