Dodaj do ulubionych

Firma finansowa POL FINANS

17.10.11, 09:49
Chciałabym zapytac o ta firme mieści sie na gwarnej przedstawiaja bardzo ciekawa ofertę pozyczkowa dla każdego jak to się mówi,ale czy ktos może poznał ta firme miał cos wspolnego bardzo prosze o jakies odpowiedzi bo nie chciałabym żeby moi znajomi wpakowali sie w jakis kanał z góry bardzo dzieukję
Obserwuj wątek
    • Gość: Hotel wloski Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.pools.arcor-ip.net 17.10.11, 10:11
      Cieniutka jestes w autoreklamie,jak stan twojego konta w banku !Hotel wloski bije was na leb durny krzaku ! :-))
      • kasia361 Re: Firma finansowa POL FINANS 17.10.11, 21:47
        wogóle nie rozumiem tych odpowiedzi ja nie pytam o hotel czy jakies dania pytam o firme usługi finansowe mam troche swoich lat więc do tematu podchodze poważnie
        • Gość: kusiu70 Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.11, 11:52
          Szanowna pani z daleka od takich firm.Ta firma po prostu wyłudza albo pieniądze albo handluje danymi osobowymi swoich klientów.Najpierw jest tzw. pożyczka próbna.Przysyłają 50 zł a odesłać trzeba 157 zł w ciągu 2 tygodni i w tym momencie zaczynają się schody. Firma przysyła wniosek o pożyczkę o którą się ubiegamy.Wtedy następuje cisza a potem zwodzenie przez firmę a następnie dowiedziałem się że muszę im przysłać raport z BIK. Odradzam pani i pani znajomym tę firmę to zwykli hochsztaplerzy.Pozdrawiam
          • Gość: gool Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.class102.petrotel.pl 21.05.12, 12:27
            Już piszę jak to wyglądało w moim przypadku. Oczywiście opłata wstępna 210 zł. Następnie podpisuje się w ciemno umowę (nie ma wymienionych żadnych informacji jaka będzie rata, jakie oprocentowanie itp.). Ma się 14 dni na rezygnację z umowy od momentu podpisania umowy, oczywiście przez POLFINANCE (zanim przyjdzie do mnie mija już kilka dni). Podpisuję i odsyłam - u nich jest za 2 dni. Następnie mają przesłać harmonogram i zasady. Przesyłają przez kolejny tydzień, aby tylko nie dotarły w terminie tych 14 dni, w czasie których mogę się wycofać. Fartem udaje mi się dowiedzieć o zasadach jakie mi przygotowano w ostatnim dniu, kiedy jeszcze mogę zrezygnować - chciałem konsolidację zobowiązań, których raty łączne wynoszą 2100 zł, ich warunki - będę im miesięcznie przesyłał 2700 zł a oni będą płacić z tych pieniędzy raty, pozostałe 600 zł to pieniądze dla nich za fatygę. Ostrzegam wszystkich, zastanówcie się zanim będziecie chcieli wchodzić z nimi we współpracę. Chyba, że zamiast 2100 chcecie raty 2700 a kredyty i tak nie będą skonsolidowane tylko płacone na bieżąco co miesiąc, z tego co płacicie. Słyszałem też o historii, gdzie ta firma przed wydaniem kredytu chciała aby im przelać 250% wartości kredytu jako zabezpieczenie, czyli chcecie 10 tys., to musicie najpierw zapłacić im 25 tys. jako zabezpieczenie.
    • Gość: herbatnik Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:14
      współpracują z hotelem fłoskim i restauracją italija - można śmiało ich polecić. Podają również wyborne sushi. Wal jak w dym!
    • Gość: bogusia Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 09:37
      TO OSZUŚCI JAKICH MAŁO NIE WYSYŁAJ IM 157 ZŁ BO I TAK Z TEGO NIC NIE MA
      • Gość: rysiek ! Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.net.lasnet.pl 14.02.12, 14:41
        UWAGA NA OSZUSTÓW!

FIRMA POL-FINANSE TO ZWYKLI OSZUŚCI ,ŻERUJĄCY NA PIERWSZEJ WPŁACIE TZW "POŻYCZKI PRÓBNEJ" W KWOCIE 157 ZŁ , A POTEM ROBIĄ Z CZŁOWIEKA IDIOTĘ , PONIEWAŻ CHCĄ WSZYSTKICH MOŻLIWYCH ZAŚWIADCZEŃ O DOCHODACH W TYM RAPORT Z BIK !!!!!!!!!!!!!
        DORABIAJĄ SIĘ NA PIERWSZYCH POBRANYCH PROWIZJACH I TELEFONACH , KTÓRE BARDZO CZĘSTO TRZEBA DO NICH WYKONYWAĆ

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ , JEŻELI WPADLIŚCIE W TĄ PŁAPKĘ IDZCIĘ Z TYM DO PRAWNIKA , TO ZWRÓCĄ WAM WSZYSTKO Z ODSETKAMI !!!
    • Gość: BASIA Re: Firma finansowa POL FINANS IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 09:42
      JEŻELI CHODZI CI O POL-FINANS UL. GWARNA 13 LOK 63 61-702 POZNAŃ TO BAŁACH WYRYWAJĄ KASĘ PIERWSZEJ POŻYCZKI 157 ZŁ A POTEM LIPA OSZUŚCI JAKICH MAŁO OOOOOOOSZUŚCI
    • mapo0 Re: Firma finansowa POL FINANS 13.03.12, 23:50
      Słyszałem, że ich siedziba mieści się wew Fuoskim Chotelu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka