Gość: jojook IP: *.echostar.pl 10.07.11, 17:46 co sądzicie o tej inwestycji to pierwsza budowa tego developera w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: Tumski Park developer SGI Baltis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 19:39 Też chciałbym coś się dowiedzieć o wykonawcy tej inwestycji , myślę o zakupie tam mieszkania - dobra lokalizacja , ale czy deweloper jest ok. mam wątpliwości. Może ktoś miał do czynienia z tym deweloperem ,proszę o uwagi i podzielenie się doświadczeniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina.garstka Re: Tumski Park developer SGI Baltis IP: *.cable.net-inotel.pl 28.12.11, 23:53 Witam, gdyby ktos poszukiwał projektanta wnętrz. Zapewniam kompleksową i profesjonalna obsługę wszystkich etapów inwestycji, opierając się na zdobytym doświadczeniu pomagam Inwestorom podejmować właściwe decyzje. Opiekuję się Klientami od momentu zarysowania koncepcji projektowych, poprzez dobór materiałów wykończeniowych i kolorystyki, nadzór autorski, aż do momentu zakończenia realizacji. Oferuję: ■projekty i aranżację wnętrz mieszkalnych (dużych jak i małych powierzchni) ■projekty i aranżację wnętrz użyteczności publicznej ■projekty poszczególnych pomieszczeń mieszkalnych np. łazienek, kuchni ■projekty przez Internet ■konsultacje projektowe-porady w zakresie projektowania ■ergonomii i kolorystyki wnętrza oraz oświetlenia pomieszczeń Proces projektowy rozpoczyna się od pierwszego spotkania z Klientem (po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub za pomocą poczty elektronicznej), na którym wspólnie określamy ogólne wytyczne projektu, środki finansowe jakimi dysponuje inwestor, ustalenie zakresu prac projektowych, terminy. Spotkanie to jest niezobowiązujące i bezpłatne, po nim następuje wycena projektu. Następnie opracowuję projekt koncepcyjny, przedstawajac Inwestorowi rzuty, przekroje i widoki 3D, mając na celu wybranie jednej koncepcji wnętrz. Alina Garstka tel:507 239 652 e-mail: alina.garstka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Tumski Park developer SGI Baltis IP: *.icpnet.pl 17.01.12, 23:31 Cześć zastanawiam się też nad tą inwestycja Park Tumski SGI Baltis Może macie jakieś sugestie co do tej lokalizacji, jakie widzicie wady/zalety? myślę że to mogą być wady: - na wyższych pietrach hałas od ul. Holonda oraz z pobliskiej linii kolejowej - niedługo ma się rozpocząć budowa linii tramwajowej na dworzec Poznań-Wschód, trasa ma przebiegać przez ul. Zawady, co skutkuje tym że tramwaje pojadą pod oknami budynków. Na planie zagospodarowania można znaleźć, że w ul. Zawady są przewidziane tory tramwajowe. -natomiast od strony ul. Chlebowej i Koronkarskiej, obecnie jest tam sporo różnego rodzaju firm generujących mniejszy bądź większy hałas. Jest tam też niekorzystny plan zagospodarowania przestrzennego. Działki od strony Chlebowej są przeznaczone pod zabudowę usługowo-produkcyjną i w każdej chwili może tam powstać zakład produkcyjny, który wygeneruje ruch samochodowy oraz hałas w bardzo bliskim sąsiedztwie Zalety: Dość blisko do centrum przedszkole obok 10 min do Malty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilton Re: Tumski Park developer SGI Baltis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:39 tak najbardziej skrotowo - nie jest to dobra lokalizacja, sa liczne ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Tumski Park developer SGI Baltis IP: *.icpnet.pl 18.01.12, 22:43 a ktoś się już zdecydował??ja bardzo intensywnie myślę, choć myślę już tak długo, że czekam kiedy upatrzone przeze mnie mieszkanie będzie sprzedane:) jak dla mnie dobra lokalizacja, dobre opinie o developerze. no ale właśnie nigdy nie wiadomo jak zmieni się okolica... Odpowiedz Link Zgłoś
barteks77 Czy warto kupić ? Prośba o pomoc 29.01.12, 12:21 Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ulicy zawady, buduje tam mieszkania deweloper SGI. Zastanawia mnie czy opłaca się tam kupić mieszkanie... Nie jestem poznaniakiem, ale wiem, że dzielnica nie jest za ciekawa, blisko tory kolejowe, mało zieleni i wizualnie okolica nie jest ładna natomiast za przemawia fakt, że jest blisko do ronda Śródka - 1km oraz malty, wiem , że w przyszłości ma powstać linia tramwajowa która będzie prowadzić przez ulicę zawady, główną do dworca wschodniego a to wgł mnie atut, gdyż osoba nie posiadająca auta bez problemu dostanie się do centrum. Zastanawia mnie czy mieszkanie będzie atrakcyjne pod wynajem ? Proszę o pomoc i wyrażenie swoich opinii... Link do oferty mieszkań www.sgi.pl/mieszkania,poznan/tumski_park Z góry dziękuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Czy warto kupić ? Prośba o pomoc IP: 95.108.69.* 30.05.12, 00:45 Zapraszam na forum poznan-tumski-park.mojeosiedle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś