gorcu 04.04.11, 16:54 Z przykrością to stwierdzam. Wioska na całego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 17:07 Już wiadomo co będzie jutro na pierwszej stronie Gówna, ...eee znaczy sie Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
szfeniko Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:19 Nazywasz Gazetę gównem, za to, że bo tropi i napiętnuje stadionowych bandytów tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.cable.net-inotel.pl 04.04.11, 17:21 Litar to on jest dla kumpli a nie dla Ciebie pipko. Żytnicki i tak tej wojenki nie wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 17:28 dziękuję "wyborczej" za piętnowanie patologii kiboli. dzięki temu łatwiej uwierzyć w normalność w tym zainfekowanym przez "wiarę lecha" poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 18:30 Mam pomysł na artykuł. W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kościelne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religijne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dlaczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią!? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kościelny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią z rady parafialnej. Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.man.poznan.pl 05.04.11, 08:54 niech pietnują.. ale jesli juz to robią to proszę o troszke rzetelności.. niech pietnuja prawdziwe fakty zdarzenia!! a nie wyssane z palca bzdury.. niestety to drugie sie bardzo czesto zdaza co przysłania wiarygodnosc.. Gówno same sobie winne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golik842 Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 04.04.11, 17:22 Co za kretyni, jak człowiek ma sie cieszyc wyjściem na mecz jak tacy idioci z mózgami małp plują skacza i machają maczugami? Miejsce dla tego litara czy jak mu tam jest więzienie Odpowiedz Link Zgłoś
cranfan Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:25 Odnotowujmy: 27 raz gazeta pisze o Litarze i o pluciu. Dacie radę dojść do 50-ciu?? Wybiórcza na pewno da radę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:00 a niech dojda nawet do 100, ale tego Litara trzeba na lobotomie wyslac, dla niego juyz nie ma ratunku i moze jakies testy na jego mozdzku porobic, zeby takie osobniki sie juz wiecej nie ujrzaly swiatla dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
filipgd Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:41 To podobnie jak partner z Tarczą Antyrakietową 17 września, kontraktami irackimi i offsetem wcześniej. O gazie z (g)łupków nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
7_of_9 Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 17:59 A na czym polega współpraca pana "Litara" z klubem, że jej nie chcą zrywać? Handlują razem prochami, wymuszają haracze, tłuką niepokornych? Pan "Litar" załatwia za prezesów brudną robotę? Bandycki kraj, bandyckie obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jednokolanko kibole lecha to największe bydło 04.04.11, 18:13 Jakie istnieje. A przywództwo klubu jeszcze z nimi interesy robi. Co to było? catering? Dziwić się, ze ciągłe burdy na stadionach, jak władze klubów z bandytami się układają. Opluć prostaka, twarz przeklepać i do placówki wychowawczej, bo jeszcze nie dojrzał do normalnego współżycia z innymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
danek5 Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 18:25 Nareszcie! To dobry początek w walce ze stadionowym bydłem! A Wyborcza powinna dostać medal za wytrwałość w tej pracy! Litar nie ma honoru! Wiara Lecha nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd! Ltarowi i jemu podobnym stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 04.04.11, 18:31 niech ten śmieć spada,nie potrafi uszanować barw narodowych i kobiet typowy człek z małym.....ego itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 19:00 Mam pomysł na artykuł. W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kościelne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religijne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dlaczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią!? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kościelny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią z rady parafialnej.Grzmią czytelnicy Gazety. Nareszcie! To dobry początek w walce ze parafialnym bydłem! A Wyborcza powinna dostać medal za wytrwałość w tej pracy! Kobieta nie ma honoru! Rada Parafialna nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd! Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 19:33 Sam to wymyślił? Jakość porównania podobna do mojego wypracowania z pierwszej klasy podstawówki. Może mam nawet mam rację , na twój profil nie zaglądałem. Gość portalu: Marcin napisał(a): > Mam pomysł na artykuł. > W pewnym poznańskim kościele do pierwszej ławy przyszedł niezorientowany młody > turysta. Była akurat msza. Pewna babcinka gdy zobaczyła że chłopak ogląda kośc > ielne freski, witraże oraz inne zdobienia, zamiast śpiewać w tym czasie religij > ne pieśni uderzyła go parasolka w głowę. Chłopak opuścił kościół. BANDYTYZM. Dl > aczego nie zareagował proboszcz!? Dlaczego władze kurii nie walczą z patologią! > ? Nie można tego tolerować! Są nagrania z monitoringu. Dla tej Pani zakaz Kości > elny niech się w godzinach każdej mszy zgłasza na policję. Wykluczymy tę Panią > z rady parafialnej.Grzmią czytelnicy Gazety. > Nareszcie! To dobry początek w walce ze parafialnym bydłem! A Wyborcza powinna > dostać medal za wytrwałość w tej pracy! Kobieta nie ma honoru! Rada Parafialna > nie ma honoru, trwając przy takim błaźnie! Wstyd! > > Myślę że z kilkanaście kartek szmatławca taki temat by zapełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:35 tak, stary, wiemy już, że masz taki świetny pomysł na artykuł, pisałeś już o tym wcześniej. może weź teraz - bo ja wiem - po prostu go napisz i nie zanudzaj reszty ludzkości swoimi nudnymi analogiami z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
danek5 Analogia? Plagiat? 04.04.11, 20:21 Litar z parasolką? Niekibice z parasolkami, bo Litar pluje? Babcia w barwach narodowych? Biuro parafialne smaży kiełbaski pod stadionem? To są przykłady twórczych trawestacji wątku! Ważmy uczynki, nie liczmy na słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Analogia? Plagiat? IP: *.izacom.pl 04.04.11, 20:31 Dobre dobre! a tego kmiotka na zbity pysk. To bydlo jeszcze klubowi ta ochronke zaplaci sowicie, wczesniej czy pozniej. Bo po kielbaskach i biletach beda chcieli wiecej i wiecej. Skonczy sie jak w warszawce, ktos zarobi liscia od tego bydla i wtedy bedzie wielkie haloo! Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespo 04.04.11, 19:29 Może zachłystywaliśmy się ich polityką, ale na pewno się nic w między czasie nie nauczyliśmy. Zresztą nic dziwnego, elitki polityczne mają przeważnie tyle samo oleju w głowie co bandyci ze stadionów i w tym miejscu temat się łączy. W Warszawie cackali się z przestępcami na stadionie od wielu lat, efekty mają. W Poznaniu zanim to do nich dotrze będą w tym samym miejscu. Wystarczy że Warta trochę urośnie z nią nowi fani, którzy pójdą tam z rodzicami. Reszta z czasem zacznie się przenosić. Idiota cyklu nie zrozumie, sponsora interesuje następny rok, debil dba tylko o "szacun". Jeśli tak wygląda, zarządzanie w Lechu - oby tylko Warcie szło najlepiej jak to możliwe, mam nadzieje że manago będzie lepszy. Pozdro dla nie patologicznych kibiców, nie kupujcie biletów i karnetów, część z nich pewnie wpada do kieszeni przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 04.04.11, 20:35 tak sie panowie z Lecha zalatwia takie sparwy: www.sport.pl/pilka/1,70994,9376726,Ekstraklasa__Kibol__ktory_pobil_Jakuba_Rzezniczaka.html ale wy sie ich po prostu boicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakiśktoś Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.icpnet.pl 04.04.11, 21:48 Fiut je**ny ten litar, co on sobie wyobraza, takich to powinno od razu sie rozstrzelac! Jestem kibicem Lecha i jestem za tym zeby eliminowac takich degeneratow! Władze Lecha boja sie ze frekwencja na meczach spadnie, bo w Lechu jest mafia, ktora zajmuje sie miedzy innymi sprzedaza narkotykow i to nie zniknelo! Tak dziala nasze CBŚ, ze te gnojki chodza sobie po ulicach spokojnie, a ja tutaj sie tylko wku*iam jak czytam kolejne rzeczy na temat polskiej piłki. ;/ Ci ludzie nie chodza na mecze po to by kibicowac, tylko po to by ubijac kolejne interesy i "lizac sie nawzajem po jajach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.pl 05.04.11, 08:27 Sam jesteś wioska. Wioską jest to, że Lech nie zamierza zrywać kontaktów z tym chamem i burakiem jednym (co widzieliśmy na filmie...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litar Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 08:39 Wreszcie odpocznę od tego głupiego kibolstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: Prezes "Wiary Lecha" odchodzi z zespołu PZPN 05.04.11, 10:15 Nie przypuszczam żeby PZPN pozbył się dojnej krowy,darmowych przekąsek,wódy i jak ktoś miał ochotę to były i prochy. Odpowiedz Link Zgłoś