Dodaj do ulubionych

Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN

04.04.11, 16:54
Z przykrością to stwierdzam. Wioska na całego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 17:07
      Już wiadomo co będzie jutro na pierwszej stronie Gówna, ...eee znaczy sie Gazety
      • szfeniko Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:19
        Nazywasz Gazetę gównem, za to, że bo tropi i napiętnuje stadionowych bandytów tak?
        • Gość: gość portalu Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.cable.net-inotel.pl 04.04.11, 17:21
          Litar to on jest dla kumpli a nie dla Ciebie pipko. Żytnicki i tak tej wojenki nie wygrasz.
          • Gość: dana Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 17:28
            dziękuję "wyborczej" za piętnowanie patologii kiboli. dzięki temu łatwiej uwierzyć w normalność w tym zainfekowanym przez "wiarę lecha" poznaniu.
            • Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 18:30
              Mam pomysł na artykuł.
              W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kościelne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religijne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dlaczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią!? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kościelny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią z rady parafialnej.
              Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił.
            • Gość: true Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.man.poznan.pl 05.04.11, 08:54
              niech pietnują.. ale jesli juz to robią to proszę o troszke rzetelności.. niech pietnuja prawdziwe fakty zdarzenia!! a nie wyssane z palca bzdury.. niestety to drugie sie bardzo czesto zdaza co przysłania wiarygodnosc.. Gówno same sobie winne!
    • Gość: golik842 Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 04.04.11, 17:22
      Co za kretyni, jak człowiek ma sie cieszyc wyjściem na mecz jak tacy idioci z mózgami małp plują skacza i machają maczugami? Miejsce dla tego litara czy jak mu tam jest więzienie
    • cranfan Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:25
      Odnotowujmy: 27 raz gazeta pisze o Litarze i o pluciu. Dacie radę dojść do 50-ciu?? Wybiórcza na pewno da radę :D
      • Gość: .... Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:00
        a niech dojda nawet do 100, ale tego Litara trzeba na lobotomie wyslac, dla niego juyz nie ma ratunku i moze jakies testy na jego mozdzku porobic, zeby takie osobniki sie juz wiecej nie ujrzaly swiatla dziennego.
    • filipgd Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:41
      To podobnie jak partner z Tarczą Antyrakietową 17 września, kontraktami
      irackimi i offsetem wcześniej. O gazie z (g)łupków nie wspominając.
    • 7_of_9 Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:59
      A na czym polega współpraca pana "Litara" z klubem, że jej nie chcą zrywać? Handlują razem prochami, wymuszają haracze, tłuką niepokornych? Pan "Litar" załatwia za prezesów brudną robotę?
      Bandycki kraj, bandyckie obyczaje.
    • jednokolanko kibole lecha to największe bydło 04.04.11, 18:13
      Jakie istnieje. A przywództwo klubu jeszcze z nimi interesy robi. Co to było? catering? Dziwić się, ze ciągłe burdy na stadionach, jak władze klubów z bandytami się układają.

Opluć prostaka, twarz przeklepać i do placówki wychowawczej, bo jeszcze nie dojrzał do normalnego współżycia z innymi ludźmi.
    • danek5 Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 18:25
      Nareszcie! To dobry początek w walce ze stadionowym bydłem! A Wyborcza powinna dostać medal za wytrwałość w tej pracy!
      Litar nie ma honoru! Wiara Lecha nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd!
      Ltarowi i jemu podobnym stanowcze NIE!
      • Gość: jjj Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 04.04.11, 18:31
        niech ten śmieć spada,nie potrafi uszanować barw narodowych i kobiet typowy człek z małym.....ego itp
      • Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 19:00
        Mam pomysł na artykuł.
        W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kościelne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religijne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dlaczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią!? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kościelny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią z rady parafialnej.Grzmią czytelnicy Gazety.
        Nareszcie! To dobry początek w walce ze parafialnym bydłem! A Wyborcza powinna dostać medal za wytrwałość w tej pracy! Kobieta nie ma honoru! Rada Parafialna nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd!

Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił.
        • klonpvv Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 19:33
          Sam to wymyślił?
          Jakość porównania podobna do mojego wypracowania z pierwszej klasy podstawówki.
          Może mam nawet mam rację , na twój profil nie zaglądałem.

Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Mam pomysł na artykuł.
          > W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody
          > turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kośc
          > ielne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religij
          > ne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dl
          > aczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią!
          > ? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kości
          > elny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią
          > z rady parafialnej.Grzmią czytelnicy Gazety.
          > Nareszcie! To dobry początek w walce ze parafialnym bydłem! A Wyborcza powinna
          > dostać medal za wytrwałość w tej pracy! Kobieta nie ma honoru! Rada Parafialna
          > nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd!
          >
          > Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił.
        • Gość: no Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:35
          tak, stary, wiemy już, że masz taki świetny pomysł na artykuł, pisałeś już o tym wcześniej. może weź teraz - bo ja wiem - po prostu go napisz i nie zanudzaj reszty ludzkości swoimi nudnymi analogiami z dupy
        • danek5 Analogia? Plagiat? 04.04.11, 20:21
          Litar z parasolką? Niekibice z parasolkami, bo Litar pluje? Babcia w barwach narodowych? Biuro parafialne smaży kiełbaski pod stadionem?
          To są przykłady twórczych trawestacji wątku!
          Ważmy uczynki, nie liczmy na słowa!
          • Gość: koles Re: Analogia? Plagiat? IP: *.izacom.pl 04.04.11, 20:31
            Dobre dobre! a tego kmiotka na zbity pysk.
            To bydlo jeszcze klubowi ta ochronke zaplaci sowicie, wczesniej czy pozniej. Bo po kielbaskach i biletach beda chcieli wiecej i wiecej.
            Skonczy sie jak w warszawce, ktos zarobi liscia od tego bydla i wtedy bedzie wielkie haloo!
    • klonpvv Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespo 04.04.11, 19:29
      Może zachłystywaliśmy się ich polityką, ale na pewno się nic w między czasie nie nauczyliśmy. Zresztą nic dziwnego, elitki polityczne mają przeważnie tyle samo oleju w głowie co bandyci ze stadionów i w tym miejscu temat się łączy.

W Warszawie cackali się z przestępcami na stadionie od wielu lat, efekty mają. W Poznaniu zanim to do nich dotrze będą w tym samym miejscu.
      Wystarczy że Warta trochę urośnie z nią nowi fani, którzy pójdą tam z rodzicami. Reszta z czasem zacznie się przenosić. Idiota cyklu nie zrozumie, sponsora interesuje następny rok, debil dba tylko o "szacun".
      Jeśli tak wygląda, zarządzanie w Lechu - oby tylko Warcie szło najlepiej jak to możliwe, mam nadzieje że manago będzie lepszy.
      Pozdro dla nie patologicznych kibiców, nie kupujcie biletów i karnetów, część z nich pewnie wpada do kieszeni przestępców.
    • cypres Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 20:35
      tak sie panowie z Lecha zalatwia takie sparwy:

www.sport.pl/pilka/1,70994,9376726,Ekstraklasa__Kibol__ktory_pobil_Jakuba_Rzezniczaka.html
      ale wy sie ich po prostu boicie!
    • Gość: Jakiśktoś Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.icpnet.pl 04.04.11, 21:48
      Fiut je**ny ten litar, co on sobie wyobraza, takich to powinno od razu sie rozstrzelac! Jestem kibicem Lecha i jestem za tym zeby eliminowac takich degeneratow! Władze Lecha boja sie ze frekwencja na meczach spadnie, bo w Lechu jest mafia, ktora zajmuje sie miedzy innymi sprzedaza narkotykow i to nie zniknelo! Tak dziala nasze CBŚ, ze te gnojki chodza sobie po ulicach spokojnie, a ja tutaj sie tylko wku*iam jak czytam kolejne rzeczy na temat polskiej piłki. ;/
      Ci ludzie nie chodza na mecze po to by kibicowac, tylko po to by ubijac kolejne interesy i "lizac sie nawzajem po jajach".
    • ubiquitousghost88 Litar = Litr (serbski, chorwacki) 04.04.11, 21:51
    • Gość: gość Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.pl 05.04.11, 08:27
      Sam jesteś wioska. Wioską jest to, że Lech nie zamierza zrywać kontaktów z tym chamem i burakiem jednym (co widzieliśmy na filmie...).
    • Gość: Litar Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 08:39
      Wreszcie odpocznę od tego głupiego kibolstwa.
    • costa3500 Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 05.04.11, 10:15

Nie przypuszczam żeby PZPN pozbył się dojnej krowy,darmowych przekąsek,wódy i jak
      ktoś miał ochotę to były i prochy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka