Dodaj do ulubionych

MPK w h... gra!!!

07.05.04, 21:55
Wkurzam mnie MPK.
Jezdze co dzień do szkoły i ze szkoły autobusem lini 51. Pomijając fakt iż
MPK ciągle podnosi ceny biletów i że "mój" autobus się notorycznie spóźnia to
jeszcze ostatnimi czasy często albo wypada, albo jedzie lecz z
napisem "USZKODZONY". Co jest??? Moze ktoś mi powie dlaczego sie tak dzieje??
Albo poprawi MPK reputację??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ignac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:33
      MPK nie poprawi swoja reputacje, a Ty kulturę językowa. OK?
    • mikolajwydra Re: MPK w h... gra!!! 10.05.04, 07:57
      matys.poznan napisał:

> Wkurzam mnie MPK.
      > Jezdze co dzień do szkoły i ze szkoły autobusem lini 51. Pomijając fakt iż
      > MPK ciągle podnosi ceny biletów i że "mój" autobus się notorycznie spóźnia to
      > jeszcze ostatnimi czasy często albo wypada, albo jedzie lecz z
      > napisem "USZKODZONY". Co jest??? Moze ktoś mi powie dlaczego sie tak dzieje??
      > Albo poprawi MPK reputację??

Tej, to idź z buta
      • matys.poznan Re: MPK w h... gra!!! 13.05.04, 20:05
        Dzięki za rade!!!
        • mikolajwydra Re: MPK w h... gra!!! 14.05.04, 06:58
          matys.poznan napisał:

> Dzięki za rade!!!

Dobre rady zawsze w cenie... pomyśl ile zaoszczędzisz pieniędzy i nerów :)
      • Gość: dr huckenbush Re: MPK w h... gra!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.05.04, 22:54
        Ale tu akurat ma racje - za bilety ludzie placa spore kwoty, wiec maja prawo cos
        wymagac za to... Skonczyl sie komunizm (teoretycznie).
        • mikolajwydra Re: MPK w h... gra!!! 16.05.04, 22:47
          Gość portalu: dr huckenbush napisał(a):

> Ale tu akurat ma racje - za bilety ludzie placa spore kwoty, wiec maja prawo
          co
          > s
          > wymagac za to... Skonczyl sie komunizm (teoretycznie).

A wiesz co to jest obsługa linii 51 w godzinach szczytu? Człowieku... nie raz
          na 774, czy 90 rano coś wypadnie, jak wszystko stoi na Królowej Jadwigi to i z
          51 ściągają Neoplany z batorego na Sobieskiego... ot. cała filozofia... a MPK
          nie ma tyle taboru w danyej części miasta, zeby zaspokoić wszystkie potrzeby.
          Jak już wpspomniałem.. regułu MPK są srogie :P, ale jak nie chcesz - korzystać
          nie muszisz...
          • mikolajwydra Re: MPK w h... gra!!! 16.05.04, 22:48
            mikolajwydra napisał:

> A wiesz co to jest obsługa linii 51 w godzinach szczytu? Człowieku... nie raz
            > na 774, czy 90 rano coś wypadnie, jak wszystko stoi na Królowej Jadwigi to i
            z
            > 51 ściągają Neoplany z batorego na Sobieskiego... ot. cała filozofia... a MPK
            > nie ma tyle taboru w danyej części miasta, zeby zaspokoić wszystkie potrzeby.
            > Jak już wpspomniałem.. regułu MPK są srogie :P, ale jak nie chcesz -
            korzystać
            > nie muszisz...
            >
            >

Kurde literki się pomieszały w niektórych wyrazach, ale doczytacie się :PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka