Dodaj do ulubionych

Dzikowski: Głosowałem na siebie

17.09.11, 06:19
Ten osobnik to typowy kompetentny fachowiec PO, schowanie się za immunitetem, gęba pełna frazesów, brak honoru, zacietrzewione zarozumialstwo, przepojony o słuszności swojej misji, ale najbardziej w swoich sprawach.
Przecież życie pisze swój scenariusz i wiele się dzieje poza nim, a on to przypisuje sobie, hipokryta, jest beznadziejnie prymitywny!
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Dzikowski: Głosowałem na siebie IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.11, 09:59
      A kiedy pan Dzikowski zgłosi się do prokuratury?
      Na razie chowa się za immunitetem przed zarzutami o korupcję.
      Szczyt bezczelności.
    • Gość: Do birkut44 Re: Dzikowski: Głosowałem na siebie IP: *.pools.arcor-ip.net 17.09.11, 10:17
      W stosunku do Niesiolowskiego jest jeszcze oddalony o jakies dwie galaktyki !
    • dream_catch Dzikowski: Głosowałem na siebie 17.09.11, 10:42
      Smoleńskie świry jak widać nie śpią.
      • Gość: sdfre Re: Dzikowski: Głosowałem na siebie IP: *.icpnet.pl 17.09.11, 15:27
        W morde chciales dostać szmaciarzu tuskowy?
        • lili_marleen Re: Dzikowski: Głosowałem na siebie 17.09.11, 20:15
          Gość portalu: sdfre napisał(a):

> W morde chciales dostać szmaciarzu tuskowy?

Właśnie wystawiłeś sam sobie świadectwo
    • Gość: Obiektywny Re: Dzikowski: Głosowałem na siebie IP: *.icpnet.pl 17.09.11, 22:15
      Niewielu z poznaniaków wie,dlaczego Dzikowski chowa się za immunitetem,warto by było przypomniec jakie zarzuty mają wobec niego sądy i prokuratura.
      Trzeba przecież wiedziec na kogo głosujemy.
      Odarty kompletnie ze złudzeń zostałem po przeczytaniu książki Kulisy Platformy,gdzie postać Dzikowskiego została opisana bardzo"dokładnie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka