Dodaj do ulubionych

Sprawdzone restauracje

24.07.11, 12:26
Większość z nas jest z Poznania, a dużo osób nie wie gdzie może fajnie zjeść w Poznaniu powiedzcie gdzie jadacie w ciągu dnia, a gdzie wieczorem np. z ukochaną...

sam poszukuje takiego miejsca, żeby zabrać narzeczoną na ciekawą kolację.
co polecacie?
Obserwuj wątek
    • lili_marleen Bonus w pakiecie 24.07.11, 12:42
      Jak z narzeczoną, to najlepsza jest kolacja ze śniadaniem w pakiecie - przeca o to w tym wszystkim chodzi, no nie?
      • przemek_marszalek Re: Bonus w pakiecie 24.07.11, 17:42
        Co racja to racja :) pewnie tak się skończy, ale wcześniej chcę ją gdzieś zabrać...
        • lili_marleen Re: Bonus w pakiecie 24.07.11, 17:54
          Dawno temu załozyłam tu wątek gastronomiczny - może na coś Ci się przyda Romeo :)

forum.gazeta.pl/forum/w,67,112826725,112826725,Lucullusi_i_truciciele_subiektywny_ranking.html
    • wladek.wolarczyk Re: Sprawdzone restauracje 24.07.11, 18:02
      Ja ostatnio byłem w restauracji Italia bardzo fajny wystrój, ciepły klimat miła obsługa i dobre jedzenie ;)
      • Gość: xoni ******* Re: Sprawdzone restauracje IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 18:43
        No i pewnie miales darmowy dostep do internetu i cala dobe herbate za friko ! Nosz kurna kiedy ta autoreklama sie skonczy ? :-))
        • Gość: mapo0 Re: Sprawdzone restauracje IP: *.wtvk.pl 24.07.11, 20:17
          dokladnie to samo sobie pomyslalem - ze zaraz ktos zaproponuje restauracje pewnego hotelu :))) ale to chyba nie to samo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka